Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lori🍀
    30. Prosinac 2021. 15:51

Zoezoe jako mi je žao, vidim sad da je bio spontani kod tebe Drži se! 
    Ja sam radila ponovno papu, briseve, tsh, ft3, ft4, testove trombofilije. Ima toga još puno sto se može napraviti, na sam išla s ovim osnovnim jer je bio 1 spontani. Imaš na mpo temi na 1.stranici sve pretrage pobrojane pa vidi. A vidi i sa dr što preporučuje. Sretno♡

Niži AMH, ostalo ok
    2021. spontana trudnoća <3
    1. IVF 2/2025. Škvorc

Lori🍀
    30. Prosinac 2021. 15:52

Joj vidim stalno neka nova imena na ovoj temi, žao mi je cure, držite se, doći će i vaše sunce♡ 

Niži AMH, ostalo ok
    2021. spontana trudnoća <3
    1. IVF 2/2025. Škvorc

Visibaba07
    30. Prosinac 2021. 20:05

jelenas

Drage cure, želim vam svima da bol otupi čim prije i da čim poželite imate novo malo srce u sebi.
    Iznimno ste hrabre! Uskoro će godina dana kako sam izgubila svoju bebu, suze idu jako ovih dana, strah me tog datuma jer znam da ću biti slomljena. Suze idu evo i sada. Držite se i hrabrite, mene je ovaj forum digao iz mrtvih. ❤️

Sada gledam tvoj potpis i vidim da si u visokom tjednu imala spontani..
    Ako ti nije teško pisati od tome,jesi imala kakve simptome 🤔 meni je tako teško za shvatiti da već u tako visokom tjednu srčeko samo stane..😭

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

• Aniram21
    31. Prosinac 2021. 19:26

Lida 🌼

Marina88

Pozdrav svima,

Lijepo je vidjeti koliko je ovdje podrske i ohrabrenja.
    U 9 tt srce mog andela je stalo i morala sam na kiretazu. Koliko vremena vam je bilo potrebno da se bar koliko toliko psihicki oporavite i krenete u ponovno planiranje trudnice?

Da li netko mozda ima informaciju da li se doznake od bolovanja predaju na hzzo ili poslodavcu?

Svima vama koji ,na zalost, prolazite isto zelim da se sto prije oporavite i da se u iducoj godini druzimo na veselijim temama

Pozdrav, zao mi je sto si to morala proci….
    Evo meni je proslo mjesec i pol dana od kiretaze, prosli tjedan sam dobila i prvu mengu…
    Nekako su mi ovi blagdani bas tesko pali, trebala sam osjetiti svoju bebicu u stomaku a ono menga i nosenje ulozaka 😔 jedva čekam novu godinu i da ovu zaboravim, jos uvijek se oporavljam psihicki… Mi planiramo na proljece ponovno pokusavati, samo ne znam kako jer je muz dobio ponudu za vanka i bit ce na terenu. 🙄😬
    Zelim ti brz oporavak ♥️

Draga Lida hvala ❤ I meni su ovi blagdani bas teski... nadam se da ce s vremenom postati lakse... i mi planiramo na proljece opet pokusati...  al nekako me strah nakon ovoga da se ne bi ponovilo... 

sigurna sam da cete uspjeti naci vremena. Od srca ti zelim  uspjesnu i zdravu trudnocu i da iduca godina bude bolja 🙂

• Aniram21
    31. Prosinac 2021. 19:40

Lori🍀

Zoezoejako mi je žao, vidim sad da je bio spontani kod tebeDrži se!
    Ja sam radila ponovno papu, briseve, tsh, ft3, ft4, testove trombofilije. Ima toga još puno sto se može napraviti, na sam išla s ovim osnovnim jer je bio 1 spontani. Imaš na mpo temi na 1.stranici sve pretrage pobrojane pa vidi. A vidi i sa dr što preporučuje. Sretno♡

Ako može samo pitanje..  
    Gdje ste radili testove za trombofiliju? Da li se to moze privatno napraviti negdje?

Meni su savjetovali da napravim papu, briseve i prekontroliram hormone stitnjace iako su sada bili ok. Receno mi je da s obzirom da je ovo prvi spontani da ne salju na daljnje pretrage... da se to radi tek nakon sto se to ponovi tri puta... 

Lida 🍀
    01. Siječanj 2022. 12:56

Marina88

Lida 🌼

Marina88

Pozdrav svima,

Lijepo je vidjeti koliko je ovdje podrske i ohrabrenja.
    U 9 tt srce mog andela je stalo i morala sam na kiretazu. Koliko vremena vam je bilo potrebno da se bar koliko toliko psihicki oporavite i krenete u ponovno planiranje trudnice?

Da li netko mozda ima informaciju da li se doznake od bolovanja predaju na hzzo ili poslodavcu?

Svima vama koji ,na zalost, prolazite isto zelim da se sto prije oporavite i da se u iducoj godini druzimo na veselijim temama

Pozdrav, zao mi je sto si to morala proci….
    Evo meni je proslo mjesec i pol dana od kiretaze, prosli tjedan sam dobila i prvu mengu…
    Nekako su mi ovi blagdani bas tesko pali, trebala sam osjetiti svoju bebicu u stomaku a ono menga i nosenje ulozaka 😔 jedva čekam novu godinu i da ovu zaboravim, jos uvijek se oporavljam psihicki… Mi planiramo na proljece ponovno pokusavati, samo ne znam kako jer je muz dobio ponudu za vanka i bit ce na terenu. 🙄😬
    Zelim ti brz oporavak ♥️

Draga Lida hvala ❤ I meni su ovi blagdani bas teski… nadam se da ce s vremenom postati lakse… i mi planiramo na proljece opet pokusati… al nekako me strah nakon ovoga da se ne bi ponovilo…

sigurna sam da cete uspjeti naci vremena. Od srca ti zelim uspjesnu i zdravu trudnocu i da iduca godina bude bolja 🙂

Hvala ti, i ja tebi zelim sve najbolje u Novoj godini ☺️ mogu se testovi na trombofiliju napraviti i privatno u Zg, imaju poliklinike AnalizaLab, Breyer, Harni, Genos.... Ali koliko sam proucila ne odmah nakon spontanog, mislim da treba proci 3 mjeseca, da rezultati budu pravovaljani ☺️

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

Haleigh0302
    02. Siječanj 2022. 12:04

Pozdrav cure.
    Prije svega želim vam svima sretniju Novu godinu...
    Pitanje za one koje su se odlucile ocistit bez intervencija, koliko dugo vam je trajalo ono lagano krvarenje nakon pobačaja? 😔

🧞‍♀️31
    🧞‍♂️32
    Missed ab. 11tt 💔
    Gynositol
    OTP 24.3. 👧🏼💗

jelenas
    02. Siječanj 2022. 16:29

Marina88 mogu napisati, naravno. Ja sam na ovoj temi bila prije evo godinu dana cca, tu i tamo bacim oko još. 
    Pa ja sam od simptoma imala malo krvi na papiru (stare, ne svježe) pa me muž odveo na hitnu. Bila sam 19+4tt trudna. Tamo su utvrdili da beba nije živa i odgovarala je mjerama za max 16tt. Nažalost nikad zapravo nismo dobili odgovor zašto joj je srce stalo, vjerojatno je bila riječ o nekakvom hematomu iza posteljice. 
    Ja sam kao i Lori radila navedene testove, čak smo ih radile u isto vrijeme, u Vinogradskoj bolnici. Nisam imala problema s dobivanjem uputnice jer mi tamo radi ginekolog koji mi je vodio trudnoću i preporučio te sve pretrage jer je htio isključiti trombofiliju. Krv sam vadila cca 2 mjeseca nakon pobačaja, rezultati došli nakon cca 5 tjedana, više manje uredni, blaga mutacija u pitanju. Nakon 4 mjeseca ponovo sam ostala trudna i evo, čekamo djevojčicu kroz mjesec i pol. 
    Sretno! 😘❤️

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

Lota 🌼
    02. Siječanj 2022. 17:27

jelenas

Marina88 mogu napisati, naravno. Ja sam na ovoj temi bila prije evo godinu dana cca, tu i tamo bacim oko još.
    Pa ja sam od simptoma imala malo krvi na papiru (stare, ne svježe) pa me muž odveo na hitnu. Bila sam 19+4tt trudna. Tamo su utvrdili da beba nije živa i odgovarala je mjerama za max 16tt. Nažalost nikad zapravo nismo dobili odgovor zašto joj je srce stalo, vjerojatno je bila riječ o nekakvom hematomu iza posteljice.
    Ja sam kao i Lori radila navedene testove, čak smo ih radile u isto vrijeme, u Vinogradskoj bolnici. Nisam imala problema s dobivanjem uputnice jer mi tamo radi ginekolog koji mi je vodio trudnoću i preporučio te sve pretrage jer je htio isključiti trombofiliju. Krv sam vadila cca 2 mjeseca nakon pobačaja, rezultati došli nakon cca 5 tjedana, više manje uredni, blaga mutacija u pitanju. Nakon 4 mjeseca ponovo sam ostala trudna i evo, čekamo djevojčicu kroz mjesec i pol.
    Sretno! 😘❤️

Hej, sorry sto ovako upadam, vidim da si imala blagu mutaciju na trombofiliju, pa me zanima jesi unatoc blagoj mutaciji sada pri ovoj trudnoci koristila heparin ili si u ovoj bez ikakvih dodatnih terapija i lijekova ? 😊

🧔 -32
    👩 -32
    ( prve trudnoce )
    06/2021 - spontani u 6tt 👼
    11/2021 - missed ab u 11tt 👼
    • Trombofilija (PAI 4G/4G + MTHFR) - Asp. + Noval.
    🌸 2/2023 - baby S 🌸
    🩵 11/2024 - [Qualified test - low risk] It's a boy 🩵

zoeeuzoee
    02. Siječanj 2022. 18:37

Lea06

jelenas

Sretno! 😘❤️

Hej, sorry sto ovako upadam, vidim da si imala blagu mutaciju na trombofiliju, pa me zanima jesi unatoc blagoj mutaciji sada pri ovoj trudnoci koristila heparin ili si u ovoj bez ikakvih dodatnih terapija i lijekova ? 😊

Lea
    Oprosti sto upadam imam i aj pitanja vifim da si ovu godinu imala spontani dva puta
    I ja ssm u 3 mj
    I sad me ceka drugi tjedab opet
    Kakve si oretrage radila??

👱‍♀️24 👱‍♂️23
    4 mj(2021) spontani (6 tjedni)

Pokusavamo opet od 9 mj
    11 mj ➕🙏🙏
    1 mj 2022 spontani (8 tjedni)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.