![](/media/img/33/92/3ea1329b7286baac6e64.jpeg)
MTBica, oooooo super vijesti 🙌😎
29 🙋♀️
5/2021 blighted ovum 10tt
💊 Eliquis
MTBica 🥳🥳🥳🥳
10/20 - pokusavamo
12/20 - biokemijska
5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
11/21 - biokemijska
BubaT kako si danas?
10/20 - pokusavamo
12/20 - biokemijska
5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
11/21 - biokemijska
BubaT kako si danas?
Dobro sam, ne boli me. Osjećam se malo iscrpljeno pa sam kupila beta glukan da me malo digne i krenula za zeljezom jer mi je feritin na izdisaju. Muz je uzeo godisnji i idemo malo kod njegovih roditelja da odmorimo. Doma nas sve podsjeća, pa da malo skrenemo misli.
29 🙋♀️
💊 Eliquis
MTBica, jupiiiiii! Onda se pratimo 😂😂😂
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
1DC
🎉🎊🎉🎊🎉 super!!!
jelenas - žao mi je, baš sam se ponadala😞 sad će dobitni
cure, malo sam se povukla, trebao mi je koji dan mira, samo sam bacila oko vidila da je bubat dobro... i malo se makla, nadam se da ne zamjerate...
cijeli život i mm i ja imamo stav koji je našim obiteljima neprihvatljiv, a to je da je bolje biti sam, nego u lošem društvu, upravo u ovakvim situacijama skužiš da nismo toliko ludi, koliko svi oko nas misle🙃
3/2021 gemini, missed ab. 10+5 💔💔
Pozdrav cure, nova sam na forumu, pa da podjelim i ja svoje iskustvo..
U utorak mi se pojavio smeđi iscjedak, otišla sam na pregled gdje su mi rekli da je srčeko prestalo kucati ( 10tj trudnoće).. U četvrtak sam išla u Dubrovnik popiti prvu tabletu za čišćenje, i rekli su mi da dođem za 2 dana i da tada ostajem u bolnici.
Međutim meni je kući izazilo tkivo i ugrušci u ta 2 dana nakon prve tablete. ( i fetus, također, što je potvrdio ginekolog nakon pregleda)
Bolovi kao jači menstrualni, tu i tamo jaki grč.
Jučer sam primljena u bolnicu da uzmem te druge dvije tablete, nakon njih se nije ništa događalo i sinoć me pregleda ginekolog i kaže mi da se sve očistilo kući.
Eto jedno pozitivo iskustvo za tablete, ako nekome pomogne!
🙋🏻♀️27 🙋🏻♂️38
2018 💒👫🏻
2019 baby B 👦🏻💙
5/2021 missed.ab 10tj 💔
🌈 2022 baby N 👶💙
Pingo, ♥️ hvala sto brines 🤗 dobro sam, imam jos menstrualne lagane i krvuckam. Al dobro sam ☝️ mora biti.
Ana, zao mi je sto si na ovoj temi ☹️ ali mi je drago sto si se sama ocistila i izbjegla kiretazu, sad se pratimo za nove pobjede 🌞 🌈
Drzi se!
29 🙋♀️
💊 Eliquis
BubaT hvala ti 🙂
Ja sam psihički bila baš loše, prva 2,3 dana sam bila konstantno na tabletama za smirenje.. Onda smo ja i mm odlučili da ću ostaviti sve uloške na koje je sve izlazilo, i sutra ćemo u kutijici pokopati to zajedno sa testovima, i slikama sa ultrazvuka, i na tom mjestu posaditi ukrasno drvo. Meni je to baš puno psihički pomoglo ❤️
🙋🏻♀️27 🙋🏻♂️38
2018 💒👫🏻
2019 baby B 👦🏻💙
5/2021 missed.ab 10tj 💔
🌈 2022 baby N 👶💙
BubaT hvala ti 🙂
Ja sam psihički bila baš loše, prva 2,3 dana sam bila konstantno na tabletama za smirenje.. Onda smo ja i mm odlučili da ću ostaviti sve uloške na koje je sve izlazilo, i sutra ćemo u kutijici pokopati to zajedno sa testovima, i slikama sa ultrazvuka, i na tom mjestu posaditi ukrasno drvo. Meni je to baš puno psihički pomoglo ❤️
Jako lijepo
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji