Cure ja odradila pregled punooo je bolje... ne treba ništa😋 tako mi je laknulo, mogu reći čak da sam i sretna... jalova je to sreća, ali prvi put od kad sam čula da su srca stala osječam olakšanje, a ne strah. Rekao je da se javim ako za dva tjedna ne dobijem M ili nakon M, ako uslijedi u slijedeća dva tjedna.
zoe - drži se, sve će biti ok
MTBica - koliko si dana krvarila nakon gubitka, moja mama je imala spontani da je prokrvarila (imala je 6 kom pa je prošla sve moguće kombinacije) i pričala mi je da to nekad stane, pa nakon nekoliko dana ponovno krene, isto joj se dešavalo i nakon kiretaže...
missR - što nisi ti već ponavljala? ajme drži se😘
3/2021 gemini, missed ab. 10+5 💔💔
Cure ja odradila pregled punooo je bolje… ne treba ništa😋 tako mi je laknulo, mogu reći čak da sam i sretna… jalova je to sreća, ali prvi put od kad sam čula da su srca stala osječam olakšanje, a ne strah. Rekao je da se javim ako za dva tjedna ne dobijem M ili nakon M, ako uslijedi u slijedeća dva tjedna.
zoe - drži se, sve će biti ok
MTBica - koliko si dana krvarila nakon gubitka, moja mama je imala spontani da je prokrvarila (imala je 6 kom pa je prošla sve moguće kombinacije) i pričala mi je da to nekad stane, pa nakon nekoliko dana ponovno krene, isto joj se dešavalo i nakon kiretaže…
missR - što nisi ti već ponavljala? ajme drži se😘
Krvarila sam 10 dana ukupno, 10.dan su mi na pregledu rekli da se plod otkinuo i izvadili su ga vani.
Onda je krvarenje stalo, instant. samo sam smeđarila 7 dana. Prestala sam piti progesteron. I sedmi dan su krenuli bolovi, pravi menstrualni ali na steroidima, + krvarenje. Još je prvi dan bila menstrualna krv, sad je to nešto svijetlo i sluzavo, obojano krvlju. I naravno, i dalje ugrušci. Menstrualni bolovi su i dalje tu, samo ne više krvnički.
Jako mi je drago da je sve bilo dobro na kontroli. I ja sam na zadnjem spontanog nakon kontrole osjetila da sam 10kg lakša i mogla nastaviti dalje.
💔💔💔
Pingo super bas mi je drago, puno srece ubuduce i taloder se drzi i budi jaka🍀🍀🙏
👱♀️24 👱♂️23
4 mj(2021) spontani (6 tjedni)
Pokusavamo opet od 9 mj
11 mj ➕🙏🙏
1 mj 2022 spontani (8 tjedni)
cure, nemam iskustva s medikamentoznim pobacajem, ali tu sam za sve vas koje to trenutno prolazite, u mislima ste mi. Večeras su nam curice opet obojale nebo u ružičasto 💕
Vrtila sam malo po prijašnjim postovima, ali nisam uspjela naći- tko je ono radio trombofiliju u Vinogradskoj?

👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
MTBica - jesu li ti na pregledu rekli da je još što ostalo ili? malo mi se čini previše kratko 7 dana do M... kako se uopće računa kod spontanog bez zahvata onih 4-6 tjedana.
zoe - javljam nam svaku update...
lu - kako si ti, ne javljas se u zadnje vrijeme? jeli stigla M?
Lori - jeli M gotova?
Maj- prije te zaboravih pozdraviti, oprosti, šaljem puse😘, hvala na prijedlogu bolnice u Kninu, ali srećom ne treba😉
3/2021 gemini, missed ab. 10+5 💔💔
jelenas, ja sam radila u Vinogradskoj, zašto?
pingo, rekao mi je doktor da će mi M doći par dana nakon prestanka uzimanja progesterona. Došlo je 7 dana nakon prestanka.
Nakon vakuumske mi je došla prava menstruacija nakon točno 12 dana, potvrđeno i na UZV da je to bila menstruacija.
💔💔💔
Pingo bas mi je drago da je sve dobro i da ti ne treba 👌🏻 sad neka m stigne sto prije pa lagano dalje 🤞🏻
Zoe 💜

🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
pingo, rekao mi je doktor da će mi M doći par dana nakon prestanka uzimanja progesterona. Došlo je 7 dana nakon prestanka.
Nakon vakuumske mi je došla prava menstruacija nakon točno 12 dana, potvrđeno i na UZV da je to bila menstruacija.
E i mislila sam da si mi ti ostala u sjecanju. Jesu nalazi dosli na mail? Meni jucer 2 tjedna otkako sam vadila, uzasno sam nestrpljiva.

👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
E i mislila sam da si mi ti ostala u sjecanju. Jesu nalazi dosli na mail? Meni jucer 2 tjedna otkako sam vadila, uzasno sam nestrpljiva.
Da, dođu ti na mail, treba 4 tjedna da dođu. Barem mutacije.
Ako si radila i koagulogram, to je bilo odmah gotovo, ali kako je vezano na istoj uputnici, doći će ti sve odjednom. Eventualno možeš otići do njih iza 12, i oni ti isprintaju parcijalne nalaze.
💔💔💔
Da, dođu ti na mail, treba 4 tjedna da dođu. Barem mutacije.
Ako si radila i koagulogram, to je bilo odmah gotovo, ali kako je vezano na istoj uputnici, doći će ti sve odjednom. Eventualno možeš otići do njih iza 12, i oni ti isprintaju parcijalne nalaze.
E super, hvala!
Radila sam stitnjacu, KKS, OGTT i koagulogram jos. Sve sam dobila osim trombofilije i koagulograma. Ajde onda cu se strpit jos 2 tjedna nekako...

👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji