Beban što je s rozim iscjetkom?
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Hej cure jel vama netko rekao kad mozete poceti raditi na bebi nakon spontanog? Meni je jedna doktorica rekla da mozemo odmah dok drugi nije nista spominjao nego je rekao da poslje prve menstruacije odem na kontrolu kod svoje ginekologice, sad neznam vise nis kaze nalaz je uredan znaci sve je sa onom tabletom izaslo van, u strahu sam od svega sad niti muza ne pustam blizu 🤦♀️🙆♀️ smijemo se sexat? (naravno ako ne krvarim, tj prestala sam) neznam eto imam milion pitanja a odgovora nigdje
Meni je spontani bio izazvan bakterijom tako da smo dobili zeleno cim su dosli cisti brisevi.
Nismo se sexali od spontanog pa do cistih briseva, a iskreno nisam bi bila volje za sex. Malo mi je libido nesto i psiha je napravila svoje.
Odma prvi sex zavrsio plusicem tako da mi sad nije zao sta mu nisam dala blizu.
Jedino sad imam problem sto se bojim sexat zbig friske trudnoce, imam osjecaj koda se nesto moze dole poremetit, ne znaam 🤷♀️
Inace sam imala stvarno visoki libido, visi od dragog mozda, al evo od spontanog 0 bodova i ne znam kako si pomoc 🥺
🙋♀️- 28
🙋♂️- 31
4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
Stiže nam dečko 💙
11.02.2023. Niko 👶💙
Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀
Hej cure jel vama netko rekao kad mozete poceti raditi na bebi nakon spontanog? Meni je jedna doktorica rekla da mozemo odmah dok drugi nije nista spominjao nego je rekao da poslje prve menstruacije odem na kontrolu kod svoje ginekologice, sad neznam vise nis kaze nalaz je uredan znaci sve je sa onom tabletom izaslo van, u strahu sam od svega sad niti muza ne pustam blizu 🤦♀️🙆♀️ smijemo se sexat? (naravno ako ne krvarim, tj prestala sam) neznam eto imam milion pitanja a odgovora nigdje
Meni je spontani bio izazvan bakterijom tako da smo dobili zeleno cim su dosli cisti brisevi.
Nismo se sexali od spontanog pa do cistih briseva, a iskreno nisam bi bila volje za sex. Malo mi je libido nesto i psiha je napravila svoje.
Odma prvi sex zavrsio plusicem tako da mi sad nije zao sta mu nisam dala blizu.
Jedino sad imam problem sto se bojim sexat zbig friske trudnoce, imam osjecaj koda se nesto moze dole poremetit, ne znaam 🤷♀️
Inace sam imala stvarno visoki libido, visi od dragog mozda, al evo od spontanog 0 bodova i ne znam kako si pomoc 🥺
A meni su dosli nalazi cisti sve uredu tako da neznam zbog cega je doslo do spontanog ali da ulovi me zelja s vremena na vrijeme al da, psiha me zaustavi na kraju ono mogu? Ne nemozes zao mi je ne jos...al da cemo cekat prvi ciklus pa cemo vidjet sta dalje
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
kk1109, preeesretna! koliko god srceki bilo, bitno da je i zivo i zdravo! :) Vama koje radite kod kuce je super po pitanju toga, meni je moj posao fizicki tezak, tj tocnije dva posla, i najvise me strah toga... Hvala ti, divna gesta! cuvaj ih trebat ce za jos buducih trudnoca
27👩🏻
33👦🏻
Mom of 2 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
-Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g
God will carry you trough the storm 🍀💪
Pregled 30.5 imamo ♥️
27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨👩👧
Kk1109 totalno te razumijem što se tiče seksa u trudnoći. Od plusića nam je najviše od seksa držanje za rukice i kratki brzinski poljubac, da se ne daj Bože nešto ne bi poremetilo. Ginekolog na svakom pregledu i kaže da nema odnosa bez da ga je itko išta pitao, to nam se nekako podrazumijeva 😂
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Loza, sekret je prisutan sve vreme, bas malo i ne ceo dan ali svaki dan u nekom trenutku, sinoc mi je zalicio na svetlo braon pa sam se ponadala da prolazi, procitala sam ceo forum i na tu temu, moze izaci i na dobro i na lose, videcemo, danas u pauzi ponavljam betu pa javljam kakvo je stanje, ako se podupla idem kod ginekologa da trazim da uzme briseve da vidi fizicki... znam da UZ nece jos nista pokazati, nisam mirna ali sam ok
👩💼38 🤵♂️38
28.05. poslednji ciklus i + treca sreca!
Beban, drži nam se i daj nam dobre vijesti!
27👩🏻
33👦🏻
Mom of 2 angel in heaven
PAI-1 heterozigot 4g/5g
Pregled 30.5 imamo ♥️
27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
Imam pitanje, jel vam se kad desilo da ste dolje ( doslovce ) nabrekli i da pece i svrbi, izritirano je? Ne iznutra, nego izvana?
Ako da, znate li razlog temu? I jeste uzimale kakvu kremu da to smiri? Ja sam malo melema stavila jer nisam znala šta bi drugo mogla a da se ne izritira još i vise
27👩🏻
33👦🏻
Mom of 2 angel in heaven
PAI-1 heterozigot 4g/5g
Pregled 30.5 imamo ♥️
27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
Imam pitanje, jel vam se kad desilo da ste dolje ( doslovce ) nabrekli i da pece i svrbi, izritirano je? Ne iznutra, nego izvana?
Ako da, znate li razlog temu? I jeste uzimale kakvu kremu da to smiri? Ja sam malo melema stavila jer nisam znala šta bi drugo mogla a da se ne izritira još i vise
Najbolje ptic kod ginekologa, mozda kakva bakterijica se javila.al dok ne odes uvijek mozes uzet na slobodno u ljeksrnoj canesten kremu za rodnicu,iako je za unutarnju upotrebu moze se koristit i za vanjsku.ona pomaze i kod svrbeza i peckanja pa mozda ti bude od kosti
👩🦰30
👨🦱32
4/2021 beba anđel
4/2022 beba anđel
5/2023 baby girl
Imam pitanje ako netko želi podijeliti samnom svoje iskustvo…
Jučer sam sznala da sam imala spontani pobačaj koji se dogodio ranije… ali je ustanovljen na pregledu jučer u 10. tjednu trudnoće naon što sam počela krvariti.
Uglavnom odmah sam u KBC počela postupak medikantnog pobačaja tj to čišćenje pomoću tableta. Primila sam prvu tabletu i poslai su me doma. Rekli su samo da me može malo boljeti i imati jača krvarenja. Meni su neozdrživi bolovi počeli sinoć i trajali puna dva sata bez krvarenja. Popila sam dva brufena od 400 i uspjela zaspat i odspavat noć. Jutros iza 9.30 krenuli su ponovni grčevi i jaki bolovi. Povraćala sam i jako ouno krvarila. Iz mene su izlazili grumeni krvi i svega. Nisam ni htjela gledat jer mi je bilo tako slabo da sam jedva bila na wc-u. Sad su bolovi nakon dva sata popustili.
Pitam se je li to normalno?
Da li da odem na hitnu ili pričekam sutra tu hospitalizaciju u KBC? Sve me strah trenutka kad će me opet uhvatit ti bolovi jer mi je fizički teško izdržljivo, a psihički da i ne govorim…
Ima li netko slično iskustvo?
Ne znam što da radim…
p.s. Moj muž je izvan sebe i nasekiran kad mi krenu ti bolovi jer se osjeća bespomoćno dok se ja previjam od bolova na krevetu i wc-u 🙄
Sortiraj odgovore
Najstariji