![](/media/img/33/92/3ea1329b7286baac6e64.jpeg)
Ja još čuvam sve moje testove, ne znam kad ću ih moći riješiti. Upravo sam bila malo samodestruktivna i pogledala koliko bi mi sad bile trudnoće da su se održale. Prva bi bila u 33tt, druga u 14tt.
Idemo dalje. Treća sreća.
💔💔💔
BubaT hvala ti 🙂
Ja sam psihički bila baš loše, prva 2,3 dana sam bila konstantno na tabletama za smirenje.. Onda smo ja i mm odlučili da ću ostaviti sve uloške na koje je sve izlazilo, i sutra ćemo u kutijici pokopati to zajedno sa testovima, i slikama sa ultrazvuka, i na tom mjestu posaditi ukrasno drvo. Meni je to baš puno psihički pomoglo ❤️
Neka, covjek treba nekako naći mir.
I ja sam bila na normabelima, doduse slabo to meni 🙈
MTBica, ajme ☹️ Ali stvarno treća mora biti sreća. Moramo biti max pozitivne i mantrat da će idući put biti sve dobro! 🌈
29 🙋♀️
5/2021 blighted ovum 10tt
💊 Eliquis
Cure uljecem samo na brzinu da vam svima pozelim lijepi tjedan sa sto manje stresiranja i sto vise pozitive... Saljem svima ❤️
👶 - 2011.
Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
➕ 06/21
08/21 Nipt uredan 💗
Dobro jutro cure😊
Ana bas mi je zao da si na ovoj temi, ali bas jako lijepo za drvo i ideju cijelu. Meni fali taj zakljucak nekako se sve tako brzo odvilo da se nisam ni snasla.
MTBica i ja cekam trecu srecu. Mora se desit kad tad 🍀
Nadam se da ste sve dobro. Ja imam takve oscilacije iz dana u dan psihicke i bas me umara to. Ali jucer sam prestala skroz krvarit pa me to tjesi da sve unutra dobro zarasta. Vidjet cemo u cet na kontroli sta kazu. Razmisljam da se iduci tjedan polako vratim na posao, ali ono mozda u cet ili pet da po malo to prezivim.
10/20 - pokusavamo
12/20 - biokemijska
5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
11/21 - biokemijska
Došao nalaz citogenetike. Uredni ženski kariotip, ne znaju je li moj ili sam nosila zdravu curicu.
💔💔💔
MTBica javljam da mi je danas napravljena biopsija endometrija ("stratching maternice"), bilo je brzo i nelagodno, uglavnom izdržljivo bez ikakve anestezije. Popila sam samo Ibuprofen prije zahvata od 800 mg.Čekamo nalaz kroz 10 dana i krećem u novi protokol.💪🙏
👩🏫 38.g., niski Amh 2.1 pmol/L,LH 4.1,visok FSH 10, (low responder), dobiveni zametci odlicne kvalitete
👨💼 43.g., sve uredno.
7 IVF stimulirana postupka (polik. IVF), 2 missed ab 💔💔 (medikam.prekid).
7./21. trombofilija,PAI 4G/4G,FV Leiden
3/24.napravljena histeroskopija, sve u redu.
3/24. kariogrami supružnika,sve u redu.
6./24 prekid ET,zametak prestao s razvojem. 1💔
MTBica javljam da mi je danas napravljena biopsija endometrija ("stratching maternice"), bilo je brzo i nelagodno, uglavnom izdržljivo bez ikakve anestezije. Popila sam samo Ibuprofen prije zahvata od 800 mg.Čekamo nalaz kroz 10 dana i krećem u novi protokol.💪🙏
Navijamo za dobre nalaze!!
I mene vjerojatno čeka isto za 18 dana.
💔💔💔
Pozdrav svima
Ana žao mi je Drago mi je da se barem nisi namučila s tabletama. Sretno dalje!
MTBica ja isto znam računati koliko bi sada bila trudna i onda se samo još više izdeprimiram Ne kužim ovo za kariotip, pa kako ne mogu znati da li je tvoj ili od bebe?
Hera, Buba, XOXO šaljem vam ogromni virtualni zagrljaj!
Nizak AMH, ostalo ok
2021. spontana trudnoća <3
1. IVF 2/2025.
I ja vas sve pozdravljam, nadam se da smo sve koliko toliko dobro ❤️ Ako se ne varam nemamo nikoga trenutno tko tek treba proći prekid?
Čitam vas sve i mislim na vas ❤️
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Pozdrav svimaAnažao mi je
Drago mi je da se barem nisi namučila s tabletama. Sretno dalje!
MTBica ja isto znam računati koliko bi sada bila trudna i onda se samo još više izdeprimiramNe kužim ovo za kariotip, pa kako ne mogu znati da li je tvoj ili od bebe?
Hera,Buba, XOXOšaljem vam ogromni virtualni zagrljaj!
Ja sam si sejvala stickere koje sam bila napravila. Pa ih onda otvorim.
Imaju nakupinu stanica, ne znaju čija je. Naravno da ja imam ideju da sa DNA testom provjere čija je, ali to se ne radi očito. Ta nakupina stanica je od zdrave ženske osobe. E sad, jesam li to ja ili je to plod, ne znam. I ja sam dala raditi kariotip, ne znam mogu li ih onda usporediti i vidjeti je li isti. Ali i ti nalazi će biti tek za mjesec, dva, tako da... Niš ne znam.
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji