Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pipin
    27. Ožujak 2022. 12:31

Loza super da ti se ciklus vraca!! 💪🏻🙏🏻

Nadam se da ste uzivale u vikendu cure i da jos uzivate! Ja sam s bebom pa nam je jako aktivno😅 imala ovulaciju bas sad za vikend kad muza nema, danas dolazi🤣

Loza 💙😇
    27. Ožujak 2022. 15:40

Pipin

Loza super da ti se ciklus vraca!! 💪🏻🙏🏻

Nadam se da ste uzivale u vikendu cure i da jos uzivate! Ja sam s bebom pa nam je jako aktivno😅 imala ovulaciju bas sad za vikend kad muza nema, danas dolazi🤣

Ajoooj kako se to potrefilo ccc. Ako i ne bude ništa ovaj ciklus bar znaš u čemu je bio problem, da se ne sekiraš :) 

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

• Ivana0607
    27. Ožujak 2022. 18:25

Loza 💙😇

Ivana0607

MBMikica

Ivana0607Uradi test i makni muku pa kako bilo. Barem ces biti smirena.

MBMikica

Ivana0607Uradi test i makni muku pa kako bilo. Barem ces biti smirena.

Ne mogu iskreno….strah me da Nece biti ništa….

Nek je to najgore što može biti, da bude negativan. Ne vrijedi ovdje nagađati, nismo vidovnjaci.

Danas šetala i vidim dječju dudu😊

MBM🐬🍀💕
    27. Ožujak 2022. 21:26

Ivana0607. Ma ako je negativan sad. Onda drzimo 🤞🏻Za iduci mjesec. Sto se mora ono se i ceka. Samo da si ti zdravo pa ove godine mi se druzimo na letnje RainBow 🌈 bebe🙏🏻
    Loza. Radujem se za tvoj ciklus i da sve bude OK. Koliko ces jos da cekas pa da podjes u nove pobede??
    Pipin. Pa probaj danas nikad se nezna, mozda kasni ovulacija 😉

MBM🐬🍀💕
    27. Ožujak 2022. 21:37

Cure dansas mi je 3 dan po zavrsetku Ovulacije a meni je jos uvek bazelna 37. Dali je to normalno

Pipin
    27. Ožujak 2022. 22:04

Je je, pokrili i danas za svaki slucaj🤣💪🏻

MBMikica - ja ti se u bazalnu bas ne razumijem, nisam nikads to mjerila. Sto kaze google? 

MBM🐬🍀💕
    27. Ožujak 2022. 22:35

Pipin samo tako ne propustaj nista 😁🙏🏻💪🏻🤞🏻

PiaBuu
    27. Ožujak 2022. 23:47

Pozdrav svim zenama u grupi! :) 
    Imam pitanje, imala sam dva spontana u godinu dana, trenutacno sam u obavljanju svih nalaza, obavila sam trombofiliju, hormone ( koje i nisam trebala jer sam ovaj mjesec dobila prvi puta iza spotanog, ugl prolaktin je visok al smatram da je iz razlog jer nisam mirovala i nisam tj dan kada sam trebala ) brisevi,papa i kariogram ovaj tjedan. Jeste i vi obavljale te nalaze? 
    Kako se nosite iza svojih spontanih? 
    Ja se ne nosim bas najbolje.. 

27👩🏻
    33👦🏻
    Mom of 2 angel in heaven
    Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
    Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
    -Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
    PAI-1 heterozigot 4g/5g
    God will carry you trough the storm 🍀💪
    Pregled 30.5 imamo ♥️
    27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
    14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
    10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨‍👩‍👧

• Ivana0607
    28. Ožujak 2022. 08:57

PiaBuu

Pozdrav svim zenama u grupi! :)
    Imam pitanje, imala sam dva spontana u godinu dana, trenutacno sam u obavljanju svih nalaza, obavila sam trombofiliju, hormone ( koje i nisam trebala jer sam ovaj mjesec dobila prvi puta iza spotanog, ugl prolaktin je visok al smatram da je iz razlog jer nisam mirovala i nisam tj dan kada sam trebala ) brisevi,papa i kariogram ovaj tjedan. Jeste i vi obavljale te nalaze?
    Kako se nosite iza svojih spontanih?
    Ja se ne nosim bas najbolje..

Pozdrav.Žao mi je zbog spontanog.Ja sam ga imala u drugi mjesec.Zanima me nakon koliko ti je došla druga M.nakon prve.Menj prošlo 37 dana i još ništa nema.

Loza 💙😇
    28. Ožujak 2022. 09:06

dobro jutro cure :)
    Ivana ne razumijem ovu poruku s dudom? Što, trudna si zbog tog? čestitam 
    MBMikica e pa plan mi je naručit se za 2 tjedna na pregled kod gina da vidimo jel polip skroz nestao. Ne znam jesam li pisala, ugl u trudnoći sam imala veliki polip koji mi je radio probleme cijelo vrijeme i kiretažom je uklonjen. Ali ginekolog ne zna je li polip uklonjen s korjenom ili ne. Ako je korjen ostao onda će se polip vratiti, ali nije to drama. U tom slučaju bi ga otišla ukloniti i bit će sve ok. Tako da ako je s polipom sve ok onda počinjemo odma ovaj mjesec raditi na bebici :) a bilježiš li si bazalnu na grafu? lakše ti je tako pratiti i to ima smisla 
    Pipin sretnooooo! Nadam se da će ovo biti dobitan ciklus :) :) :)
    PiaBuu  žao m ije jako zbog tvog iskustva, od srca ti želim u budućnosti zdrave i uredne trudnoće! Nadam se da ćeš sljedeću ostvariti uskoro :) također, sretno s nalazima. Od svega navedenog, radila sam briseve i trombofiliju. Brisevi su sterilni a za trombofiliju još čekam. Jesi ti dobila već kakve nalaze? 
    A što se tiče toga kako se nositi s gubitkom... Ne znam, imam boljih i gorih dana. Slobodno nam napiši kako se osjećaš

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.