Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    jelenas
    16. Travanj 2021. 07:44

zoeeuzoee

Ja sam uz sve ovo, dobila koronu🙈 kak? A bila smao doma krevet, kuhinja, wc nemam pojma…
    Ugl cjre drzite se i cuvajte🍀

Sretno, ja sam isto prebolila mjesec dana nakon spontanog, ja sam dobila od bake koja je bila u bolnici i dosla sirota zarazena doma. 

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

Samoja6
    16. Travanj 2021. 10:06

Lori1988 ne ovoliko duge... Sad su stvarno predugi! Pitala sam je za savjet, pa ništa!
    MTBica pa i meni se čini predugo... Mada kad pogledaš tek 2 menstruacije, to je ništa... 😂
    Ali njima je to očito normalno...
    Malena3 mislila sam se di si nestala...evo kao što vidiš, i ovaj misec opet muku mučim s vješticom! Prestala sam piti vrkutu, ali mislim da ću danas opet početi! Postala sam preprelijena i za čaj skuhati! I meni će sad biti mala pauza, muž otiša na operaciju! 

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    16. Travanj 2021. 11:42

Beta mi još nije dovoljno pala. Prije 7 dana je bila 149, danas je 33.
    Vidjet ću što će mi reći na kontroli danas.
    Clarissa, hvala što si se sjetila 

💔💔💔

• Malena3
    16. Travanj 2021. 13:00

Samoja6

Lori1988 ne ovoliko duge… Sad su stvarno predugi! Pitala sam je za savjet, pa ništa!
    MTBica pa i meni se čini predugo… Mada kad pogledaš tek 2 menstruacije, to je ništa… 😂
    Ali njima je to očito normalno…
    Malena3 mislila sam se di si nestala…evo kao što vidiš, i ovaj misec opet muku mučim s vješticom! Prestala sam piti vrkutu, ali mislim da ću danas opet početi! Postala sam preprelijena i za čaj skuhati! I meni će sad biti mala pauza, muž otiša na operaciju!

Samoja6 A vidim da, jesi zvala ginekologa? Neke preglede dodatne da tražiš? 

Samoja6
    16. Travanj 2021. 16:59

Malena3

Samoja6

Lori1988 ne ovoliko duge… Sad su stvarno predugi! Pitala sam je za savjet, pa ništa!
    MTBica pa i meni se čini predugo… Mada kad pogledaš tek 2 menstruacije, to je ništa… 😂
    Ali njima je to očito normalno…
    Malena3 mislila sam se di si nestala…evo kao što vidiš, i ovaj misec opet muku mučim s vješticom! Prestala sam piti vrkutu, ali mislim da ću danas opet početi! Postala sam preprelijena i za čaj skuhati! I meni će sad biti mala pauza, muž otiša na operaciju!
    Samoja6A vidim da, jesi zvala ginekologa? Neke preglede dodatne da tražiš?

Jesam, kaže da nema potrebe... Kao zna se dogoditi da treba malo vremena da se to unormali... Tobože, mogla bi opet i test napraviti! 😂😂😂😂

Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    16. Travanj 2021. 17:13

Bila na kontroli. Jajnici su dobro, ono prošli vikend nije bila ovulacija nego čišćenje, i dalje sam u folikularnoj fazi. Nisam se očistila do kraja, ali neću morati na kiretažu. Ponovo kontrola za 2 tjedna. Dakle, još malo čekanja.
    Dobra stvar je da mogu početi vježbati, to mi je falilo.
    Samoja6, poučena s tvojim iskustvom ja sam odmah dogovorila da ako za 2 tjedna ne krene menstruacija, da ćemo je izazvati hormonima.

💔💔💔

Samoja6
    16. Travanj 2021. 18:09

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Bila na kontroli. Jajnici su dobro, ono prošli vikend nije bila ovulacija nego čišćenje, i dalje sam u folikularnoj fazi. Nisam se očistila do kraja, ali neću morati na kiretažu. Ponovo kontrola za 2 tjedna. Dakle, još malo čekanja.
    Samoja6, poučena s tvojim iskustvom ja sam odmah dogovorila da ako za 2 tjedna ne krene menstruacija, da ćemo je izazvati hormonima.

Meni je to rečeno za prvu nakon spontanog... Ali ona je stigla kako su mi i rekli, malo kasnije, ali to je tada ok... Međutim, meni je nastavilo tako... 

Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

Lori🍀
    16. Travanj 2021. 18:15

Opa SamoJa kad radis test? Kad ti je bila O, jesi pratila trakicama?
    Ja sam danas uspjela uloviti pik tako da je O ipak u ok vrijeme, kasni 1 dan to cu joj oprostit😁
    MTBica super da ne trebas na kiretazu🤗

Nizak AMH, ostalo ok
    2021. spontana trudnoća <3
    1. IVF: 21.2. ET

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    16. Travanj 2021. 18:19

Samoja6

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Meni je to rečeno za prvu nakon spontanog… Ali ona je stigla kako su mi i rekli, malo kasnije, ali to je tada ok… Međutim, meni je nastavilo tako…

Sad, kod mene je stvar da ja ne pokušavam zaozbiljno ostati trudna iz spontanih pokušaja, mala šansa je za to. Nego iz postupaka. Tako da si ja sve mjesece mogu namještati samo da što prije dođem do postupka. Ako nakon ovog idući bude kasnio, opet ću uzeti hormone.
    Ne znam kako to izgleda kad si želiš srediti prirodne cikluse jer se želiš seksati do bebe. Meni su seks i beba odvojeni pojmovi 

💔💔💔

• Clarissa
    16. Travanj 2021. 19:07

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Znaci jos malo cekanja... Suosjecam. Danas me prije jednog od sastanaka dopala waiting room na Zoomu - bilo je dovoljno da na ekranu vidim tu omrazenu rijec waiting pa da posizim. 
    Dobro je da barem znas da neces trebati na kiretazu. I lagano se izostrava slika za dalje. Oho, dakle ono sto je slicilo ovulaciji je zapravo bio dio ciscenja. Good to know. 
    Ma fino se raspistolji za vik u GK, mozak na pasu, dobar provod vam zelim!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.