Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Emili57
    19. Svibanj 2021. 23:38

zoeeuzoee

Cure imam pitanje
    To danas na pregledu rekla mi je da je sve uredu i cisto..
    Al je onak usput napomenula kao stijenka maternice za 7 dan menstruacije vam je malo manja od uobicajnog al kao bolje da je manja nek veca da je to sve uredu kao onak nes neobaveznog..
    Pa me zanima kaj to znaci? Onda se nisam snasla da to pitam jer je rekla to bu doslo na svoje

Zoeeuzoee
    Hej moguce da je dr mislila na debljinu edometrijuma tj zida materice, nema tu nista strasno, moze jedino uticati na usadjivanje jajne celije ako se odlucite sada na pokusaj zato je i preporuka bar 2 ciklusa pa sljedeci pokusaj.
    Nadam se da je pomoglo 💛

jelenas
    20. Svibanj 2021. 07:56

Bok cure, vidim da nažalost ima i novih :(
    Samo da se kratko javim da mislim na sve i nadam se da smo sve dobro ❤️
    MTBica, kad je novi postupak? 
    Lori, jel čekamo piškenje? :) 

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

Lori🍀
    20. Svibanj 2021. 08:23

Bok cure
    Što se tiče čekanja nakon spontanog -  svaki dr. kaže drugačije, ja sam ih nekoliko pitala još u bolnici kad sam bila i dobila sam različita mišljenja. Na kraju mislim da je najvažnije mišljenje doktora koji pogleda detaljno stanje na uzv. Tu sam dobila zeleno svijetlo od 2 ginićke da možemo odmah krenuti (ginićka u bolnici na prvom uzv i u privatna nakon toga). Mi smo ipak 2 mjeseca pričekali zbog nalaza i da se psihički malo dobijemo.
    Jelena draga, imam osjećaj kao da će stići M i to ranije nego bi trebala. Ako ne stigne do srijede onda pišnem testić i naravno javim 

Nizak AMH, ostalo ok
    2021. spontana trudnoća <3
    1. IVF 2/2025.

Lori🍀
    20. Svibanj 2021. 08:25

Emili57

zoeeuzoee

Cure imam pitanje
    To danas na pregledu rekla mi je da je sve uredu i cisto..
    Al je onak usput napomenula kao stijenka maternice za 7 dan menstruacije vam je malo manja od uobicajnog al kao bolje da je manja nek veca da je to sve uredu kao onak nes neobaveznog..
    Pa me zanima kaj to znaci? Onda se nisam snasla da to pitam jer je rekla to bu doslo na svoje
    Zoeeuzoee
    Hej moguce da je dr mislila na debljinu edometrijuma tj zida materice, nema tu nista strasno, moze jedino uticati na usadjivanje jajne celije ako se odlucite sada na pokusaj zato je i preporuka bar 2 ciklusa pa sljedeci pokusaj.
    Nadam se da je pomoglo 💛

Zoe slažem se s Emili. Ja bi pauzirala na tvom mjestu još 1 ciklus pa nakon iduće M na pregled da se vidi stanje. Sretno!

Nizak AMH, ostalo ok
    2021. spontana trudnoća <3
    1. IVF 2/2025.

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    20. Svibanj 2021. 08:57

jelenas

Bok cure, vidim da nažalost ima i novih :(
    Samo da se kratko javim da mislim na sve i nadam se da smo sve dobro ❤️
    MTBica, kad je novi postupak?
    Lori, jel čekamo piškenje? :)

Ne tako skoro, ja se prvo moram igrati sa mojim miomom, a ta priča tko zna kako će završiti. O tom potom. Bitno da se sad brinem o sebi i punim baterije. 

💔💔💔

NanaJ
    20. Svibanj 2021. 11:34

Curke, znate li mozda gdje mogu privatno izvaditi trombofiliju? 

👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
    👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
    11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
    03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
    3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
    UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
    8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
    9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻

Hera✨
    20. Svibanj 2021. 12:28

Cure ja obavila kontrolu u bolnici, reko mi je doktor da sve izgleda odlicno i da nista nije ostalo. Moram doc ponovno nakon prve menge na ultrazvuk. Ali nema vjezbanja i odnosa do iza prve m za svaki slucaj. Eto malo mi je to sad dignulo duh i nadu da ce se tijelo brzo vratit u normalu. Kod svog cu onda otic nakon 2. Ili 3. M da mi kaze realno kakva je situacija i kad mozemo dalje. 
    Rekao mi je da ce za nekih mjesec dana bit patoloski nalaz ploda, ali to nam nista puno ne znaci posto je kromosomatski sve bilo uredno...

10/20 - pokusavamo
    12/20 - biokemijska
    5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
    9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
    11/21 - biokemijska

BubaT
    20. Svibanj 2021. 12:36

Evo pretrage sto je savjetovao gin mojoj prijateljici, vi vjerojatno sve znate, al neka ostane drugim curana
    https://ibb.co/tZGJQDv

29 🙋‍♀️
    5/2021 blighted ovum 10tt
    💊 Eliquis

zoeeuzoee
    20. Svibanj 2021. 13:00

Hvala Vam cure na savjetima, pricekati cemo jos jedan ciklus sigurno.
    A kad da pocnem piti folnu kiselinu? 

👱‍♀️24 👱‍♂️23
    4 mj(2021) spontani (6 tjedni)

Pokusavamo opet od 9 mj
    11 mj ➕🙏🙏
    1 mj 2022 spontani (8 tjedni)

missR
    20. Svibanj 2021. 13:01

Zoe folnu mozes odmah poceti , tako je meni rekao gin. 😃

Trudimo se od 8/2020
    Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
    PCOS
    13.9.2021.➕ 🌈 🐥
    05/2022. 🥰🧸❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.