Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lori🍀
    14. Travanj 2021. 12:54

Clarissa - težak dan kod tebe, šaljem ti virtualni hug, drži se!
    Pij folnu/prenatale obavezno ona je super nakon spontanog da se brže sve vrati u normalu. Vrkuta je dobra za reguliranje ciklusa, isto ne bi bilo loše piti.
    Držim fige da M ne zakasni ni dana, odeš na pregled poslije di ti kažu sve je savršeno i dobiješ konačno svoj closure. 
    "Mrzim to kad njih 12 gledaju u moju čupavicu kao da je TV show, i tretiraju moje tijelo kao da je izložba." - MTBica je sve rekla s ovim. Ponekad ti doktori gledaju na nas kao na pokusne kuniće u faking labosu. Stvarno nije dovoljno završiti medicinu, trebao bi čovjek uz i biti čovjek.

Nizak AMH, ostalo ok
    2021. spontana trudnoća <3
    1. IVF: 21.2. ET

Lori🍀
    14. Travanj 2021. 13:30

Žene, ja sam jučer vadila krv, stigli nalazi. Manje više je sve ok ali jedna stvar me kopka a to je MPV (volumen tromobocita u krvi) koji je blago povišen - ref. vrijednosti su 6.8 - 10.4, meni je 10.7. Gledam prošle godine nalaz bio je 11.7 pa god prije 11.3. Zna li neka od vas nešto više o tome? Kad sam zvala prošle godine pitati za to rekli su mi da je to jako malo odudaranje od ref.vrijednosti i da nemam razloga za brigu.
    Google kaže: Povišen MPV u krvi znači da je volumen trombocita u krvi povećan. Povećani trombociti imaju veću predispoziciju stvaranja krvnog ugruška (tromba). 

Nizak AMH, ostalo ok

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    14. Travanj 2021. 13:56

Lori1988

Žene, ja sam jučer vadila krv, stigli nalazi. Manje više je sve ok ali jedna stvar me kopka a to je MPV (volumen tromobocita u krvi) koji je blago povišen - ref. vrijednosti su 6.8 - 10.4, meni je 10.7. Gledam prošle godine nalaz bio je 11.7 pa god prije 11.3. Zna li neka od vas nešto više o tome? Kad sam zvala prošle godine pitati za to rekli su mi da je to jako malo odudaranje od ref.vrijednosti i da nemam razloga za brigu.
    Google kaže:Povišen MPV u krvi znači da je volumen trombocita u krvi povećan. Povećani trombociti imaju veću predispoziciju stvaranja krvnog ugruška (tromba).

Odstupanja od 10% su ok.
    To ti je sve jako privremeno.
    Za trombofiliju je bolje da napraviš pretrage na stečenu i nasljednu, koagulogram, ...

💔💔💔

• Clarissa
    14. Travanj 2021. 14:01

Zlatna si, MTBica, prava enciklopedija! Hvala za sve info, komotno se mozes titulirati kao subspecijalistica! Uf, bemti miom, vizualizirat cu neki woodoo pa nek nam nestanu. Ili barem ne smetaju. Strikacom iglom, ne obicnom, ofkors  Slazem se za neku konstantu, to bas treba. Moj soc. gin je ko za vraga sad na bolovanju, inace se pokazao kao dobar support za razgovor, recepte, uputnice oko stvari koje nisam privatno rjesavala i tako neku pomoc, a posebno je stalozen i susretljiv bio kad sam saznala da moram na pobacaj, odmah telefonski sve rijesili, umirio me, usmjerio, i uputnica taj cas bila u sustavu. Ajme grozan mi je pristup tvoje bivse dr, dobro je sto si ju brzo i efikasno promijenila. Zbilja je nepotrebni fatalist, nemam s njom iskustva. Ja sam kod druge dr u tvojoj bivsoj klinici, zasad se ne mogu pozaliti, vracam im se nakon ove etape puta, no kontrol frikusa u meni ce im se javiti i prije da propitam trebam li i ranije sto ciniti/pretrazivati. U medjuvremenu cu si koji put zakmecat kao Celinka Dion, Aaaaaaaaall by myseeeeeelf.
    Lori hvala ti! Bude me prosla shiza kad se poslije ispucam na friskom (prefriskom ) zraku pa cu vratiti badass mindset. Jea, vracam se Almageinim prenatalima, ma rokat cu jos i folacin sto mi ostala kutija, a za feelgood cu si nakuhavati svoj vrkuta&stolisnik miks, nisam ga pila otkad sam prirodno pokusavala pa cu iskoristiti vrijeme sad dok nisam pod nekom hormonskom boc boc terapijom. Evo, vec kao da cujem Chop Suey! u pozadini 

Lori🍀
    14. Travanj 2021. 14:04

Hvala ti MTBice na odgovoru. Koagulogram sam radila i on je uredan skroz. Sutra imam dejt u bolnici pa ćemo pričati o trombofiliji, wish me luck.

Nizak AMH, ostalo ok

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    14. Travanj 2021. 14:11

Clarissa, misliš da mi ne zvoni All by myself. Ali u izvedbi zaplakane Bridget Jones, koja tamani 17. teglu sladoleda.
    Je, tvoja je vedrijeg duha, navijam za vas dvije.

Lori1988, ma kakav luck, ako ti budu srali da ti ne treba trombofilija, odglumi histerični napadaj. Sad smo svježe traumatizirane, gledaju nam kroz prste, a ovdje su sve taktike dozvoljene. Za svoje bebe se borimo. Ridaj, jecaj, nariči dok te ne ušutkaju uputnicama.

💔💔💔

• Clarissa
    14. Travanj 2021. 14:13

Sretno, Lori, nek sve prodje u redu! Jesu te to iz bolnice slali na pretrage nakon medikamentoznog ili si sama pogurala? Good luck! 

• Clarissa
    14. Travanj 2021. 14:19

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Clarissa, misliš da mi ne zvoni All by myself. Ali u izvedbi zaplakane Bridget Jones, koja tamani 17. teglu sladoleda.

Lori1988, ma kakav luck, ako ti budu srali da ti ne treba trombofilija, odglumi histerični napadaj. Sad smo svježe traumatizirane, gledaju nam kroz prste, a ovdje su sve taktike dozvoljene. Za svoje bebe se borimo. Ridaj, jecaj, nariči dok te ne ušutkaju uputnicama.

Pazi, pazi s prizivanjem Bridget, ona na kraju nije bila ziher s kim je od njih dvojice zatrudnila pa da ne bi tvoj muz morao u street fight hehe! 

Lori🍀
    14. Travanj 2021. 14:20

Clarissa

Sretno, Lori, nek sve prodje u redu! Jesu te to iz bolnice slali na pretrage nakon medikamentoznog ili si sama pogurala? Good luck!

All by myself molila svog ginekologa da mi napiše uputnicu za pregled za to u bolnici. Moš misliti kako bi me oni slali nakon "samo 1 spontanog". 

Nizak AMH, ostalo ok

Lori🍀
    14. Travanj 2021. 14:21

Clarissa

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Pazi, pazi s prizivanjem Bridget, ona na kraju nije bila ziher s kim je od njih dvojice zatrudnila pada ne bi tvoj muz morao u street fight hehe!

E da su nam njeni problemi

Nizak AMH, ostalo ok

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.