Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bette
    15. Travanj 2021. 18:41

Hvala cure, nadam se skorom plusiću, kako svom, tako i vašem 🙂

• Maaja92
    15. Travanj 2021. 20:47

Evo i meneee. Napokon cetvrtak i pregled. Samo da kazem da je sve uredu. Cak ni doktorica ne zna zasto su tako naglo prestali svi simptomi, ali bebac je ok, 9 tjedana. Iako mene i dalje prati neki los osjecaj sto se svega tice. I sto je najgore trebala bi biti presretna a ja ni sama ne znam kako se osjecam. Milion pitanja u glavi od svog zdravstvenog stanja, do financija. Kao da sam sama u svemu, bez obzira sto imam partnera, nije brak ali je dugogodisnja veza,no kako vidim slaba podrska. A ni ova anksioznost mi nimalo ne pomaze u svemu, uh.. Samo kukam 🤦‍♀️ ostale zene drzite se, svu srecu svijeta vam zelim da uspijete u svemu i budete divne mamice 😊

Samoja6
    15. Travanj 2021. 21:21

Eto ga na, znači ipak nije samo meni tako... Nemojte se ljutiti, ali odmah je nekako lakše kad znam da nisam jedina ili nenormalna!
    Nisam je ni pitala za duphaston, mada sam svakako razmišljala o tome... Ali kako je ona rekla da je to u redu, normalno, da nema potrebe za ničim ni za pregledima, odustala sam... Evo, čekam vješticu da dođe, ali nema nikakvih naznaka! Ono, ciklusi su 🔝! Svaka 2 miseca... 

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

Lori🍀
    15. Travanj 2021. 21:52

Jelena i MTBica hvala na odg. MTB sve si rekla Idem tamo u pon pa kud puklo
    Maja92 drago mi je da je s bebicom sve dobro! A los osjecaj je mozda zbog tih drugih nerijesenih osobnih problema. Probaj razgovarati s deckom, nadam se da cete uspjeti rijesiti nesto. Sretno!
    Samoja a jesi i prije imala duge cikluse? I jesi pratila ovulaciju trakicama? To nije lose malo upoznas kako ti tijelo funkcionira...Ne znam vidim da cure na temi Tko planira... vade mahom te spolne hormone, nije ni to lose napraviti, pitaj ginekologa za savjet pogotovo ako se tako nastavi...

Nizak AMH, ostalo ok
    2021. spontana trudnoća <3
    1. IVF: 21.2. ET

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    15. Travanj 2021. 21:52

Samoja6

Eto ga na, znači ipak nije samo meni tako… Nemojte se ljutiti, ali odmah je nekako lakše kad znam da nisam jedina ili nenormalna!
    Nisam je ni pitala za duphaston, mada sam svakako razmišljala o tome… Ali kako je ona rekla da je to u redu, normalno, da nema potrebe za ničim ni za pregledima, odustala sam… Evo, čekam vješticu da dođe, ali nema nikakvih naznaka! Ono, ciklusi su 🔝! Svaka 2 miseca…

Ja bih tražila terapiju, ovo ti predugo sad traje a da se nije ustabililo samo.

💔💔💔

zoeeuzoee
    15. Travanj 2021. 21:58

Ja sam uz sve ovo, dobila koronu🙈 kak? A bila smao doma krevet, kuhinja, wc nemam pojma...
    Ugl cjre drzite se i cuvajte🍀

👱‍♀️24 👱‍♂️23
    4 mj(2021) spontani (6 tjedni)

Pokusavamo opet od 9 mj
    11 mj ➕🙏🙏
    1 mj 2022 spontani (8 tjedni)

• Malena3
    15. Travanj 2021. 22:10

Samoja6

Eto ga na, znači ipak nije samo meni tako… Nemojte se ljutiti, ali odmah je nekako lakše kad znam da nisam jedina ili nenormalna!
    Nisam je ni pitala za duphaston, mada sam svakako razmišljala o tome… Ali kako je ona rekla da je to u redu, normalno, da nema potrebe za ničim ni za pregledima, odustala sam… Evo, čekam vješticu da dođe, ali nema nikakvih naznaka! Ono, ciklusi su 🔝! Svaka 2 miseca…

Hejj dugo me nije bilo, kako sada nisam u nikakakvim akcijama za bebača pa zaboravim pogledati šta tu ima novo.
    Kako si ti? 

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    15. Travanj 2021. 22:15

zoeeuzoee

Ja sam uz sve ovo, dobila koronu🙈 kak? A bila smao doma krevet, kuhinja, wc nemam pojma…
    Ugl cjre drzite se i cuvajte🍀

Mah, bolje da je se sad riješiš pa si mirna poslije 

💔💔💔

jelenas
    16. Travanj 2021. 07:16

Cure moje evo, tri šalice vrkute nakon i vještica stigla!!! Taman stignem idući tjedan na dogovorene briseve i uzv. Držim fige da i vaše dodu! Ja mislim da ću tražiti duphastone, ali možda pustim još jedan ciklus samo da vidim jel će se unormaliti pa ako ne cu počet uzimati. 

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

• Clarissa
    16. Travanj 2021. 07:31

Curke hvala puno za tips oko pretraga! Lori sretno u pon i ne daj se, samo umarsiraj! 
    Maaja, bas mi je drago da je sve u redu s bebom, pokusaj se opustiti i samo polako. A partnera posjedni i fino porazgovarajte, sve se moze srediti. 
    Samoja, dobro curke vele, nazalost nemam sto dodati. Tek cekam prvu m nakon medikamentoznog, mislila sam da imam tipicne predznake ovulacije, no nema onog strecanja u jajnicima na koje sam navikla pa ne znam predvidjeti, cekam razvoj situacije... Nadam se da ce ti se ubrzo ustabiliti ciklusi pa da si s te strane mirna za dalje i za nove pobjede.
    Zoe, mozda si u bolnici pokupila, mozda u ducanu, tko zna...Nek ti prodje s blazim simptomima pa se i tog rijesis.

A MTBica, pa stigao petak! Mislim na tebe, zelim da ti kontrola dobro prodje i da donese vjetar u ledja  

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.