Baš smo malo živnule! Prolazit će sad brzo mjesec po mjesec i vijesti će samo stizati.
Meni isto neki dan poznanica komentira: kad si radiš drugog sina... meni se samo srce stegnulo. Ni ne zna žena da je za 3 mjeseca trebao stići drugi sin.
No dobro, ne zamjeram, stvarno nije ni znala da sam bila trudna. Većinom ljudi koji su znali komentiraju da se nadaju da nećemo odustati.
Vidjet ćemo sve, kako bude, bit će!
Ej cure vi koje ste imale prekid trudnoce iza 24 tt. Tj one koje umaju pravo na porodiljni u trajanju od 90 dana.Zanima me koliko se ceka rijesenje od hzzoa i da li se bez obzira na to dobije naknada ga porodiljni?
TinchiSk nitko ovdje neće odustati! Meni je ginekologica rekla “to je stvarno glupo!” I nekako mi podigla moral...
Ja ne zamjeram ljudima koji ne znaju, ja zamjeram onima koji znaju recimo našu situaciju pa ipak pitaju! A ŠTA MISLIŠ ZAŠTO NEMA JOŠ DRUŠTVO?! Ah... uvijek odreagiram Cool a u sebi vrištim...
No dobro, bit će sve kako treba biti na kraju kako kažeš!
Ja sam se naručila za kariogram i konzultaciju na Rebru tek za veljaču... ali ne gori mi pod petama, i sigurno neću to čekati da krenemo na bebu... pitala sam samo ako dođe do T prije jel se mora otkazati ili se ipak može provjeriti stanje... čekam odgovor 😊
Josipa nemam odgovor nažalost... žao mi je tvog gubitka 😢 možda ti neka druga cura može pomoći...
Nova19 da li se moze na rebru telefonski naruciti za kariogram daleko mi je pa da ne putujem ako mogu i tel?
Nova19 da li se moze na rebru telefonski naruciti za kariogram daleko mi je pa da ne putujem ako mogu i tel?
Mozes poslati mailom upitnicu, preko telefona se ne mozes naruciti, bar je tako bilo do nedavno😊
Josipa ja sam se naručila e-mailom... poslala uputnicu i povijest bolesti i oni ti daju termin.
Kako kaže Cima, telefon se ne možeš naručiti, a ovo je čak i praktičnije 🤗
Evo ja dobila termin 10/2, nalazi stižu 3-4 tjedna nakon vađenja...
Ja ionako ne mislim to čekati da krenemo u akciju, ali ne može odmoći... pitala sam šta u slučaju da dođe do T prije, pa su rekli da u tom slučaju ako doktor smatra potrebnim, da se termin prebaci ranije... ali evo, nadam se da će sve biti ok mimo ovih svih pretraga i ne znam šta još...
Evo ja dobila termin 10/2, nalazi stižu 3-4 tjedna nakon vađenja…
Ja ionako ne mislim to čekati da krenemo u akciju, ali ne može odmoći… pitala sam šta u slučaju da dođe do T prije, pa su rekli da u tom slučaju ako doktor smatra potrebnim, da se termin prebaci ranije… ali evo, nadam se da će sve biti ok mimo ovih svih pretraga i ne znam šta još…
Nova19, koliko cete vi cekati do novog pokušaja?
Mrvičak, samo jedan ciklus... trebala bi dobiti za tjedan dana od prilike, pa 23/10 idem na prekoncepcijsku obradu i onda se bacamo na posao... mislim da će O već biti gotova taj mjesec ali nema veze, samo da krenemo bit će lakše... vi?
Sortiraj odgovore
Najstariji