![](/media/img/a1/d5/cdf97738b765276d4598.jpeg)
Drage cure, Kariogram se može napraviti u Klaićevoj, mislim da se kraće čeka od 6 mjeseci, probajte tamo
Dobro je za znati, jer ako mi tamo bubnu neki boliglava datum, da imamo i drugi izbor. Hvala ti.
🧔 -32
👩 -32
( prve trudnoce )
06/2021 - spontani u 6tt 👼
11/2021 - missed ab u 11tt 👼
• Trombofilija (PAI 4G/4G + MTHFR) - Asp. + Noval.
🌸 2/2023 - baby S 🌸
🩵 11/2024 - [Qualified test - low risk] It's a boy 🩵
Cure molim preporuku, iskustva gdje ici na zavod za humanu reprodukciju? Hvala!
Petrova ti je referentni centar ministarstva i imaju najveći obrtaj pacijenata. Sad ovisi kakav si tip i gdje živiš, možda ti ne odgovara državna bolnica pa ima i privatnih poliklinika u kojima možeš uz uputnicu ili uz plaćanje. Najbolje si pogledaj na temi potpomognuta prvih par stranica mislim da piše puno informacija
Dvojajcane blizanke 🍒
Mislim, ja sama imam lijepo iskustvo iz Petrove
Dvojajcane blizanke 🍒
Cure, ima li koja od vas da je radila pretragu na Lupus ? Planiram ici privatno, pa me zanima o kojoj pretragi je rijec ?
😊
🧔 -32
👩 -32
( prve trudnoce )
🌸 2/2023 - baby S 🌸
Naravno, nije lupus nego antifospolipidni sindrom, to su tri antitijela koja se vade iz obične venske krvi, lupus antikoagulant, beta 2 mikroglobulin i antikardiolipinska antitijela.
Ja ti preporučam, ako već nemaš nekoga, da sve radiš u dogovoru s ginekologom, jer nabacivanje pretraga bez glave i repa nema nekog smisla
Dvojajcane blizanke 🍒
Naravno, nije lupus nego antifospolipidni sindrom, to su tri antitijela koja se vade iz obične venske krvi, lupus antikoagulant, beta 2 mikroglobulin i antikardiolipinska antitijela.
Ja ti preporučam, ako već nemaš nekoga, da sve radiš u dogovoru s ginekologom, jer nabacivanje pretraga bez glave i repa nema nekog smisla
Definitivno bi radije preko gin i uputnice, ali da, nazalost poprilicno skrtare sa tim uputnicama. Zasto ? Ne znam.
Hvala ti na informaciji, probat cu svakako preko gin prvo no ako ne ide onda nema druge nego privatno.
🧔 -32
👩 -32
( prve trudnoce )
🌸 2/2023 - baby S 🌸
Po meni, nakon 2 uzastopna spontana potrebna je obrada, ako primarni ginekolog nije sklon tome, zašto ne odeš na razgovor/ konzultacije specijalisti humane reprodukcije?
Ne može skoditi a oni su usko specijalizirani za to
Dvojajcane blizanke 🍒
Po meni, nakon 2 uzastopna spontana potrebna je obrada, ako primarni ginekolog nije sklon tome, zašto ne odeš na razgovor/ konzultacije specijalisti humane reprodukcije?
Ni ne znam gdje trebam ici 😬
Ovo je nesto u sto sam usla tek i ne znam kojim pravcem da krecem. Npr, za lupus sumnjam sama, jer mi je prije par godina dr., koji me operirao jer imam konstante nakupine po tetivama, posumnjao na lupus. Nakon dva spontana krenula na obradu trombofilije i tu imam mutaciju 4G/4G i onaj neki MTHFR, mislila sam da ce me slati dalje u obradu ali nije ili na konzultaciju hematologu, pa bi onda njega pitala za lupus, ali eto, nista od toga.
Nisam i Zga, a cak mislim da specijalist sto si ti spomenula ni nema ovdje u mom gradu. Hvala ti na novom podatku, jer ako dr. ne bude htio slati preko uputnice kako si napisala gore, morat cu se malo vise potruditi. Dr. smatra, da to sto ja imam nisu neke indikacije za spontane, a ja sam sigurna da nesto je, ako nije ovo, a nekako to sve povrsno rade, valjda kada treci dozivim onda ce ici dublje. Ne znam, pokusavam shvatiti sistem. 😑
🧔 -32
👩 -32
( prve trudnoce )
🌸 2/2023 - baby S 🌸
Sortiraj odgovore
Najstariji