MTBica e too too, treba napraviti fest zajeb tak da onda bude viska ulozaka na lageru koji ne trebaju, a manjak gaca za mijenjanje zbog utrogestana, oujea! Screw you, sve inacice Murphyjeva zakona!
Hvala vam svima puno na podršci. Mi žene nismo svjesne koliko smo jake 💪🏼
Ma sve je bilo okej, sve apsolutno. Bebica lijepo napredovala bila je i po mjerama UZV i zadnji ciklus. Savršen dječak, lijepo napredan. I preko noći sve je stalo.. nemojte se žene sekirat, sebi stres stvarat. Koliko god da je teško morate znati da prvo vi morate biti opuštene, da gazite damo naprijed i biće plusića 💪🏼 ja sam se isto brinula par mjeseci i u augustu odlučim da se više neću sekirat. Dođe septembar, kasni.. 5 dana prošlo uradim test a ono plus ko kuća! Samo naprijed! Bit će bebica 😊
2.04.2021 - 32+5 my little angel 👼🏻💔
Cure koje ste pile tabletu, zanima me, meni je danas 4 dan.
Do sad mi je isla crvena krv, a sad malo prije sam primjetila da je i smedkasta kao pred kraj krvarenja, trebam li se zabrinuti??
👱♀️24 👱♂️23
4 mj(2021) spontani (6 tjedni)
Pokusavamo opet od 9 mj
11 mj ➕🙏🙏
1 mj 2022 spontani (8 tjedni)
Cure koje ste pile tabletu, zanima me, meni je danas 4 dan.
Do sad mi je isla crvena krv, a sad malo prije sam primjetila da je i smedkasta kao pred kraj krvarenja, trebam li se zabrinuti??
Nista se ne brini, krv ce biti svakakve boje, od svijetle, crvene,smede. Kod mene je svaki dan drugacije, malo je crveno, pa je malo smede i tako stalno.
Hvala ti, inace sam panicar i ovo mi puno znaci, a po tvojim odgovorima vidim da smo imale slicnu situaciju ja isto imala samo GV mala trudnoca i isto mi tako poslje tablete bilo kao i tebi. 🍀❤️
👱♀️24 👱♂️23
Pokusavamo opet od 9 mj
11 mj ➕🙏🙏
Cure mozda opet glupo pitanje🙈
Casa crvenog vina dobro dosla?
👱♀️24 👱♂️23
Pokusavamo opet od 9 mj
11 mj ➕🙏🙏
MTBicae too too, treba napraviti fest zajeb tak da onda bude viska ulozaka na lageru koji ne trebaju, a manjak gaca za mijenjanje zbog utrogestana, oujea! Screw you, sve inacice Murphyjeva zakona!
Cura iz čopora koja je imala 3 spontana i ja smo se dogovorile kupati u domestosu idući put. Dosta je bilo da pazimo i kako dišemo da nešto ne bi krenulo krivo. Ja ću početi i pušiti ako treba
💔💔💔
dzanki80 - ajme, naježila sam se kad sam vidjela tvoj post. Uzmi si vremena, odtuguj... čopor je tu ako ti treba pomoć ili utjeha, ljubim te lavice
zoeeuzoee - znam da kasnim, meni je specijalizantica objašnjavala da su to male sive vrečice, frendica koja je dr na hitnoj je rekla da je to glupača koja očito nikada nije ni M imala - kaže uistinu to je siva vrečica ali kad se očisti i stavi u formaldehid, a ne kad to izađe u izljevu, kad sam joj opisivala da su najbliže bebama bile dvije male smeđe mrvice - rekla je to je to 99.9%... izašle su nakon par sati... ako ti taj opis pomaže, mada ti je moj savjet, ako te muči jeli izašlo sve, odi do gina da ti pogleda i pokaže. Ja se nisam mogla smiriti dok to nisam napravila.
MTBica - jeli tebi šečer bio visok ili inzulin? meni prehrana ne može pomoći, bez terapije jer su inzulini eksremni, a diabetesa u obitelji na svim stranama, prabaka umrla nakon što je pala u komu izazvanu šečerom... A što se tiće prehrane, dragi i ja jedemo isto, uz razliku da on jede dva dodatna pekarska obroka - on mršavi, ja se debljam... jadničak izgleda kao gladno djete, nosi veličinu S model extra slim fit🤦, razmišljamo da majice za na plažu i slično kupimo na dječijem odjelu🤦🤦🤦
3/2021 gemini, missed ab. 10+5 💔💔
pingo, radila sam OGGT, šećer mi je za 2h bio povišen, inzulin mi je bio ogroman. Dok zadnji put kad su mi računali faktor inzulinske rezistencije preko HOMA kalkulatora (što je dosta točno), nisam je više imala - šećer nizak (4.3), inzulin isto dosta nizak (zaboravila sam točno koliko, ali u donjem dijelu spektra).
Meni svi u obitelji imaju dijabetes tipa 2, tako da sam znala da sam na sličnom putu.
Ne možeš se uspoređivati sa TM, imate drugačija tijela, drugačiji metabolizam i drugačiju genetiku. Ja jednostavno (osim sad nakon spontanog kad sam si dala sve jer sam u komi) ne jedem slatkiše, ne jedem pekarske proizvode, ne jedem tjestenine, riže, .... Od slatkoga jedem samo voće i to u umjerenim količinama.
Moj u isto vrijeme proždire čokolade i jede što god mu padne na pamet, ali je jako fit, skoro pa nema sala (mišićavko je) i svi nalazi su mu fantastični.
💔💔💔
ma poanta je bila da ja nemam mjesta za promjenu prehrane jer ja već sad sve spremam kao da smo diabetičari..., a svi me gledaju kao da živim u frižideru i na polici s grickalicama... jedino slatko je čokolada koju sama kuham bez šećera, samo kakao, kakaov maslac, kokosovo ulje i agavin sirup (što su sve više nego ok sastojci)
Muž je za usporedbu jer on uvjek jede isto, a od kad je promjenio kuharicu (iz mame u mene) konstantno mršavi, upravo iz razloga što ja kuham kako kuham
3/2021 gemini, missed ab. 10+5 💔💔
pingo, onda ti je do genetike i tu ne možeš puno bez terapije.
Meni je slično sa kolesterolom, jedem ko djevica a kolesterol povišen ako ne uzimam nešto. Za sad nisam na lijekovima, pomaže mi ekstrakt crvene riže.
💔💔💔
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji