Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zoeeuzoee
    09. Travanj 2021. 09:09

Hvala pingo😘😘 znas kaj sam jos primijetila juce rje bila krv ono bas crvena a danas kak da je malo svjetlija, to ke isto okej? 
    Kak si ti? Tvoje ribice? 

👱‍♀️24 👱‍♂️23
    4 mj(2021) spontani (6 tjedni)

Pokusavamo opet od 9 mj
    11 mj ➕🙏🙏
    1 mj 2022 spontani (8 tjedni)

• Clarissa
    09. Travanj 2021. 09:49

Zoe, drzi se, samo hrabro i strpljivo, sve je to individualno. Evo meni je danas tocno 2 tjedna kako krvarim (nakon druge ture tableta), u tom razdoblju sam imala 2 "prazna" dana s krvarenjem/izljevima tek navecer. Boja krvi (i kolicina) je varirala kroz dane. Danas pak opet prava krv, no u manjem intenzitetu, primjecujem da se s danima intenzitet smanjuje, poneki izljev s puno manjim ugruskom bude (u usporedbi s onim od prvih dana) ili bez ikakvog ugruska, a bolovi i grcevi su mi posve prestali. Sve valjda ovisi o duljini trudnoce, zadebljanju endometrija, odnosno stanju u kojem su maternica i njezin sadrzaj bili kad je nazalost moralo doci do kraja. Na kontroli ovaj tjedan su mi rekli da je to normalno, da jos ima toga sto treba izaci i da ce otici. Nekim zenama pak otislo odmah nakon prve tablete, nekima nakon druge ture, a nekima jos traje "ciscenje". Opet imam kontrolu sljedeci tjedan kad se zaista nadam da ce reci da je gotovo, jaaaako mi treba vise taj closure da mogu prodisati napokon. Ovako stalno taj oblak nad glavom. No proci ce, doci ce bolji dani.

Lori🍀
    09. Travanj 2021. 10:33

Zoe - isto bi rekla da je individualno, isto kao što ni M nije svakome ista.
    Meni se smanjivalo svakim danom ali je bilo tih trenutaka naglog "izljeva". Tako da uložak obavezno čak i ako se čini da je skroz prestalo. Slažem se s Pingo za šetnju, to ti je super, potakne krvarenje. 
    Pingo jako mi je drago da ne moraš na kiretažu i da je sve otišlo 
    Što se tiče moje M, prestala je, bila je sasvim normalna M malo čak i slabija nego inače.

37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25 ➖️
    2. IVF 5/25: 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
    3. FET 9/25; 6 dnt ➕️; 1. uzv sve ok imamo ❤️

Lori🍀
    09. Travanj 2021. 10:34

Veliki pozdrav svima i držite se žene Jedva čekam prve plusiće u ovoj temi!

Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    1. IVF 2/25 ➖️

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    09. Travanj 2021. 10:48

Clarissa

Zoe, drzi se, samo hrabro i strpljivo, sve je to individualno. Evo meni je danas tocno 2 tjedna kako krvarim (nakon druge ture tableta), u tom razdoblju sam imala 2 "prazna" dana s krvarenjem/izljevima tek navecer. Boja krvi (i kolicina) je varirala kroz dane. Danas pak opet prava krv, no u manjem intenzitetu, primjecujem da se s danima intenzitet smanjuje, poneki izljev s puno manjim ugruskom bude (u usporedbi s onim od prvih dana) ili bez ikakvog ugruska, a bolovi i grcevi su mi posve prestali. Sve valjda ovisi o duljini trudnoce, zadebljanju endometrija, odnosno stanju u kojem su maternica i njezin sadrzaj bili kad je nazalost moralo doci do kraja. Na kontroli ovaj tjedan su mi rekli da je to normalno, da jos ima toga sto treba izaci i da ce otici. Nekim zenama pak otislo odmah nakon prve tablete, nekima nakon druge ture, a nekima jos traje "ciscenje". Opet imam kontrolu sljedeci tjedan kad se zaista nadam da ce reci da je gotovo, jaaaako mi treba vise taj closure da mogu prodisati napokon. Ovako stalno taj oblak nad glavom. No proci ce, doci ce bolji dani.

💔💔💔

zoeeuzoee
    09. Travanj 2021. 12:14

A cure recite mi trebala bi ja sad kakve briseve, nalaze ili tak nekaj napraviti?mislim prije nego pocnemo raditi na drugi bebi
    Ginekologica mi to nis nije spomenula

👱‍♀️24 👱‍♂️23

Pokusavamo opet od 9 mj
    11 mj ➕🙏🙏

Lori🍀
    09. Travanj 2021. 12:35

Zoe - ginekolozi za prvi spontani ne preporučuju ništa specijalno. Neka žena koja nije bila trudna nema ništa manje šanse da joj se dogodi spontani od tebe kojoj se dogodio 1x. 
    Ipak neke osnovne pretrage bi bilo dobro napraviti, tipa papa test, KKS, cervikalni brisevi.

Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    1. IVF 2/25 ➖️

zoeeuzoee
    09. Travanj 2021. 12:38

Lori1988

Zoe - ginekolozi za prvi spontani ne preporučuju ništa specijalno. Neka žena koja nije bila trudna nema ništa manje šanse da joj se dogodi spontani od tebe kojoj se dogodio 1x.
    Ipak neke osnovne pretrage bi bilo dobro napraviti, tipa papa test, KKS, cervikalni brisevi.

Papa test sam vec uradila to je bilo uredu, hvala :) 

👱‍♀️24 👱‍♂️23

Pokusavamo opet od 9 mj
    11 mj ➕🙏🙏

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    09. Travanj 2021. 16:16

10 dana kasnije, beta mi je pala na 150.
    Iako je to dobra vijest, dio mene je tužan. Mislim da ću ovaj vikend provesti u krevetu. A od ponedjeljka idemo dalje.

💔💔💔

Lori🍀
    09. Travanj 2021. 16:26

MTBica drzi se❤ Imas pravo i ostati u krevetu i biti tuzna ako je to ono sto ti treba u ovom trenutku.
    Ali da, to je dobar znak i znaci da vjerojatno nikakvo ciscenje kasnije neces trebati.

Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    1. IVF 2/25 ➖️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani