Jelenas a u kojem si tt imala spontani? Sto god odlucila zelim ti svu srecu. Probaj pitati novog ginekologa, nemas sta izgubiti. Jedino sto ces u bolnici cekati nalaze mjesec dana a privatno puno manje. Ali da kosta - kosta. Ja sam negdje procitala cak 5000 kn ali to je mozda neka potpuna obrada ne samo za trombofiliju.
Mislim cinjenica je da trombofilija nije tako cesta i da moze jednostavno biti slucajnost a s druge strane taj strah nakon spontanog...Nije laka odluka.
Ako nesto saznam ja vam javim cure tu u grupu info.
36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5
Muž normo
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal&Menopur; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap&Menopur
Cure, ja sam trazila od jedne privatne poklinike ponudu koliko bi kostale sve pretrage za trombofiliju I bilo je oko 4000 kn s popustom. S time da se i privatno za neke od tih pretraga ceka 2, 3tjedna. Ja sam na kraju obavila u Vinogradskoj, brzo sam dobila termin I cekala nalaze mj dana.
33👨32👩
03/2020 blighted ovum
11/2020 missed 9 tt
https://lbdf.lilypie.com/cQZnp2.png
➕04/2021
Novalac, Duphaston, Aspirin100
Sad vidim da je u ponudi bio i torch test 900 kn. Znaci za trombofiliju nesto vise od 3000 kn.
33👨32👩
03/2020 blighted ovum
11/2020 missed 9 tt
https://lbdf.lilypie.com/cQZnp2.png
➕04/2021
Novalac, Duphaston, Aspirin100
Jelenas a u kojem si tt imala spontani? Sto god odlucila zelim ti svu srecu. Probaj pitati novog ginekologa, nemas sta izgubiti. Jedino sto ces u bolnici cekati nalaze mjesec dana a privatno puno manje. Ali da kosta - kosta. Ja sam negdje procitala cak 5000 kn ali to je mozda neka potpuna obrada ne samo za trombofiliju.
Mislim cinjenica je da trombofilija nije tako cesta i da moze jednostavno biti slucajnost a s druge strane taj strah nakon spontanog…Nije laka odluka.
Ja sam u 20tt imala pobačaj.
uh, bome dosta novaca... a opet i za harmony sam dala toliko pa eto, nije mi nešto značio...
ja si mislim da se napravim blesava pa da tražim ovog novog uputnicu prek maila pa ako prode prode 🙈
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Mislim cinjenica je da trombofilija nije tako cesta i da moze jednostavno biti slucajnost a s druge strane taj strah nakon spontanog…Nije laka odluka.
Ja sam u 20tt imala pobačaj.
uh, bome dosta novaca… a opet i za harmony sam dala toliko pa eto, nije mi nešto značio…
ja si mislim da se napravim blesava pa da tražim ovog novog uputnicu prek maila pa ako prode prode 🙈
Probaj! Ništa te ne košta! 🤞
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Jelenas jako mi je zao da si imala spontani tako kasno😢😢😢
Avica hvala ti puno na informaciji.
Bas je skupo.
Jelenas probaj traziti, napisi da si imala spontani u 20 tt i da ti jos netko u obitelji ima problema (znam nije lijepo lagati ali nije lijepo ni to da se zbog toga sto je pretraga skupa za zdravstvo mi moramo bojati iduce trudnoce!).
Ja cu sutra natipkati mail med.sestri i zamoliti ju moze li pitati dr za uputnicu. Drzite mi fige.
Muž normo
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️
Avica jesi ti na kraju isla na testiranje, ako jesi kakav je rezultat?
Muž normo
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️
Pozdrav cure, imam pitanje.
Zadnju sam mjesečnicu imala 14. siječnja. Trebala bih biti trudna 7+5 no na uzv se još uvijek vidi samo gestacijska vreća bez ploda i hematom. Gin me u pon poslao vaditi betu i ona je tada iznosila 5089, pa onda u ponedjeljak 8820. Opet ju moram vaditi u četvrtak. No, gin misli da od toga ništa i da čekam krvarenje. Ja još uvijek krvarenje nemam, kao ni bolove. Povremeno osjetim blage grčeve kao pred menstruaciju koji dođu pa prođu. Koliko dugo treba da se prokrvari? Ništa ne znam po ovoj temi jer mi se ovo prvi put događa. Doma imam već dvoje djece...hvala unaprijed
Bok Bette - zao mi je zbog toga sto prolazis😔
Mene je ginekolog poslao u bolnicu da se s njima dogovorim o prekidu trudnoce. Tamo su mi ponudili 3 opcije:
1.cekanje da sama prokrvarim
2.tablete koje ce potaknuti krvarenje
3.vakuumska aspiracija (kiretaza).
Ja sam odabrala tablete jer su mi tamo rekli da ako cu cekati da to moze trajati tjednima😥
Kod svakog je drugacije, moja sestra je recimo imala klasicni spontani gdje je sama prokrvarila i sve je brzo otislo.
Ja recimo da sam cekala cini mi se da bi se i nacekala jer i sa tabletama mi je trebalo vremena i evo 5 dana proslo a ja i dalje krvarim.
Mozda kod tebe bude brze, u svakom slucaju sretno.
Muž normo
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️
Cure samo da vam javim da na kraju nisam isla kod gonekologa, bolovi su stali i krvarenje je skroz minimalno tako da mislim je sve ipak ok, treba samo vremena.Hvala na odgovorima ❤️
Lori da li su ti u bolnici rekli koliko dugo je potrebno nakon medikamentoznog cekati prije iduce trudnoce? Meni nista nisu vezano uz to rekli 🤷🏻♀️
Trudimo se od 8/2020
Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
PCOS
13.9.2021.➕ 🌈 🐥
05/2022. 🥰🧸❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji