Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    08. Travanj 2021. 10:42

pingo, ma nema ti čekanja kod privatnika, termin dobiješ unutar par dana.
    Ako ti nije žurba, ja bih isto pričekala menstruaciju.

Clarissa, tvoj optimizam je zarazan. Žao mi je radi tvog iskustva, drago mi je sebično radi mene da si nam u čoporu.
    Inače, moj je na dan kad sam ja imala spontani pao u tešku depresiju jer je izgubio u nekoj igri.  Iako to djeluje bezosjećajno, meni je bilo olakšanje. Vidim da njemu ni u malom prstu ne stoji pomisao da sam ja tu nešto kriva (u mojoj glavi su, naravno, svakakvi scenariji) i da je njemu to samo rang nesreće koje se događaju. Žao mu je, utješi me, idemo dalje. I on je sretan što me ima. Ja baš i nisam uvijek sretna što se imam, if you know what I mean 

💔💔💔

zoeeuzoee
    08. Travanj 2021. 11:41

Cure, kolko vremena je trebalo da nakon druge tablete pocnete krvariti?? Meni sad proslo 10 min jos nista, osim onog slabijeg od prije

👱‍♀️24 👱‍♂️23
    4 mj(2021) spontani (6 tjedni)

Pokusavamo opet od 9 mj
    11 mj ➕🙏🙏
    1 mj 2022 spontani (8 tjedni)

Marita_07
    08. Travanj 2021. 11:49

zoeeuzoee

Cure, kolko vremena je trebalo da nakon druge tablete pocnete krvariti?? Meni sad proslo 10 min jos nista, osim onog slabijeg od prije

Meni je počelo za nekih 20 min, nemoj paničariti ako odmah ne krene, svako tijelo je drugačije. Protiv bolova sam popila jednu prije,i jednu nakon u razmaku od sat vremena. 

👩‍🏫 38.g., niski Amh 2.1 pmol/L,LH 4.1,visok FSH 10, (low responder), dobiveni zametci odlicne kvalitete
    👨‍💼 43.g., sve uredno.
    7 IVF stimulirana postupka (polik. IVF), 2 missed ab 💔💔 (medikam.prekid).
    7./21. trombofilija,PAI 4G/4G,FV Leiden
    3/24.napravljena histeroskopija, sve u redu.
    3/24. kariogrami supružnika,sve u redu.
    6./24 prekid ET,zametak prestao s razvojem. 1💔

zoeeuzoee
    08. Travanj 2021. 11:52

Rita_55

zoeeuzoee

Meni je počelo za nekih 20 min, nemoj paničariti ako odmah ne krene, svako tijelo je drugačije. Protiv bolova sam popila jednu prije,i jednu nakon u razmaku od sat vremena.

Hvala ti Rita, puno mi ovo znaci
    Onda cu i ja sad odmah popiti, mada jos bolovi nisu poceli
    Koje tablete si pila?? 

👱‍♀️24 👱‍♂️23

Pokusavamo opet od 9 mj
    11 mj ➕🙏🙏

zoeeuzoee
    08. Travanj 2021. 11:54

Hvala ti Rita, puno mi ovo znaciOnda cu i ja sad odmah popiti, mada jos bolovi nisu poceli
    Koje tablete si pila?? 

👱‍♀️24 👱‍♂️23

Pokusavamo opet od 9 mj
    11 mj ➕🙏🙏

• Clarissa
    08. Travanj 2021. 12:21

Zoe, meni su bolovi i kontrakcije isto poceli nekih 20-ak min poslije druge tablete (poslije prve nije bilo nista, a u drugoj turi sam najprije bukalno uzela dvije odjednom i zatim po jednu svaka 3 h, takva mi bila uputa). Popila sam neofen pola sata prije te tablete i onda jos jedan cim su krenuli grcevi. Najgore mi je bilo prva cca 4 sata, ti bolovi i groznica, ali onda se intenzitet kontrakcija smanjivao, a krvarenje trajalo. Drzi se, bit ce sve okej. Pomoglo mi je sjediti na wc-u u trenucima vecih izljeva ili se grciti na kaucu u fetalnom polozaju pod dvije deke. Nadji polozaj koji ce ti odgovarati, zacvili kad ti dodje (pomagalo mi je ispustiti krikove i jecaje kao da sam tenisacica koja se sprema reketom razbiti tu lopticu boli i zakucati je u p.m. izvan terena, bas me briga sto su susjedi mislili). Drzi se i sretno! Proci ce i to, you've got the power! 

zoeeuzoee
    08. Travanj 2021. 12:26

Clarissa, hvala i tebi bas ste divnee
    Mene je sad malo strah šroslo je pol sata a jos nista osjecam samo pritisak, a krvare je mi je vec jucer lagano krenulo pa sam neznam dali je moguce d abude meni sad mažo kasnije??. 

👱‍♀️24 👱‍♂️23

Pokusavamo opet od 9 mj
    11 mj ➕🙏🙏

Lori🍀
    08. Travanj 2021. 13:40

Zoezoe moguće je, meni je tek krenulo nakon 2. tablete 2.dan, nekih 20ak min nakon uzimanja.
    Nemoj se bojati, bit će ok, ne traje to tako dugo. Ja sam si to objasnila na način ok sad moram to malo pretrpiti ali to je za moju dobrobit i za moju iduću bebu koja će biti zdrava. Na kraju krajeva porod boli vjerojatno 10x više pa ćemo i to pretrpiti za naše malo čudo zar ne

Nizak AMH, ostalo ok
    2021. spontana trudnoća <3
    1. IVF: 21.2. ET

zoeeuzoee
    08. Travanj 2021. 13:47

Da alu meni je sad u 12 bila druga tableta i jos nema jaceg krvarenja 🤔🤔🤔 samo laganoo 

👱‍♀️24 👱‍♂️23

Pokusavamo opet od 9 mj
    11 mj ➕🙏🙏

pingo
    08. Travanj 2021. 13:57

zoeeuzoee

Da alu meni je sad u 12 bila druga tableta i jos nema jaceg krvarenja 🤔🤔🤔 samo laganoo

ako ce plod ne vidi, mala je trudnoća, možda i nema puno toga za izač... ne znam ima li tko više iskustva🤷

3/2021 gemini, missed ab. 10+5 💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.