![](/media/img/16/8a/332ccf6fc7cb1cb416df.jpeg)
Krivo sam napisala 19.4 sam vadila krv. Sutra je znači točno mjesec dana
Ma zovi ti njih! Meni su stigli točno nakon 4 tjedna i 2-3 dana. Ali sam ih prije toga dvaput zvala 🙈Zaista su bili jako ljubazni.
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Bette ja jos drugu nisam dobila , a prva mi je isto bila preobilna. Pijem duphastone jer mi se ciklus skroz poremetio pa sam pocela smedarit sredinom ciklusa. I ja imam grcice nekakve al mislim da su od duphastona 🤷🏻♀️
Moj ginic kaze da je moguce da se ciklus poremeti duzinom trajanjem nakon medikamentoznog
Trudimo se od 8/2020
Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
PCOS
13.9.2021.➕ 🌈 🐥
05/2022. 🥰🧸❤️
Pozdrav cure, kako ste? Nadam se dobro
Imam pitanje. Naime, ja bih trebala dobiti drugu menstruaciju nakon medikamentoznog. Prva mi je došla nakon točno 28 dana i bila je užaaaasno obilna. Sada mi je već 31. dan, povremeno osjetim neke grčiće kao da ću dobiti, ali još uvijek ništa. Pretpostavljam da je to sve normalno, ali je li kojoj isto tako bilo? Postoji mogućnost trudnoće naravno, ali to još nisam provjeravala
Ja sam prvu dobila 35 dana nakon kiretaže. Taj ciklus mi je bio samo 24 dana. Drugi ciklus mi je bio 35 dana i sad evo treći (uz duphastone) optimalnih 29! Mislim da ti je to sve još normalno!
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Bette ja jos drugu nisam dobila , a prva mi je isto bila preobilna. Pijem duphastone jer mi se ciklus skroz poremetio pa sam pocela smedarit sredinom ciklusa. I ja imam grcice nekakve al mislim da su od duphastona 🤷🏻♀️
Moj ginic kaze da je moguce da se ciklus poremeti duzinom trajanjem nakon medikamentoznog
Ma da, vjerojatno se sve poremetilo. Meni je moj gin rekao da treba 2-3 mj da se sve ustabili. Ah ništa, budemo i dalje čekali.
Pozdrav cure, kako ste? Nadam se dobro
Imam pitanje. Naime, ja bih trebala dobiti drugu menstruaciju nakon medikamentoznog. Prva mi je došla nakon točno 28 dana i bila je užaaaasno obilna. Sada mi je već 31. dan, povremeno osjetim neke grčiće kao da ću dobiti, ali još uvijek ništa. Pretpostavljam da je to sve normalno, ali je li kojoj isto tako bilo? Postoji mogućnost trudnoće naravno, ali to još nisam provjeravala
Ja sam prvu dobila 35 dana nakon kiretaže. Taj ciklus mi je bio samo 24 dana. Drugi ciklus mi je bio 35 dana i sad evo treći (uz duphastone) optimalnih 29! Mislim da ti je to sve još normalno!
Vjerujem da je, da. Hmmm, meni moj gin nije dao duphastone. Baš sam nedavno bila na pregledu, sve sam mu rekla, nije nešto zabrinut bio, kao sve je to normalno.
Bette meni ih je dao jer sam nakon prve menge opet pocela smedarit 7 dana nakon sto je zavrsila. A na uzvu sve super..
Iskreno ja sam se cak dvoumila da li da ih pijem ili da pustim ciklus na miru i tijelo da samo opet profunkcionira ali svejedno sam ih odlucila popit jos ovaj ciklus. Inace imam pcos pa su mi ciklusi ludnica tako da nakon ovog ce sigurno trebat vremena da se vrate u neku normalu.
I moj se uopce nije zamarao oko tog smedeg iscjedka kaze da je to normalno nakon medikamentoznog ipak je to sok za organizam i hormone.
Trudimo se od 8/2020
Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
PCOS
13.9.2021.➕ 🌈 🐥
05/2022. 🥰🧸❤️
Zdravo svima :) Na forumu sam bila prošle godine konstantno, bila sam jedna od sretnih trudnica, i vec u 28 tjednu, u decembru 2020, odem na pregled i saznam da je beba mrtva. Previse pitanja, a premalo odgovora, hitno prebacena na odjel ginekologije, uz pomoc vaginalnih tableta dobila trudove i nakon par sati rodila. Nisam smogla snage vidjeti dijete, plasila sam se da bi me ta slika pratila kroz cijeli moj zivot. Bio je djecak, i obzirom da je bila visoka trudnoca, sahranili smo ga na mezarju blizu doma. Saznala sam da je razlog smrti bebe bio pojava herpes simplex virusa, koji je postepeno unistio posteljicu. Od doktora sam dobila uputu da 6 mjeseci ne smijem zatrudniti, i dobila kao terapiju kotracepcijske pilule. Proslo je 5,5 mjeseci nakon tog dogadjaja, uskoro cu otici na novi pregled da vidim sta mi doktor dalje savjetuje, nakon zavrsetka s pilulama, kojih je ostalo jos samo 23 :)
Nisam pratila ovu temu, pa me zanima da li je neka od vas prosla isto, kada je dosla naredna trudnoca i da li pilule igraju ulogu u tome?
Necu ni pitati za vase psihicko stanje, znam da je poprilicno nestabilno i da je bol velika, ja sam dobro sada, rjedje zaplacem, a najvise mi je u svemu pomogla obaveza i moj posao, da manje mislim o svemu sto sam prosla. Eto, ako neka od vas ima iskustva, voljela bih da podijelite. :)
👩27 g.
🤵♂️36 g.
12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙
Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
Od 07/21 pokušavamo :)
- Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.
Bette ja bi na tvom mjestu bar 5 testova napravila da mi kasni 3 dana
Jelena zvala sam, neće još barem tjedan dana moji nalazi
Nizak AMH, ostalo ok
2021. spontana trudnoća <3
1. IVF 2/2025.
Bette ako postoji mogucnost trudnoce provjeri jer kazu da se nakon spontanog puno brze ostane opet u drugom stanju. Vjerojatno jer je tijelo jos pod hormonima.
Mama andjela, jos jednom i na ovoj temi bas mi je zao sto si morala proc tako nesto. Kao sto sam rekla tu se sve borimo s tim osjecajima i same sa sobom. Zelim ti da ti sto brze prode vrijeme do kraja terapije i onda da sto prije ugledas plusic.
👶 - 2011.
Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
➕ 06/21
08/21 Nipt uredan 💗
Zdravo svima :) Na forumu sam bila prošle godine konstantno, bila sam jedna od sretnih trudnica, i vec u 28 tjednu, u decembru 2020, odem na pregled i saznam da je beba mrtva. Previse pitanja, a premalo odgovora, hitno prebacena na odjel ginekologije, uz pomoc vaginalnih tableta dobila trudove i nakon par sati rodila. Nisam smogla snage vidjeti dijete, plasila sam se da bi me ta slika pratila kroz cijeli moj zivot. Bio je djecak, i obzirom da je bila visoka trudnoca, sahranili smo ga na mezarju blizu doma. Saznala sam da je razlog smrti bebe bio pojava herpes simplex virusa, koji je postepeno unistio posteljicu. Od doktora sam dobila uputu da 6 mjeseci ne smijem zatrudniti, i dobila kao terapiju kotracepcijske pilule. Proslo je 5,5 mjeseci nakon tog dogadjaja, uskoro cu otici na novi pregled da vidim sta mi doktor dalje savjetuje, nakon zavrsetka s pilulama, kojih je ostalo jos samo 23 :)
Nisam pratila ovu temu, pa me zanima da li je neka od vas prosla isto, kada je dosla naredna trudnoca i da li pilule igraju ulogu u tome?
Necu ni pitati za vase psihicko stanje, znam da je poprilicno nestabilno i da je bol velika, ja sam dobro sada, rjedje zaplacem, a najvise mi je u svemu pomogla obaveza i moj posao, da manje mislim o svemu sto sam prosla. Eto, ako neka od vas ima iskustva, voljela bih da podijelite. :)
Hej, nemam isto iskustvo, ali pila sam pilule prije planiranja trudnoce. Pila sam ih preko 5 godina i kad sam prestala pit sam zatrudnila u drugom ciklusu odmah. Nisu nikako utjecale na trudnocu, dapace gin mi je rekao da je veca sansa za zatrudnit odmah kad se prestanu pit. Ja inace imam redovne cikluse i nista se nije promjenilo kad sam ih prestala pit.
Zelim ti svu srecu da opet odes na sretnije teme vrlo brzo 🍀😊
10/20 - pokusavamo
12/20 - biokemijska
5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
11/21 - biokemijska
Sortiraj odgovore
Najstariji