Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    08. Travanj 2021. 20:35

jelenas, ja sam radila u Vinogradskoj, zašto?

pingo, rekao mi je doktor da će mi M doći par dana nakon prestanka uzimanja progesterona. Došlo je 7 dana nakon prestanka. 
    Nakon vakuumske mi je došla prava menstruacija nakon točno 12 dana, potvrđeno i na UZV da je to bila menstruacija.

💔💔💔

Maj4
    08. Travanj 2021. 20:54

Pingo bas mi je drago da je sve dobro i da ti ne treba 👌🏻 sad neka m stigne sto prije pa lagano dalje 🤞🏻
    Zoe 💜

🦸🏼‍♀️'94 🦸🏼‍♂️'86
    🌈 18.5. imamo 💙

jelenas
    08. Travanj 2021. 21:02

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

pingo, rekao mi je doktor da će mi M doći par dana nakon prestanka uzimanja progesterona. Došlo je 7 dana nakon prestanka.
    Nakon vakuumske mi je došla prava menstruacija nakon točno 12 dana, potvrđeno i na UZV da je to bila menstruacija.

E i mislila sam da si mi ti ostala u sjecanju. Jesu nalazi dosli na mail? Meni jucer 2 tjedna otkako sam vadila, uzasno sam nestrpljiva. 

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    08. Travanj 2021. 21:08

jelenas

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

E i mislila sam da si mi ti ostala u sjecanju. Jesu nalazi dosli na mail? Meni jucer 2 tjedna otkako sam vadila, uzasno sam nestrpljiva.

Da, dođu ti na mail, treba 4 tjedna da dođu. Barem mutacije.
    Ako si radila i koagulogram, to je bilo odmah gotovo, ali kako je vezano na istoj uputnici, doći će ti sve odjednom. Eventualno možeš otići do njih iza 12, i oni ti isprintaju parcijalne nalaze.

💔💔💔

jelenas
    08. Travanj 2021. 21:21

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

jelenas

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Da, dođu ti na mail, treba 4 tjedna da dođu. Barem mutacije.
    Ako si radila i koagulogram, to je bilo odmah gotovo, ali kako je vezano na istoj uputnici, doći će ti sve odjednom. Eventualno možeš otići do njih iza 12, i oni ti isprintaju parcijalne nalaze.

E super, hvala! 
    Radila sam stitnjacu, KKS, OGTT i koagulogram jos. Sve sam dobila osim trombofilije i koagulograma. Ajde onda cu se strpit jos 2 tjedna nekako... 

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

sanjaaa
    08. Travanj 2021. 21:27

Pozdrav, nisu sam upucena, a vjerojatno ste i ranije pisale, pa dok ne uspijem sve procitati, jel’ mogu neke kratke info o tome nakon spontanog (6+5) koliko ste krvarile, kad dodje menga i kad se moze opet pocet radit na bebi, neki kazu odma neki da se priceka menstruacija.... jel’ bi trebala nešto znati što bi morala provjeriti/uraditi s obzirom da sqm na hitnoj u Petrovoj saznala i da je trudnoca uredna i sutradan da je spontani, moj ginekolog je otisao i dosao mj neki deda od 70 g koji mi i za kontrolu nakon spontanog dao uputnicu za Petrovu, u jednu ruku mi dobro al’ u drugu koga uopce upitati neke osnovne stvari 😅 RH mi je - tako da sma bar mirna jer sam dobila inekciju u Petrovoj za dalje :)

pingo
    08. Travanj 2021. 21:29

sanjaaa

Pozdrav, nisu sam upucena, a vjerojatno ste i ranije pisale, pa dok ne uspijem sve procitati, jel’ mogu neke kratke info o tome nakon spontanog (6+5) koliko ste krvarile, kad dodje menga i kad se moze opet pocet radit na bebi, neki kazu odma neki da se priceka menstruacija…. jel’ bi trebala nešto znati što bi morala provjeriti/uraditi s obzirom da sqm na hitnoj u Petrovoj saznala i da je trudnoca uredna i sutradan da je spontani, moj ginekolog je otisao i dosao mj neki deda od 70 g koji mi i za kontrolu nakon spontanog dao uputnicu za Petrovu, u jednu ruku mi dobro al’ u drugu koga uopce upitati neke osnovne stvari 😅 RH mi je - tako da sma bar mirna jer sam dobila inekciju u Petrovoj za dalje :)

jesi li sama prokrvarila ili si bila/ideš na neko čišćenje?

3/2021 gemini, missed ab. 10+5 💔💔

jelenas
    08. Travanj 2021. 21:35

sanjaaa

Pozdrav, nisu sam upucena, a vjerojatno ste i ranije pisale, pa dok ne uspijem sve procitati, jel’ mogu neke kratke info o tome nakon spontanog (6+5) koliko ste krvarile, kad dodje menga i kad se moze opet pocet radit na bebi, neki kazu odma neki da se priceka menstruacija…. jel’ bi trebala nešto znati što bi morala provjeriti/uraditi s obzirom da sqm na hitnoj u Petrovoj saznala i da je trudnoca uredna i sutradan da je spontani, moj ginekolog je otisao i dosao mj neki deda od 70 g koji mi i za kontrolu nakon spontanog dao uputnicu za Petrovu, u jednu ruku mi dobro al’ u drugu koga uopce upitati neke osnovne stvari 😅 RH mi je - tako da sma bar mirna jer sam dobila inekciju u Petrovoj za dalje :)

Draga Sanja, zao mi je radi gubitka. 
    Da nije mozda tvoj ginekolog bio dr. Pall? 🙈

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

sanjaaa
    08. Travanj 2021. 21:39

Pingo prokrvarila sam sama i vec sinoc nije se vise nista vidilo na ultrazvuku tako da su potvrdili da se sve to samo cisti, i za tjedan dana na kontrolu. 
    Jelenas jeste, jeste, jel’ i tebi bio ? 

jelenas
    08. Travanj 2021. 21:40

sanjaaa

Pingo prokrvarila sam sama i vec sinoc nije se vise nista vidilo na ultrazvuku tako da su potvrdili da se sve to samo cisti, i za tjedan dana na kontrolu.
    Jelenas jeste, jeste, jel’ i tebi bio ?

Da, ja sam isto kod njega, ovaj na zamjeni mi je boze sacuvaj. Nadam se da ce do iduce trudnoce doci netko nov.

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.