Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sanjaaa
    08. Travanj 2021. 21:45

To se i ja iskreno nadam, jer sma trenutno sad pogubljena gdje sta kako a nemam koga upitat, pa sam se tu sjetila da mora netko znat nesto vise mi reci :) 
    Sry cure sto odgovaram ovako, al’ cim kliknem citiraj, tipka za posalti mi nestane i ne mogu poslat poruku..

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    08. Travanj 2021. 21:46

jelenas, po koagulogram možeš do njih pa će ti dati. Mutacije ćeš morati čekati, oko 4 tjedna, nekad koji dan duže (ali nije 5 tjedana).

sanjaaa, nakon prve menstruacije možeš raditi na bebi.

💔💔💔

jelenas
    08. Travanj 2021. 21:56

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

jelenas, po koagulogram možeš do njih pa će ti dati. Mutacije ćeš morati čekati, oko 4 tjedna, nekad koji dan duže (ali nije 5 tjedana).

sanjaaa, nakon prve menstruacije možeš raditi na bebi.

Hvala ti! Pričekat ću, ionako čekam još uzv i briseve, tako da imam još tjedan- dva fore pa ću se naručiti kod doktora opet. 
    Sanja- zato smo tu, ja sam od cura saznala baš puno, puno toga, a utjehi da ne pričam. 

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

zoeeuzoee
    09. Travanj 2021. 07:51

Jutrp cure, opet ja🙈
    Kak vam je bilo krvarenje drugi dan?
    Meni vise nije bas obilno za sad, grceve imam svakih tipa pola sata do sat par minuta pa prestanu i tako u krug al nis strasno.

👱‍♀️24 👱‍♂️23
    4 mj(2021) spontani (6 tjedni)

Pokusavamo opet od 9 mj
    11 mj ➕🙏🙏
    1 mj 2022 spontani (8 tjedni)

pingo
    09. Travanj 2021. 08:48

pa drugi dan se smanji obilnost krvarenja, ja sam isto imala grčeve kako opisuješ (samo jako intenzivne), to ti je sve ok. 
    Krvarenje se drugi dan smanjilo, treći je krv počela smrditi ne jako (to mi je gin rekao da je normalna poslijedica tableta) četvrti dan sam primjetila da je krv pomješana sa sluzi ili ti iscjedjom... i nakon što stane i danima ne bude ništa ispadne koji ugrušak.
    Samo jedan savjet - bez obzira na manje obilna krvarenja češće mjenjaj uložak...
    i još jedan - kad bolovi prođu odi u šetnju (ne sama)
    drži se, saljem pusu

3/2021 gemini, missed ab. 10+5 💔💔

zoeeuzoee
    09. Travanj 2021. 09:09

Hvala pingo😘😘 znas kaj sam jos primijetila juce rje bila krv ono bas crvena a danas kak da je malo svjetlija, to ke isto okej? 
    Kak si ti? Tvoje ribice? 

👱‍♀️24 👱‍♂️23
    4 mj(2021) spontani (6 tjedni)

Pokusavamo opet od 9 mj
    11 mj ➕🙏🙏
    1 mj 2022 spontani (8 tjedni)

• Clarissa
    09. Travanj 2021. 09:49

Zoe, drzi se, samo hrabro i strpljivo, sve je to individualno. Evo meni je danas tocno 2 tjedna kako krvarim (nakon druge ture tableta), u tom razdoblju sam imala 2 "prazna" dana s krvarenjem/izljevima tek navecer. Boja krvi (i kolicina) je varirala kroz dane. Danas pak opet prava krv, no u manjem intenzitetu, primjecujem da se s danima intenzitet smanjuje, poneki izljev s puno manjim ugruskom bude (u usporedbi s onim od prvih dana) ili bez ikakvog ugruska, a bolovi i grcevi su mi posve prestali. Sve valjda ovisi o duljini trudnoce, zadebljanju endometrija, odnosno stanju u kojem su maternica i njezin sadrzaj bili kad je nazalost moralo doci do kraja. Na kontroli ovaj tjedan su mi rekli da je to normalno, da jos ima toga sto treba izaci i da ce otici. Nekim zenama pak otislo odmah nakon prve tablete, nekima nakon druge ture, a nekima jos traje "ciscenje". Opet imam kontrolu sljedeci tjedan kad se zaista nadam da ce reci da je gotovo, jaaaako mi treba vise taj closure da mogu prodisati napokon. Ovako stalno taj oblak nad glavom. No proci ce, doci ce bolji dani.

Lori🍀
    09. Travanj 2021. 10:33

Zoe - isto bi rekla da je individualno, isto kao što ni M nije svakome ista.
    Meni se smanjivalo svakim danom ali je bilo tih trenutaka naglog "izljeva". Tako da uložak obavezno čak i ako se čini da je skroz prestalo. Slažem se s Pingo za šetnju, to ti je super, potakne krvarenje. 
    Pingo jako mi je drago da ne moraš na kiretažu i da je sve otišlo 
    Što se tiče moje M, prestala je, bila je sasvim normalna M malo čak i slabija nego inače.

Nizak AMH, ostalo ok
    2021. spontana trudnoća <3
    1. IVF: 21.2. ET

Lori🍀
    09. Travanj 2021. 10:34

Veliki pozdrav svima i držite se žene Jedva čekam prve plusiće u ovoj temi!

Nizak AMH, ostalo ok
    2021. spontana trudnoća <3
    1. IVF: 21.2. ET

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    09. Travanj 2021. 10:48

Clarissa

Zoe, drzi se, samo hrabro i strpljivo, sve je to individualno. Evo meni je danas tocno 2 tjedna kako krvarim (nakon druge ture tableta), u tom razdoblju sam imala 2 "prazna" dana s krvarenjem/izljevima tek navecer. Boja krvi (i kolicina) je varirala kroz dane. Danas pak opet prava krv, no u manjem intenzitetu, primjecujem da se s danima intenzitet smanjuje, poneki izljev s puno manjim ugruskom bude (u usporedbi s onim od prvih dana) ili bez ikakvog ugruska, a bolovi i grcevi su mi posve prestali. Sve valjda ovisi o duljini trudnoce, zadebljanju endometrija, odnosno stanju u kojem su maternica i njezin sadrzaj bili kad je nazalost moralo doci do kraja. Na kontroli ovaj tjedan su mi rekli da je to normalno, da jos ima toga sto treba izaci i da ce otici. Nekim zenama pak otislo odmah nakon prve tablete, nekima nakon druge ture, a nekima jos traje "ciscenje". Opet imam kontrolu sljedeci tjedan kad se zaista nadam da ce reci da je gotovo, jaaaako mi treba vise taj closure da mogu prodisati napokon. Ovako stalno taj oblak nad glavom. No proci ce, doci ce bolji dani.

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.