Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lori🍀
    10. Travanj 2021. 08:37

Pingo a bas mi je zao😢😢😢 Vjerujem da ti je tesko, ja sam nestrpljiva isto i ova 2 mj sto smo rekli cekati me nerviraju tako da razumijem da si tuzna, ljuta, razocarana😢
    Ono kako bi se ja eventualno utjesila na tvom mjestu - bolje i cekati pa da bude sve super iduci put nego da nisi saznala za ovo sad pa da se opet dogodio spontani. Jer ovo bi stvarno mogao biti uzrocnik.
    Drzi se. Proci ce i tih 6 mj. Probaj smisliti neku taktiku da ti brze prodje, upisi strani jezik, pocni se baviti nekim sportom kojim ne bi mogla da si trudna i sl. Sad ce i ljeto, isplaniraj super ljetovanje.. naravno ovo sve kad prodje neko vrijeme i probavis cijelu situaciju. 
    Baltazar pozdrav, zao mi je zbog tvog iskustva, super barem da je sve ok proslo s vakuumskom. 

Nizak AMH, ostalo ok
    2021. spontana trudnoća <3
    1. IVF: 21.2. ET

Lori🍀
    10. Travanj 2021. 08:38

I ja prijavljujem cjelovecernje plakanje, ne znam ni sama odkud je doslo. Zapravo znam, cijeli tjedan se pokusavan uvjeriti da je sve super pa sam morala puknuti valjda. Ali treba se ponekad ispuhati, sve je to za ljude. Drzite se lavice❤

Nizak AMH, ostalo ok
    2021. spontana trudnoća <3
    1. IVF: 21.2. ET

• Clarissa
    10. Travanj 2021. 09:12

Baltazar25, zao mi je zbog tvojega gubitka. Zelim ti brz oporavak, fizicki i psihicki, pa u nove pobjede kad se osjetis spremnom 
    pingo, zao mi je sto si on hold, to je bas frustrirajuce i donosi razocaranje kad nesto zelimo. No neka terapija napravi svoje, ti u medjuvremenu radi stvari za koje znas da kao trudnica soon to be neces moci i tetosi se, proci ce i to vrijeme i bit ces spremna kao puska, sve ce doci na svoje 
    Lori, odjasi taj val tuge, zacas ces zajahati onaj sretni, vratit ce se Valter! 

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    10. Travanj 2021. 11:49

pingo

Cure, ja sam od sinoć suzama, dobila sam tumačenje OGTT-a, puno gore nego što sam mislila😭, jeli to uzrokovalo missed ab - nikad neću dobiti odgovor, ali inzulini su izrazito visoki, moram hitno na endokrinu po terapiju (da ne razvijem diabetes tipa 2) i ono što me najviše ubija - beba mora na čekanje 6 mjeseci😭😭😭 to me ubilo…

Ako je to razlog spontanog, sad barem znaš da lijeka ima.
    A ovo šest mjeseci stavi uvjetno, meni se situacija sa šećerom promijenila drastično u samo mjesec dana drastične promjene prehrane. Dan po dan, kontroliraj se, i možda se ugodno iznenadiš. 

💔💔💔

• dzanki80
    10. Travanj 2021. 12:45

Ja sam izgubila bebu prošle sedmice, bila sam trudna 8 mjeseci. Termin nam je bio sljedeći mjesec. Na kontroli su ustalnovili da nema srčanih akcija već neko vrijeme. Ne znam kako nije bilo naznaka da nešto ne štima 😭😭. Ja sam se odlično osjećala, sve uredu bilo. Najviše me boli što je i sa bebicom do tada sve bilo savršeno. Ne znam sta se desilo, čekamo nalaz obdukcije. Al želim da vam kažem da vas sve apsolutno razumijem, i ni malo nije lahko znam. Ali s druge strane dok ste vi žive ima nade i za bebicu. Šaljem vam puno podrške! 🙏🏼💙

2.04.2021 - 32+5 my little angel 👼🏻💔

zoeeuzoee
    10. Travanj 2021. 12:49

Pingo, zao mi je, razumijem tvoju tugu, ali budi jaka, cure su vec sve rekle. Ja vjerujem da sad nakon toga bude sve uredu i da ces druge godine vec biti ponosna mama.
    A isto i zelim svim ostalim lavicama, drzite se cure za sve postoji razlog, za nase male pikulice vrijedi cekati, jednog dana ce sve ovo biti iza nas. Grlim vas sve😘😘😘🍀❤️

👱‍♀️24 👱‍♂️23
    4 mj(2021) spontani (6 tjedni)

Pokusavamo opet od 9 mj
    11 mj ➕🙏🙏
    1 mj 2022 spontani (8 tjedni)

zoeeuzoee
    10. Travanj 2021. 12:56

dzanki8o
    Meni je tesko koja sam izgubila bebu sa 8 tjedni, a ovo sto ti velis sa 8 mjeseci ne mogu ni zamisliti tvoju bol. Svima je nama tesko bez obzira na tjedne ili mjesece,sve smo mi nosile novi zivot u sebi. Ali ovo tvoje nesto vjerujem prebolno, zelim ti puno snage da sve ovo prebrodis kao sto sam vec i napisala, poslje svake velike oluje dolazi sunce kolko god sad ovo vjv nis ne znaci i tesko je naci bilo koju rijec utjehe al drzi se!! 🍀🍀🍀❤️

👱‍♀️24 👱‍♂️23

Pokusavamo opet od 9 mj
    11 mj ➕🙏🙏

• dzanki80
    10. Travanj 2021. 13:12

zoeeuzoee

dzanki8o
    Meni je tesko koja sam izgubila bebu sa 8 tjedni, a ovo sto ti velis sa 8 mjeseci ne mogu ni zamisliti tvoju bol. Svima je nama tesko bez obzira na tjedne ili mjesece,sve smo mi nosile novi zivot u sebi. Ali ovo tvoje nesto vjerujem prebolno, zelim ti puno snage da sve ovo prebrodis kao sto sam vec i napisala, poslje svake velike oluje dolazi sunce kolko god sad ovo vjv nis ne znaci i tesko je naci bilo koju rijec utjehe al drzi se!! 🍀🍀🍀❤️

Užasna bol. Još me više boli što ga nisam zagrlila, čula njegov plač, poljubila, a tome sam se cijelu trudnoću radovala i željno isčekivala. Bilo to mjesec, dva, pet, osam svejedno boli gubitak. Ipak je kucalo maleno srce ispod našeg srca, i nije se lahko pomiriti sa gubitkom. Ali bit će, čvrsto vjerujem da će doći ljepši period. Hvala ti puno 🥰 sve najljepše ti želim 🤍🤍

2.04.2021 - 32+5 my little angel 👼🏻💔

zoeeuzoee
    10. Travanj 2021. 13:36

Boobamara

Drage cure, danas mi je 11 dan od medikamentoznog ciscenja, nista me ne boli ali jos uvijek krvarim. Nije jako, manje od obicne M. Kad sjednem na wc jos uvijek cure kapljice krvi,pogotovo ujutro kad prvi puta idem na wc.U utorak idem na prvu kontrolu. Koliko dugo ste curile nakon tableta, kad bi se trebalo poceti smirivati?Vec mjesec dana hodam sa uloscima, znate kako je,neugodno i koza mi ne dise…Podrska svima ❤️

Boobamara
    Meni je 4 dan i mene jos boli ali nis strasno ko M grcevi ja imace imam bolne M pa mi sad ovo nije bilo tolko strasno. Krvarila sam sam prvi dan malo jace i osjetila nes debelo da je  izaslo iz mene.A sad ostalih dana mi je ko normlana M jel to normlano?? 

👱‍♀️24 👱‍♂️23

Pokusavamo opet od 9 mj
    11 mj ➕🙏🙏

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    10. Travanj 2021. 13:55

dzanki80 uff. Jako jako jako mi je žao. Baš jako. 
    Nemoj dati da te otkantaju sa pričom da je to nesretni slučaj. Natjeraj ih da ti daju uputnice za sve moguće pretrage, plači, histeriziraj, "iskoristi" situaciju dok je svježa i dok te sažalijevaju. Jer ako si "jaka", odjebu te, a onda ti u idućoj trudnoći moraš cijelo vrijeme brinuti da se neki nepoznati uzrok možda opet ne ponovi.
    Pretpostavljam da su i mini anomaly i anomaly bili dobri? Da li ti ih je ginekolog lijepo detaljno napravio, ili ih je odradio u pola minute?
    Jesi li radila NIPT?
    Ovdje smo sve za podršku. Ako išta trebaš, pitaj 

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.