RITA sad sam zvala u Petrovu i veli ži nek ipak popijem da je to trebalo biti jace i sad neznam kaj🤔🤔
👱♀️24 👱♂️23
4 mj(2021) spontani (6 tjedni)
Pokusavamo opet od 9 mj
11 mj ➕🙏🙏
1 mj 2022 spontani (8 tjedni)
I hvalaa na zagrljaju😘😘🍀
👱♀️24 👱♂️23
Pokusavamo opet od 9 mj
11 mj ➕🙏🙏
RITA sad sam zvala u Petrovu i veli ži nek ipak popijem da je to trebalo biti jace i sad neznam kaj🤔🤔
Onda napravi najbolje kako su ti oni rekli. Ja samo prenosim svoj slučaj kako je meni bilo ako može pomoći. Drži se! 💪🙏
👩🏫 38.g., niski Amh 2.1 pmol/L,LH 4.1,visok FSH 10, (low responder), dobiveni zametci odlicne kvalitete
👨💼 43.g., sve uredno.
7 IVF stimulirana postupka (polik. IVF), 2 missed ab 💔💔 (medikam.prekid).
7./21. trombofilija,PAI 4G/4G,FV Leiden
3/24.napravljena histeroskopija, sve u redu.
3/24. kariogrami supružnika,sve u redu.
6./24 prekid ET,zametak prestao s razvojem. 1💔
4./25 aspiracija 4 oocite, 1 js oplođena i zrela, no ima više pronukleusa te je izostao normalan razvoj zametka.
Poceli su i lagano bolovi al nije nis strasno za sad, budem hvala🍀🙏
👱♀️24 👱♂️23
Pokusavamo opet od 9 mj
11 mj ➕🙏🙏
Zoezoe meni su isto rekli da popijem treću, bez obzira što sam tada naveliko krvarila i imala jake bolove.
Drago mi je da ne boli jako, bit će to sve dobro
37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25 ➖️
2. IVF 5/25: 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
3. FET 9/25; 6 dnt ➕️; 1. uzv sve ok imamo ❤️
Cure oprostite kaj vam tolko pisem al nekak znam da me vi najbolje kuzite
Sad mi je izaslo nes van kak mala loptica al nisam imala snage gledati samo sma vodu pustila, to bi bila ta vrecica?
👱♀️24 👱♂️23
Pokusavamo opet od 9 mj
11 mj ➕🙏🙏
Cure oprostite kaj vam tolko pisem al nekak znam da me vi najbolje kuzite
Sad mi je izaslo nes van kak mala loptica al nisam imala snage gledati samo sma vodu pustila, to bi bila ta vrecica?
Ne možemo znati. Meni je ispalo nešto što sam mislila da je plod u prvoj navali krvarenja, bilo je ogromno i ovalnog oblika, i izgledalo mi je kao da vidim plod unutra, pa sam otišla na kontrolu i plod je još bio živ i na mjestu. Svašta će ispadati iz tebe, cijela maternica se ljušti.
💔💔💔
Ahaa razumijem, a samo da vas jos pitam ja inace imam obilne i bolne M pa sad neznam razlikovati
U meduvremenu su dosli bolovi jači al sam popila tabletu ibrufen 600 i sad se smirilo
Al me zanima kolko jako to krvarenje mora biti?
👱♀️24 👱♂️23
Pokusavamo opet od 9 mj
11 mj ➕🙏🙏
Zoe meni je najjace bilo krvarenje u tom naletu kad grca kad je krenulo izlazit, a nakon tog i prije kao prvi dan menstruacije slicno..
Pingo jesi bila na pregledu?
Ja sam ipak isla na pregled ranije, nisam cekala mengu jer mi je krenuo smedi iscjedak nekakav u nedjelju i prepala sam se. Endometrij je zadebljan dosta ali uzv ne pokazuje neke ostatke u maternici tako da sam dobila duphaston 7 dana, a nakon tog bi trebala dobiti mengu pa opet pregled. Nadam se da necu morati ici opet na kiretazu.. Od jucer pijem duphastone i sad je smedarenje stalo.
Trudimo se od 8/2020
Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
PCOS
13.9.2021.➕ 🌈 🐥
05/2022. 🥰🧸❤️
Da, moja je menstruacija neka čudna. Iskreno, nisam sigurna da je menstruacija. Precrvene je boje. I zapravo jako puno sluzi izlazi, više izgleda kao krvava ovulacija sa povremenim ugrušcima, nego menstruacija.
Bit će mi lakše kad odem na kontrolu idući tjedan.
💔💔💔
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji