Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    16. Travanj 2021. 20:07

Clarissa

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Bila na kontroli. Jajnici su dobro, ono prošli vikend nije bila ovulacija nego čišćenje, i dalje sam u folikularnoj fazi. Nisam se očistila do kraja, ali neću morati na kiretažu. Ponovo kontrola za 2 tjedna. Dakle, još malo čekanja.
    Dobra stvar je da mogu početi vježbati, to mi je falilo.
    Samoja6, poučena s tvojim iskustvom ja sam odmah dogovorila da ako za 2 tjedna ne krene menstruacija, da ćemo je izazvati hormonima.

Znaci jos malo cekanja… Suosjecam. Danas me prije jednog od sastanaka dopala waiting room na Zoomu - bilo je dovoljno da na ekranu vidim tu omrazenu rijec waiting pa da posizim.
    Dobro je da barem znas da neces trebati na kiretazu. I lagano se izostrava slika za dalje. Oho, dakle ono sto je slicilo ovulaciji je zapravo bio dio ciscenja. Good to know.
    Ma fino se raspistolji za vik u GK, mozak na pasu, dobar provod vam zelim!

Hvala ti draga.
    Mene najviše od svega živcira koliko gubim vremena na ove lažne trudnoće. U prvoj je to bilo 4 mjeseca, sad će biti više. A nije da mi je vrijeme prijatelj. Jako frustrirajuće.
    Napravila sam barem neki nacrt plana sa doktorom, od ponedjeljka ću ja početi sa svojim režimom prehrane, suplemenata i vježbanja, pa me to u neku ruku smiruje. Ali da ovo sve zajedno jako umara, umara.
    Hvala ti na lijepim željama. I ja tebi želim da baciš bombu u taj waiting room i kreneš eksplozivno dalje (vidim Sarah Connor kako nabrijano izlazi iz zgrade, a iza nje sve leti u zrak). 

💔💔💔

Samoja6
    16. Travanj 2021. 22:48

Lori1988 😂😂 do daljnjeg ne radim! Ne virujem  da ima išta od toga s ovakvim ciklusima! Nisam ni pratila, ni ništa... Čekamo u nedogled!
    MTBica baš si me nasmijala! 😂 I dalje se nedam! Nadam se da ako smo prvi put uspili, da ćemo i drugi... 

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

Sreca ♥
    17. Travanj 2021. 17:59

Kako ste drage moje? Kako se nosite sa gubitkom? Ja jednostavno vise ne mogu. Povukla sam se u sebe. Ne zelim nikoga vidjeti, cuti... Doktorica mi daje jos koji dan bolovanja pa na posao, ja jednostavno nisam spremna radit i komunicirat s ljudima 💔

🤍

jelenas
    17. Travanj 2021. 20:02

Dobrica345

Kako ste drage moje? Kako se nosite sa gubitkom? Ja jednostavno vise ne mogu. Povukla sam se u sebe. Ne zelim nikoga vidjeti, cuti… Doktorica mi daje jos koji dan bolovanja pa na posao, ja jednostavno nisam spremna radit i komunicirat s ljudima 💔

Ja osobno ok, neke dane teže, neke dane lakše, ali kako se termin bliži sve teže. Nedostaje mi moja djevojčica u trbuhu i imam osjećaj da je ovdje jedino mjesto gdje to mogu napisati i da sam jedina (od mojih bližnjih) koja će zauvijek nositi tu bol u sebi. Voljela bih da te mogu nekako bolje utješiti, reći da će proći, ali meni evo i nakon 3 mjeseca nije prošlo i iskreno ne želim da prode, nije fer prema njoj, ne želim zaboraviti.

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

missR
    17. Travanj 2021. 20:37

Dobrice345 bas te razumijem. Od mog spontanog proslo je skoro dva mjeseca , a ja sam tek sad toliko tuzna i mislima okupirana samo s tim. Imam osjecaj da sam se ova dva mjeseca bolje nosila sa gubitkom nego sto to cinim sad.. kako vrijeme odmice sve mi je teze i sve vise mislim na to. Razumijem te u potpunosti ❤️ Drzi se , nadam se da ce vrijeme napraviti svoje (i ja to cekam) 😘 

Trudimo se od 8/2020
    Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
    PCOS
    13.9.2021.➕ 🌈 🐥
    05/2022. 🥰🧸❤️

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    17. Travanj 2021. 22:19

Ja sam se danas družila sa 6 MPO lavica, po prvi put sam ih vidjela u životu. I od nas 7, nas 3 smo imale spontane, druge 4 imaju neke druge probleme. U svakom slučaju, možda zvuči bezobrazno, ali meni je nakon toga lakše. Nisam sama, tu je čitav čopor žena od kojih svaka ima svoju dosta tešku priču, i sve smo se i smijale, i pričale, i žalile, i podržavale, i život je onda nekako lakši.
    Vratila sam se doma smrznuta, umorna, ali optimističnija nego sam bila zadnjih tjedana, i vidim kako se neki počeci planova za dalje počinju razvijati u mojoj glavi. 

💔💔💔

Maj4
    18. Travanj 2021. 06:29

Jutro cure 👋🏻 prije svega svima virtualni hug 💜 toga ubijek treba 😉
    Moje iskustvo s tugom ovako s odmakom, nakon prvog spontanog je to bilo neka 2ipol mjeseca. Drugi me bas dotukao i porod i sve, bas sam bila komirana jedno pola godine i to tek sad uvidam iako mi se tad cinilo da sam to prihvatila puno brze. Ovaj treci, uhh sad sam smrsavila dosta pogotovo u licu i osijedila sam 👵🏼😶🙄 
    I danas se nekad uhvatim da racunam koliko bi koja bebica imala mjeseci/godina, pogotovo jer ima par poznanica koje su bile u isto vrijeme trudne. Ali nekako s vremenom se naucis nositi s tim, meni puno pomaze da pricam o tome da se ne pravim kao da se nije dogodilo to me ubije. 
    A tipkanje ovdje me uvijek nekako podigne, oraspolozi 🥰
    Cula sam se ovaj tjedan s profom sa Sv.Duh za kariogram, nasi uzorci su stigli u utorak kod njih i kaze da krajem sljedeceg tjedna mogu ocekivati rezultate 😲 to mi je bas brzo. Vec si u glavi racunam, premotavam sve scenarije kad bi mogli u nove pokusaje 🤭🤫🤞🏻

🦸🏼‍♀️'94 🦸🏼‍♂️'86
    🌈 18.5. imamo 💙

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    18. Travanj 2021. 10:37

Maj4, uff. Nisam ulovila tvoju priču, jeste li kad saznali zašto je ova visoka trudnoća otišla?
    Jako suosjećam, hrabra naša lavice  Ovakve stvari samo Amazonke mogu preživjeti 

💔💔💔

Lori🍀
    18. Travanj 2021. 10:50

Dobrice ne sjecam se kad je bio tvoj spontani ali zvoni mi da si nam nedavno pisala...
    Za sve treba vremena nazalost a u pocetku vrijeme prolazi na kapaljku, bar je meni tako bilo.
    Mislim da je bitno ne zadrzavati emocije u sebi, kad si tuzna placi, ako ti treba samoce neka drugi to postuju, ako te treba saslusati nadam se da imas prave ljude oko sebe za to. Uvijek naravno mozes i nama pisati, mi smo ipak prosle tu pricu pa znamo.
    Od mog spontanog je proslo mjesec i pol, imam promjene raspolozenja, neke dane sam super a nekad provedem vecer u suzama. 
    Meni pomaze otici u setnju, negdje u prirodu, sport. Cekam prvi topli vikend da zbrisemo muz i ja na neki mini godisnji, rentat cemo bicikle i djir po Istri. Na pocetku mi nista od toga nije pomagalo iskreno. 
    Probaj naci neki ispusni ventil kada za to budes spremna.
    MTBica super za GK, bas mi je drago da si se opustila i zabavila❤

Nizak AMH, ostalo ok
    2021. spontana trudnoća <3
    1. IVF: 21.2. ET

• Maaja92
    18. Travanj 2021. 10:56

Drage moje zene ja citam sta se sve vama desava, vjerujte mi da sam preplakala svaki tekst. I pitam se zasto Bog uzima djecicu onima koji to stvarno zele 😔 kod mene je nezeljena trudnoca vec sam pricala. Naravno zadrzat cu bebicu. Samo jos nikako ne mogu da se pomirim s tim. Tolika depresija me je uhvatila da sam cak pomislila da cu nesto lose sebi da uradim. I negativne misli samo naviru toliko je sve crno oko mene, imam potrebu da to ovdje iznesem, jer nemam kome drugom da se pozalim. U utorak sam zakazala termin kod psihijatra nadam se da ce mi pomoci da se napokon izborim sa ovom depresijom koja mi kvari cijelu trudnocu, umjesto da budem jedna sretna osoba sto cu na svijet donijet sebi malenu bebicu. Grize me sto se ovako osjecam i sto ne vidim ni trunku pozitivnosti. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.