![](/media/img/33/92/3ea1329b7286baac6e64.jpeg)
Rita super za biopsiju, javi za nalaze kad ćeš znati. Želim ti puno sreće u novom protokolu
MTBica baš mi je žao što tako dugo sve traje Stvarno igra živaca
Ja sam obrisala ticker odmah ali znam datum te M koja nije došla i naravno termin poroda. Ne ide to iz glave. To već vidim ako neću do tad biti opet trudna da će me slomiti ali šta je tu je.
Jelena kako si? Mislim da hvala Bogu nemamo nikoga tko je trenutno u prekidu t.
Nizak AMH, ostalo ok
2021. spontana trudnoća <3
1. IVF 2/2025.
Pozdrav,
Ne znam ni kako početi, prije 3 dana sam izgubila prvu bebu.
Mislili smo da smo na pragu 10.nedelje ali srce je stalo vec pocetom 8.
Ovo je strasno. Sve zene koje prožive spontani pobacaj su jos veci heroji nego sto mnogi misle.
Kako plakati kad suza nestane?
Lori, hvala na pitanju. Ne znam točno kako sam. Zapravo mislim da sam dosta dobro. Na poslu je baš nekako užurbano i koliko god me to živciralo zapravo mi miče misli s ovih tjedana koji su predamnom, a to je “termin”. Također, curka mi je izuzetno zahtjevna u zadnje vrijeme tako da zaista živim u trenutku jer za drugo nemam vremena 😱 Jedino što odbrojavam do nove ovulacije, novih duphastona i do izleta u Istru kojem se i muž i ja jako veselimo. To će mi nekako skratiti vrijeme do novog čekanja da vještica NE dođe :) Kako si ti, ako se ne varam ovih dana bi trebali nalazi iz Vinogradske?
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Pozdrav,
Ovo je strasno. Sve zene koje prožive spontani pobacaj su jos veci heroji nego sto mnogi misle.
Zao mi je sto si stigla na ovu temu. Pametne savijete nemam al cure su divne i sve smo prosle slicno pa je nekako lakse kad se imas kome pozalit i podijelit ko te razumije.
Jelena uzivaj u Istri lijepo je suncano i taman nije vise pusto a jos ni prekrcano. Cekamo pluscinu.
👶 - 2011.
Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
➕ 06/21
08/21 Nipt uredan 💗
Pozdrav,
Zao mi je sto si tu. Petak je i meni bio dan D, 10 tjedana ravno sam bila trudna tada. Sve smo tu nazalost prosle isto, ako ti se place placi, ako ti se samuje, samuj, ako ti se vristi.. Vristi na sav glas. Ogromna je to tuga i sok, pogotovo ako je prva bebica bila. Odboluj i oporavi se fizički i psihički, a onda u nove pobjede. Sve će biti ok. Mora! Mi smo tu da slusamo. Meni su cure bile ogromna podrska dok sam sve to prolazila od proslog utorka. Tu smo. Samo nam pisi, uvijek je neka tu♥️🌈
29 🙋♀️
5/2021 blighted ovum 10tt
💊 Eliquis
Pozdrav,
😞♥️♥️
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Jutro žene kako ste danas?
Emili žao mi je. Na početku je jako teško, ja sam isto bila non stop u suzama. Ali s vremenom bude lakše. Mene drži nada da ću jednog dana držati svoju bebu u rukama.
Jelena da, 17.4. sam vadila krv. Možda ih zvrcnem danas i pitam ima li naznaka da bi uskoro mogli biti gotovi. Stvarno me ubija to čekanje Super da imaš puno posla da ne razmišljaš toliko o terminu
I super za Istru, ja ju obožavam, bili prije par mjeseci u unutrašnjosti a sad u 6.mj planiramo malo južnije
Nizak AMH, ostalo ok
1. IVF 2/2025.
Krivo sam napisala 19.4 sam vadila krv. Sutra je znači točno mjesec dana
Nizak AMH, ostalo ok
1. IVF 2/2025.
Dobro jutro hrabre zene!
Emili jako mi je zao sto to moras prolaziti. Ovdje te sve razumijemo i tu smo za podrsku ❤️
Lori nadam se da ce nalazi brzo, zvrcni da provjeris ako mislis da je vec gotovo.
10/20 - pokusavamo
12/20 - biokemijska
5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
11/21 - biokemijska
Pozdrav cure, kako ste? Nadam se dobro
Imam pitanje. Naime, ja bih trebala dobiti drugu menstruaciju nakon medikamentoznog. Prva mi je došla nakon točno 28 dana i bila je užaaaasno obilna. Sada mi je već 31. dan, povremeno osjetim neke grčiće kao da ću dobiti, ali još uvijek ništa. Pretpostavljam da je to sve normalno, ali je li kojoj isto tako bilo? Postoji mogućnost trudnoće naravno, ali to još nisam provjeravala
Sortiraj odgovore
Najstariji