Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Nives27
    10. Ožujak 2021. 13:36

Pozdrav cure, evo da se i ja priključim i ispričam svoju priču. Prva trudnoća 15.2 pozitivan test na trudnoću jedino što sam imala od simptoma su povecane I bolne grudi te umor jaki.To je trajalo dva tjedna da bi se jedno jutro probudila i grudi su i dalje bile povecane ali nisu bile uopce više bolne i umor je nestao. Na prvom uzv doktor je ustanovio da sam trudna 5 tj te da se još nista ne vidi i da dodem za dva tjedna na uzv. Nakon dva dana od pregleda navecer prilikom wc na papiru vidim svijelu krv. Sutradan strasni bolovi menstrualni kao i jos vise krvi sa ugrušcima ujutro na uzv doktor me pregleda kaze nije nista otislo jos i neka strogo mirujem i pijem duphastone te se javim za tri dana..nakon tri dana sat vremena prije pregleda za vrijeme tuširanja osjetim jaku bol kratku i iz mene izade samo palo posteljica i gestacijska vrečica..sve je izaslo samo potvrdeno i kod doktora i dalje mirujem i dalje krvarim ali slabo jako..za dva tjedna brisevi i ako je sve uredu nakon sljedece menstruacije mozemo krenuti ponovno odnosno doktor je rekao da moramo..ja isto radim u zdravstvu pa se razumijem u neke stvari.eto ja se ispricavam na dugom postu samo sam htjela ispricati svoju pricu ako sam nekome pomogla.

👩🏼 27

👱🏻‍♂️32

Pokušavamo 12/2020
    08.03. blighted ovum 6tj
    31.07 missed abortion 10 tj

Lori🍀
    10. Ožujak 2021. 17:49

Draga Nives, jako mi je zao sto si to morala proci. Mi sve ovdje znamo koliko je to iskustvo traumaticno.
    Dobra stvar je sto si sama prokrvarila i sve je tako brzo otislo.
    Sretno dalje, samo hrabro u nove pokusaje kada za to dodje vrijeme🍀

37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25 ➖️
    2. IVF 5/25: 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
    3. FET 9/25; 6 dnt ➕️; 1. uzv sve ok imamo ❤️

• avica
    10. Ožujak 2021. 20:01

Lori1988

Avica jesi ti na kraju isla na testiranje, ako jesi kakav je rezultat?

Jesam sve sam obavila sto se moze vezano za trombofiliju I svi nalazi su bili uredni. Sad smo krenuli u nove pobjede :). Preporuka ginekologa je da svejedno pijem Aspirin 100 cim bude pozitivan test s obzirom da je na dvije neuspjesne trudnoce. 

33👨32👩
    03/2020 blighted ovum
    11/2020 missed 9 tt
    https://lbdf.lilypie.com/cQZnp2.png
    ➕04/2021
    Novalac, Duphaston, Aspirin100

Lori🍀
    10. Ožujak 2021. 20:26

Joj super Avice! Ma bit ce 3.sreca sigurno🤗 Drzim fige da brzo ostanes trudna i da sve bude kako treba🤞🤞🤞

37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25 ➖️
    2. IVF 5/25: 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
    3. FET 9/25; 6 dnt ➕️; 1. uzv sve ok imamo ❤️

• Malena3
    11. Ožujak 2021. 08:27

Samoja6

Dobilaaaaaaa!! Ulalaaaa! Nikad nisam mislila da ću se toliko veseliti tome! 😂😂😝
    Samo da se sad unormali!

Aaaa bravo :)
    Dugo me nije bilo, sada čitam sve postove. 
    Evo sada se možeš opustit i u akciju :D 

• avica
    11. Ožujak 2021. 09:18

Lori1988

Joj super Avice! Ma bit ce 3.sreca sigurno🤗 Drzim fige da brzo ostanes trudna i da sve bude kako treba🤞🤞🤞

Hvala ti Lori1988! I ja tebi drzim fige za nove pobjede :)))

33👨32👩
    03/2020 blighted ovum
    11/2020 missed 9 tt
    https://lbdf.lilypie.com/cQZnp2.png
    ➕04/2021
    Novalac, Duphaston, Aspirin100

Samoja6
    11. Ožujak 2021. 13:35

Malena3

Samoja6

Dobilaaaaaaa!! Ulalaaaa! Nikad nisam mislila da ću se toliko veseliti tome! 😂😂😝
    Samo da se sad unormali!

Aaaa bravo :)
    Dugo me nije bilo, sada čitam sve postove.
    Evo sada se možeš opustit i u akciju :D

Ma bit će, virujem... Baš sam zadnjih dana opuštena po tom pitanju... Možda zato što imam 🧙‍♀️ pa ionako nemogu ništa! 😂😂 Ali moram priznati da me baš opustilo kad je došla... 

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

• Suncica1912
    11. Ožujak 2021. 16:42

Pozdrav svima još jednom i nadam se da ćemo sve ubrzo bit na nekim veselijim temama😊
    Imala sam jedan spontani do sad (7+2) i napravila sam test za trombofiliju koji je pokazao mutaciju - homozigot MTHFR (C677T). Sve ostalo je u redu. Moja ginekologica ne zna baš puno o tome, jedino mi je rekla da moram povećat doze B kompleksa i da ću možda uzimat andol/heparin u trudnoći. Da li znate kome da se obratim za tumačenje nalaza? Možda hematologu? 

• malaga
    12. Ožujak 2021. 10:14

Suncica, ne bih znala točno, ali da, pretpostavljam da bi hematolog morao znati :)
    Jesi uspjela dobiti uputnicu i ako jesi, kako to da su ti dali nakon "samo" jednog spontanog? S obzirom da se radi o genetskoj stvari koju je dovoljno jednom u životu napraviti, nije mi jasno zašto tako škrtare s uputnicama generalno.

jelenas
    12. Ožujak 2021. 12:56

Stigli brisevi... ureaplazma 10 na 3 i streptokok 😭😭😭 znaci terapija i opet mjesec dva cekanje 😭😭😭😭

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani