Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    24. Rujan 2019. 07:43

Nova19

Mrvičak, samo jedan ciklus… trebala bi dobiti za tjedan dana od prilike, pa 23/10 idem na prekoncepcijsku obradu i onda se bacamo na posao… mislim da će O već biti gotova taj mjesec ali nema veze, samo da krenemo bit će lakše… vi?

Ja isto čekam mengu. Isto ju očekujem za otprilike 10 dana, pa dok dođe ovulacija, proći će skoro još mjesec dana, taman da lijepo zahladi i idemo u nove pobjede!! Endokrinologica mi je rekla da s ovim TSH mogu u trudnoću, no ako dođe do trudnoće da ju opet kontaktiram. Sada mi je pojačala dozu, pa ću taman tamo za tri tjedna opet vaditi hormone. 

Poppy
    24. Rujan 2019. 13:21

Ja sam jučer završila i posljednju kontrolu i sve se čini ok. Dr je rekao da malo odmorimo, pa će mi se za nekih mjesec dana javiti sa informacijom koje još pretrage trebamo napraviti. Imam uputnicu za hematologa (zbog trombofilije), pa razmišljam da se u međuvremenu naručim i vidim da li još nešto mogu napraviti na tom polju... nalazi štitne su mi ranije bili uredni, pa ne znam ima li smisla i potrebe da uzimam uputnicu i za endokrinologa?

24. Rujan 2019. 15:46

Kolilo ranije? Ako je pred trudnoću, ne bi trebala, ako nije, otiđi 

Poppy
    24. Rujan 2019. 16:42

Nalazi štitne su iz marta/aprila...

nada23
    24. Rujan 2019. 18:11

Pozdrav svima! 🤗
    Pridružujem vam se u ovoj grupi da podjelim i svoju tužnu priču s vama. 
    Pocetkom sijecnja 2019.smo mm I ja odlucili raditi na bebici. Relativno brzo nam se “posrecilo” i zatrudnila sam iz trećeg pokušaja... U 6.tt smo na pregledu culi bebine otkucaje srca, a na sljedećem pregledu u 11.tt je ustanovljeno da je bebi prestalo srce kucati već u 7.tt ( missed ab). Nikakve simptome niti bolove nisam imala, već su me mučnine pratile cijelo vrijeme... Koji šok! Nikad nisam ni pomišljala da će mi se to dogoditi...
    Uglavnom, kiretaza je uspješno obavljena početkom 6.mjeseca, a mjesečnicu sam dobila točno 30 dana nakon kiretaze. Tada sam napravila i briseve i UZ pregled, i ginekolog je dao zeleno svijetlo za novu trudnoću. Koliko god je ovo teško iskustvo, nekako ipak vjerujem da se sve događa s nekim opravdanim razlogom. Najbitnije je misliti pozitivno i vjerovati da će se i naša sreća osmjehnuti kad-tad. Eto, MM i ja smo odlučili krenuti dalje i bili smo aktivni ovaj mjesec. Vješticu ne očekujem u sljedeća 3 dana. 🙏 
    Čvrsto vjerujem da će sljedeća trudnoća biti sretna! ❤️ A to želim i svima vama!

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

Maj4
    24. Rujan 2019. 19:16

Nada žao mi je što ste to prošli, ali vidim da ste pozitivni i da ne odustajte što mi je jako drago. Želim vam puno sreće i da se više ne ponavlja ❤🤞🏻 i da vještica sad ne dođe 🙏🏻

🦸🏼‍♀️'94 🦸🏼‍♂️'86
    🌈 18.5. imamo 💙

nada23
    24. Rujan 2019. 19:36

Maj4

Nadažao mi je što ste to prošli, ali vidim da ste pozitivni i da ne odustajte što mi je jako drago. Želim vam puno sreće i da se više ne ponavlja ❤🤞🏻 i da vještica sad ne dođe 🙏🏻

Hvala Maj4. 😊 
    Takodjer I vama zelim puno srece I sve najbolje zelje.
    Naravno, imam jos uvijek taj strah od gubitka... ali ne smijemo se predati tom osjećaju. Bitno je biti pozitivan jer nas jedino to tjera naprijed. ❤️

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

Nova19
    24. Rujan 2019. 21:19

Nada žao mi je šta si i ti to doživjela, ali vjerujem da će sljedeća trudnoća biti uspješna i da će bebica brzo biti tu!
    Želim to i svim curama, pa tako i sebi 😁🤗

nada23
    24. Rujan 2019. 21:38

Hvala Nova. 
    I ja se nadam. 😊
    Nekome je taj put teži, a nekome lakši. U konačnici je najbitnije da dodjemo do onoga sto si najviše i želimo.
    Želim nam svima zdrave i sretne trudnoće i još puno malih bebica! 🙏🤰🤱

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

TinchiSk
    25. Rujan 2019. 08:08

Nada23, sretno i samo pozitivno dalje!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.