TinchiSk i Nova19, želim vam svu sreću i da napokon naše plusiće dovedemo do kraja.
I tebi mrvičak ! Od srca 🥰
Meni jučer moja mala u autu kaže “mama, znaš kaj bi htjela? Kada budem 5 da imam seku ili bracu, možda”...
Nadam se i ja 💖
Noćas sanjala da sam prokrvarila, pa skužila da ni ne mogu biti trudna jer smo se pazili... uh, šta psiha radi 😒
Ali bit će sve super na kraju, za sve nas, stvarno mislim da ćemo se dopisivati na ljepšoj temi vrlo brzo 💪🏻💕
Hvala, curke! I vama sve najbolje! I samo sretne vijesti.
Nova19, hvala na info, znači nema naručivanja za trombofiliju, samo dođem i čekam? Znaš li u koje vrijeme je to vađenje? To ću onda sljedeći tjedan ići. Ne znam što bih još od pretraga napravila, da se osiguram koliko god mogu.
Hvala, curke! I vama sve najbolje! I samo sretne vijesti.
Nova19, hvala na info, znači nema naručivanja za trombofiliju, samo dođem i čekam? Znaš li u koje vrijeme je to vađenje? To ću onda sljedeći tjedan ići. Ne znam što bih još od pretraga napravila, da se osiguram koliko god mogu.
Ne naručuješ se prije, vađenje počinje u 7 pa do 9 ja mislim...
Uzmeš ceduljicu i čekaš... bude ljudi ali ide relativno brzo.
Ja ću ići u Petrovu u 10.mjesecu na prekoncepcijsku obradu (vađenje krvi, urina...) jer imam 3 spontana iza sebe.
Od drugih pretraga, možda da napraviš papu i briseve (HPV, klamidiju, bakterije...).
Mm i ja ćemo još obaviti kariogram...
Vjerujem da je kod tebe sve ok i da ćete brzo ugledati plusic 🥰
Papu radila neposredno prije trudnoće, sve uredno. Briseve nakon spontanog, sve negativno.
Još ću tu trombofiliju obaviti i u 12. mjesecu krećemo u nove pobjede. Bojala sam se da će reći da moramo čekati 6 mjeseci, 3 mjeseca i nisu tako puno, za 2 tjedna će već i druga menstruacija.
Družit ćemo se tu pa onda selimo na sretniju temu 😊
Papu radila neposredno prije trudnoće, sve uredno. Briseve nakon spontanog, sve negativno.
Još ću tu trombofiliju obaviti i u 12. mjesecu krećemo u nove pobjede. Bojala sam se da će reći da moramo čekati 6 mjeseci, 3 mjeseca i nisu tako puno, za 2 tjedna će već i druga menstruacija.
Družit ćemo se tu pa onda selimo na sretniju temu 😊
Super! Dogovoreno 👏🏻👏🏻👏🏻
Ja bi mogla već sada ići na bebu ali za svoj mir želim obaviti te dvoje pretrage...
Počela mi je ovulacije i baš ju osjećam (jajnici bole, jak iscjedak...) ali mislim da ćemo mi krenuti u akciju krajem 10. 💪🏻
Spremne i jake 😁😁😁😁
Pozdrav i od mene, ja sam se danas vratila na posao i baš mi je čudno... gledam kalendar na kojem sam označavala datume pregleda u trudnoći i sl. i neka me tuga hvata...
Još mi je teže jer mi veoma teško ostajemo u drugom stanju, pa je to baš borba... na neki način mi je svejedno da li ću početi raditi na bebi slijedeći mjesec ili za 3, kad unaprijed znam da će to trajati... ali eto, moram biti optimista. Sutra imam kontrolu kod dr, pa ću vidjeti da li će nešto korisno reći.
Iskreno se nadam da ćemo uskoro svi preći na neku veseliju temu.
Joj, tao i je lijepo vidjeti da napokon pričamo o tome da krećemo iznova. S teških tema smo došli do ovih manje teških. Sretno s pregledom za trombofiliju. Ja sam isto napravila Papu i briseve na samom početku trudnoće, obavila sve za štitnjaču, sada čekam povećanje doze, pa tamo za mjesec dana taman možemo početi ponovno.
Ta trombofilija je baš uzela maha, no evo meni dr. kaže da ona ne bi još ništa radila jer sam prvu trudnoću prošla bez problema.
POPPY, žao i je što teško dolazite do trudnoće,no eto mala ti je utjeha što ipak možeš zatrudniti. Želim ti sreću u tome
meni ej isto najgore što i dolaze obavijesti na mail i dalje u kojem sam tjednu od pustih aplikacija koje sam bila skinula, to me malo ubije...i komentari ljudi, koji ne znaju, i ne misle ništa loše, al eto u zadnjih tjedan dana me ljudi susreću i govore mi da kada ću više na drugo jer će mi biti velika razlika između djece, a ni ne znaju kroz što prolazim.
Poppy držim palčeve da ti ovaj put T dođe baš nenadano brzo!! Nekako vjerujem da smo se sve ovdje spojile da bi nastavile kasnije na veselijim temama 💕
Mrvičak
Otišla poruka prerano! Hahaha
Mrvičak i mene kolegica neki dan pita “hoćete na drugo? Pa šta čekate?” A ja sa smješkom “pa kada dođe, ne ovisi o nama...” a najradije bi se povukla u mišju rupu i plakala...
Ali cure drage, bit će, vjerujem da bude za sve nas 🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji