Pozdrav i od mene, ja sam se danas vratila na posao i baš mi je čudno... gledam kalendar na kojem sam označavala datume pregleda u trudnoći i sl. i neka me tuga hvata...
Još mi je teže jer mi veoma teško ostajemo u drugom stanju, pa je to baš borba... na neki način mi je svejedno da li ću početi raditi na bebi slijedeći mjesec ili za 3, kad unaprijed znam da će to trajati... ali eto, moram biti optimista. Sutra imam kontrolu kod dr, pa ću vidjeti da li će nešto korisno reći.
Iskreno se nadam da ćemo uskoro svi preći na neku veseliju temu.
Joj, tao i je lijepo vidjeti da napokon pričamo o tome da krećemo iznova. S teških tema smo došli do ovih manje teških. Sretno s pregledom za trombofiliju. Ja sam isto napravila Papu i briseve na samom početku trudnoće, obavila sve za štitnjaču, sada čekam povećanje doze, pa tamo za mjesec dana taman možemo početi ponovno.
Ta trombofilija je baš uzela maha, no evo meni dr. kaže da ona ne bi još ništa radila jer sam prvu trudnoću prošla bez problema.
POPPY, žao i je što teško dolazite do trudnoće,no eto mala ti je utjeha što ipak možeš zatrudniti. Želim ti sreću u tome
meni ej isto najgore što i dolaze obavijesti na mail i dalje u kojem sam tjednu od pustih aplikacija koje sam bila skinula, to me malo ubije...i komentari ljudi, koji ne znaju, i ne misle ništa loše, al eto u zadnjih tjedan dana me ljudi susreću i govore mi da kada ću više na drugo jer će mi biti velika razlika između djece, a ni ne znaju kroz što prolazim.
Poppy držim palčeve da ti ovaj put T dođe baš nenadano brzo!! Nekako vjerujem da smo se sve ovdje spojile da bi nastavile kasnije na veselijim temama 💕
Mrvičak
Otišla poruka prerano! Hahaha
Mrvičak i mene kolegica neki dan pita “hoćete na drugo? Pa šta čekate?” A ja sa smješkom “pa kada dođe, ne ovisi o nama...” a najradije bi se povukla u mišju rupu i plakala...
Ali cure drage, bit će, vjerujem da bude za sve nas 🥰
Baš smo malo živnule! Prolazit će sad brzo mjesec po mjesec i vijesti će samo stizati.
Meni isto neki dan poznanica komentira: kad si radiš drugog sina... meni se samo srce stegnulo. Ni ne zna žena da je za 3 mjeseca trebao stići drugi sin.
No dobro, ne zamjeram, stvarno nije ni znala da sam bila trudna. Većinom ljudi koji su znali komentiraju da se nadaju da nećemo odustati.
Vidjet ćemo sve, kako bude, bit će!
Ej cure vi koje ste imale prekid trudnoce iza 24 tt. Tj one koje umaju pravo na porodiljni u trajanju od 90 dana.Zanima me koliko se ceka rijesenje od hzzoa i da li se bez obzira na to dobije naknada ga porodiljni?
TinchiSk nitko ovdje neće odustati! Meni je ginekologica rekla “to je stvarno glupo!” I nekako mi podigla moral...
Ja ne zamjeram ljudima koji ne znaju, ja zamjeram onima koji znaju recimo našu situaciju pa ipak pitaju! A ŠTA MISLIŠ ZAŠTO NEMA JOŠ DRUŠTVO?! Ah... uvijek odreagiram Cool a u sebi vrištim...
No dobro, bit će sve kako treba biti na kraju kako kažeš!
Ja sam se naručila za kariogram i konzultaciju na Rebru tek za veljaču... ali ne gori mi pod petama, i sigurno neću to čekati da krenemo na bebu... pitala sam samo ako dođe do T prije jel se mora otkazati ili se ipak može provjeriti stanje... čekam odgovor 😊
Josipa nemam odgovor nažalost... žao mi je tvog gubitka 😢 možda ti neka druga cura može pomoći...
Nova19 da li se moze na rebru telefonski naruciti za kariogram daleko mi je pa da ne putujem ako mogu i tel?
Nova19 da li se moze na rebru telefonski naruciti za kariogram daleko mi je pa da ne putujem ako mogu i tel?
Mozes poslati mailom upitnicu, preko telefona se ne mozes naruciti, bar je tako bilo do nedavno😊
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji