Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sanjaaa
    08. Travanj 2021. 21:27

Pozdrav, nisu sam upucena, a vjerojatno ste i ranije pisale, pa dok ne uspijem sve procitati, jel’ mogu neke kratke info o tome nakon spontanog (6+5) koliko ste krvarile, kad dodje menga i kad se moze opet pocet radit na bebi, neki kazu odma neki da se priceka menstruacija.... jel’ bi trebala nešto znati što bi morala provjeriti/uraditi s obzirom da sqm na hitnoj u Petrovoj saznala i da je trudnoca uredna i sutradan da je spontani, moj ginekolog je otisao i dosao mj neki deda od 70 g koji mi i za kontrolu nakon spontanog dao uputnicu za Petrovu, u jednu ruku mi dobro al’ u drugu koga uopce upitati neke osnovne stvari 😅 RH mi je - tako da sma bar mirna jer sam dobila inekciju u Petrovoj za dalje :)

pingo
    08. Travanj 2021. 21:29

sanjaaa

Pozdrav, nisu sam upucena, a vjerojatno ste i ranije pisale, pa dok ne uspijem sve procitati, jel’ mogu neke kratke info o tome nakon spontanog (6+5) koliko ste krvarile, kad dodje menga i kad se moze opet pocet radit na bebi, neki kazu odma neki da se priceka menstruacija…. jel’ bi trebala nešto znati što bi morala provjeriti/uraditi s obzirom da sqm na hitnoj u Petrovoj saznala i da je trudnoca uredna i sutradan da je spontani, moj ginekolog je otisao i dosao mj neki deda od 70 g koji mi i za kontrolu nakon spontanog dao uputnicu za Petrovu, u jednu ruku mi dobro al’ u drugu koga uopce upitati neke osnovne stvari 😅 RH mi je - tako da sma bar mirna jer sam dobila inekciju u Petrovoj za dalje :)

jesi li sama prokrvarila ili si bila/ideš na neko čišćenje?

3/2021 gemini, missed ab. 10+5 💔💔

jelenas
    08. Travanj 2021. 21:35

sanjaaa

Pozdrav, nisu sam upucena, a vjerojatno ste i ranije pisale, pa dok ne uspijem sve procitati, jel’ mogu neke kratke info o tome nakon spontanog (6+5) koliko ste krvarile, kad dodje menga i kad se moze opet pocet radit na bebi, neki kazu odma neki da se priceka menstruacija…. jel’ bi trebala nešto znati što bi morala provjeriti/uraditi s obzirom da sqm na hitnoj u Petrovoj saznala i da je trudnoca uredna i sutradan da je spontani, moj ginekolog je otisao i dosao mj neki deda od 70 g koji mi i za kontrolu nakon spontanog dao uputnicu za Petrovu, u jednu ruku mi dobro al’ u drugu koga uopce upitati neke osnovne stvari 😅 RH mi je - tako da sma bar mirna jer sam dobila inekciju u Petrovoj za dalje :)

Draga Sanja, zao mi je radi gubitka. 
    Da nije mozda tvoj ginekolog bio dr. Pall? 🙈

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

sanjaaa
    08. Travanj 2021. 21:39

Pingo prokrvarila sam sama i vec sinoc nije se vise nista vidilo na ultrazvuku tako da su potvrdili da se sve to samo cisti, i za tjedan dana na kontrolu. 
    Jelenas jeste, jeste, jel’ i tebi bio ? 

jelenas
    08. Travanj 2021. 21:40

sanjaaa

Pingo prokrvarila sam sama i vec sinoc nije se vise nista vidilo na ultrazvuku tako da su potvrdili da se sve to samo cisti, i za tjedan dana na kontrolu.
    Jelenas jeste, jeste, jel’ i tebi bio ?

Da, ja sam isto kod njega, ovaj na zamjeni mi je boze sacuvaj. Nadam se da ce do iduce trudnoce doci netko nov.

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

sanjaaa
    08. Travanj 2021. 21:45

To se i ja iskreno nadam, jer sma trenutno sad pogubljena gdje sta kako a nemam koga upitat, pa sam se tu sjetila da mora netko znat nesto vise mi reci :) 
    Sry cure sto odgovaram ovako, al’ cim kliknem citiraj, tipka za posalti mi nestane i ne mogu poslat poruku..

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    08. Travanj 2021. 21:46

jelenas, po koagulogram možeš do njih pa će ti dati. Mutacije ćeš morati čekati, oko 4 tjedna, nekad koji dan duže (ali nije 5 tjedana).

sanjaaa, nakon prve menstruacije možeš raditi na bebi.

💔💔💔

jelenas
    08. Travanj 2021. 21:56

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

jelenas, po koagulogram možeš do njih pa će ti dati. Mutacije ćeš morati čekati, oko 4 tjedna, nekad koji dan duže (ali nije 5 tjedana).

sanjaaa, nakon prve menstruacije možeš raditi na bebi.

Hvala ti! Pričekat ću, ionako čekam još uzv i briseve, tako da imam još tjedan- dva fore pa ću se naručiti kod doktora opet. 
    Sanja- zato smo tu, ja sam od cura saznala baš puno, puno toga, a utjehi da ne pričam. 

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

zoeeuzoee
    09. Travanj 2021. 07:51

Jutrp cure, opet ja🙈
    Kak vam je bilo krvarenje drugi dan?
    Meni vise nije bas obilno za sad, grceve imam svakih tipa pola sata do sat par minuta pa prestanu i tako u krug al nis strasno.

👱‍♀️24 👱‍♂️23
    4 mj(2021) spontani (6 tjedni)

Pokusavamo opet od 9 mj
    11 mj ➕🙏🙏
    1 mj 2022 spontani (8 tjedni)

pingo
    09. Travanj 2021. 08:48

pa drugi dan se smanji obilnost krvarenja, ja sam isto imala grčeve kako opisuješ (samo jako intenzivne), to ti je sve ok. 
    Krvarenje se drugi dan smanjilo, treći je krv počela smrditi ne jako (to mi je gin rekao da je normalna poslijedica tableta) četvrti dan sam primjetila da je krv pomješana sa sluzi ili ti iscjedjom... i nakon što stane i danima ne bude ništa ispadne koji ugrušak.
    Samo jedan savjet - bez obzira na manje obilna krvarenja češće mjenjaj uložak...
    i još jedan - kad bolovi prođu odi u šetnju (ne sama)
    drži se, saljem pusu

3/2021 gemini, missed ab. 10+5 💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani