Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lori🍀
    14. Ožujak 2021. 18:00

Samoja6

Bette

Hvala ti puno ❤️
    Ja sam se nekako već psihički pripremila i isplakala tako da sam ok. Bit će drugi put 😊
    Pitanje, koliko nakon se već može raditi na novoj trudnoći? Ja još imam i hematom…

Nakon tablete možeš odmah početi raditi na novoj… Kad god si ti spremna! To je prednost tableta… Smatra se kao da si dobila menstruaciju.
    E sad, s hematomom nisam imala iskustva, pa najbolje da pitaš gin…

Meni je ginekolog rekao da pricekam 1 menstruaciju pa nakon toga mozemo u nove pobjede

Nizak AMH, ostalo ok
    2021. spontana trudnoća <3
    1. IVF: 21.2. ET

Samoja6
    14. Ožujak 2021. 21:16

Lori1988

Samoja6

Bette

Hvala ti puno ❤️
    Ja sam se nekako već psihički pripremila i isplakala tako da sam ok. Bit će drugi put 😊
    Pitanje, koliko nakon se već može raditi na novoj trudnoći? Ja još imam i hematom…

Nakon tablete možeš odmah početi raditi na novoj… Kad god si ti spremna! To je prednost tableta… Smatra se kao da si dobila menstruaciju.

Meni je ginekolog rekao da pricekam 1 menstruaciju pa nakon toga mozemo u nove pobjede

Tako preporučuju zato što u protivnom nemogu znati kad si ostala trudna... 

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

Lori🍀
    14. Ožujak 2021. 22:04

Samoja6

Lori1988

Samoja6

Bette

Hvala ti puno ❤️

Tako preporučuju zato što u protivnom nemogu znati kad si ostala trudna…

Ahaaaa zato, hvala na objasnjenju.
    Ja doduse idem prvo neke pretrage obaviti pa cu ionako docekati i M, mozda i dvije🙄

Nizak AMH, ostalo ok

Samoja6
    15. Ožujak 2021. 01:11

Lori1988

Samoja6

Lori1988

Samoja6

Bette

Hvala ti puno ❤️

Tako preporučuju zato što u protivnom nemogu znati kad si ostala trudna…

Ahaaaa zato, hvala na objasnjenju.
    Ja doduse idem prvo neke pretrage obaviti pa cu ionako docekati i M, mozda i dvije🙄

Ma samo polako... Evo meni druga taman prošla! Mada je već trebala biti treća ali što je tu je! Vjv se nešto malo i poremetilo...
    Idemo dalje! 💪💪🤭

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

Lori🍀
    15. Ožujak 2021. 09:41

SamoJa - a da nije ni čudo, treba vjerojatno neko vrijeme proći da se ciklusi opet unormale. Samo hrabro i strpljivo

Nizak AMH, ostalo ok

Bette
    15. Ožujak 2021. 12:28

Hvala cure. Malo me sveg skupa trta, pogotovo što više čitam. Ali, bit će to ok ♥️

• maruska77
    15. Ožujak 2021. 14:38

Za koliko ste dana dobile prvu menstruaciju poslije pobacaja tabletama, ne racunajuci tu koja je pocela odmah poslije tableta. Kod mene proslo 40 dana od prve tablete i jos nista ...😌

Lori🍀
    15. Ožujak 2021. 14:46

Bette- nemoj čitati, to je jako individualno ali većini žena nije ništa strašno. Ja sam par sati imala bolne grčeve dok nisam prokrvarila, i dobila sam temp. Dobila sam ketonal intravenozno i to mi je pomoglo. Kad sam prokrvarila bilo je puno bolje, lagani menstrualni bolovi. Jedino što evo 10 dana iza još uvijek krvarim ali sad već jako slabo. 
    Izdržati ćeš sve samo hrabro. Znam kako ti je, ovo iščekivanje je najgore. Sporo prolazi vrijeme. Ali proći će!

Maruška - meni je još svježe pa ti ne mogu pomoći ali mislim da je SamoJa pisala da je trebalo dosta dugo pa je dobila i Duphastone da potakne M. Možda da se javiš ginekologu za savjet.

Nizak AMH, ostalo ok

Lori🍀
    15. Ožujak 2021. 14:51

Cure ja sam poslala mail ginekologu za uputnicu za testiranje na trombofiliju pa mi je napisao da je prvo potrebno obaviti kontrolni pregled u bolnici (fetalna medicina) i da im je za to pustio uputnicu, pa se s njima dogovoriti o programu pretraga za trombofiliju jer cjelokupna obrada, ako se sve radi traje i do 6 mjeseci.
    Iz toga sam shvatila da ću dobiti potrebne uputnice samo se prvo moram njima javiti na kontrolni pregled Nisam mislila ići na kompletnu obradu, zapravo ne znam ni što to točno znači, već samo trombofilija (tih 6 faktora) jer mi je sestri utvrđena.

Nizak AMH, ostalo ok

NanaJ
    15. Ožujak 2021. 15:58

Curke evo mene nazad. Bebici je stalo srce, a mislim da ce i moje od tuge 😓 ovo mi je 2 spontani i ne znam kako cu dalje

👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
    👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
    11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
    03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
    3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
    UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
    8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
    9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.