Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • maruska77
    13. Veljača 2021. 21:00

Malena3

maruska77

Malena3

jele1234

maruska77

Pozdrav zene, zanima me kad ste ponovo pocele raditi na bebi, poslije spontanog?U pitanju je pobacaj tabletama jer je plod stao s razvojem. Moja ginekologinja kaže da moze odmah nakon sljedece menstruacije, odnosno mjesec, mjesec ipo poslije pobacaja. Citam da ostali vecinom savjetuju poslije tri mjeseca. Zanimaju me vasa iskustva…Poslije koliko ste poceli raditi na bebi i da li je bilo kakvih komplikacija i sl?Hvala unapred!

Meni su rekli strogo se paziti sest miseci sad neznam kolika vam je bila trudnoca, al ka kazu da triba cekat onoliko kolika je trudnoca bila…. Neznam ni ja više nisam pametna s nicim….

Pozz, ja sam čekala jednu menstruaciju da dode i nakon nje druga nije došla.Urwsna trudnoća i sve super. Najplodnije si nakon spontanog pa je moj savjet ne čekati previše.

Hvala na odgovoru. Jeste vadili kakve nalaze prije menstruacije?Pozz

Nakon spontanog vadila krv i to je sve. Opusti se i drugi put će biti sve ok. Sretno

Tako sam i ja planirala sad kad budem isla na kontrolu, jer su mi rekli za 15dana na kontrolu..Da trazim osnovne te neke nalaze i briseve da me urade, iako mi je papa radjen prije dva mjeseca i bio je uredan..Pa onda sacekam menstruaciju, pa polako u nove pobjede. Nadamo se da ce sad biti sve oke. Hvala na podrsci..☺️

Samoja6
    13. Veljača 2021. 21:40

Malena3

Samoja6

Malena3

Samoja6 nije me bilo dugo ima li šta novo kod tebe?

😀 Nema ništa posebno… Neki dan sam onako bezveze išla napraviti test, pa sam popi…..! 🤣🤣
    Čekam sad 🧙‍♀️ da dođe, ali nikako dočekati! Nikakvih simptoma ni ničega da će uskoro! A već mi je 34 dc!
    Gin mi je rekla da počnem piti folacin, tako da eto, od jučer pijem i to… I danas me neka vrtoglavica baca po kući…

Napravi opet test :D

😝🤣🤣 Nemam baš neki dobar feeling po tom pitanju... 

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

mystic
    13. Veljača 2021. 22:43

Meni je danas tocno 2 tjedna od spontanog tabletama i imam blage  grceve u maternici i sukrvicu roskastu skupa s nekakvim iscjetkom. Nije neugodnog mirisa ali nije ni 2-3 kapi kako ste vi opisivale. 
    Uopce ne znam sta bi mislila. 

Samoja6
    14. Veljača 2021. 00:56

mystic

Meni je danas tocno 2 tjedna od spontanog tabletama i imam blage grceve u maternici i sukrvicu roskastu skupa s nekakvim iscjetkom. Nije neugodnog mirisa ali nije ni 2-3 kapi kako ste vi opisivale.
    Uopce ne znam sta bi mislila.

Ništa strašno to nije, ne brini se! 😀 
    Meni je stvarno dugo to trajalo, ali je prošlo! Nemaš što ni misliti, opusti se, proći će! 🤞🤞

Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

• malaga
    15. Veljača 2021. 12:12

kod mene stigla prva menga, 32 dana od prve tablete...
    neki dan sam radila briseve i sad vidim na e-građani da su mi već nakon dva dana stigli rezultati: bakteriološki aerobno i mikološki. Zna li netko tko je radio briseve, je li to sve ili će ih biti još? Na uputnici je pisalo CB (C.trach., Ureapl., Mycopl., Aerobi)

• malaga
    15. Veljača 2021. 14:12

thx :) pričekat ću onda još par dana. rekli su mi tamo da stigne za 5-7 dana, a sad me iznenadilo kad sam vidjela tako rano jedan nalaz

Samoja6
    15. Veljača 2021. 15:32

Meni su obadvi gin (priv i soc) rekle da ne trebam ništa raditi! Pa jebemu valjda znaju što govore... Malo me brine to jer vidim da vi radite i te briseve i svašta nešto, a mene ne šalju na ništa! 🤪🤔😬😏
    Samo sam dobila folacin da pijem... Tako da sam sad na tome... 

Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

jelenas
    15. Veljača 2021. 16:20

Samoja6

Meni su obadvi gin (priv i soc) rekle da ne trebam ništa raditi! Pa jebemu valjda znaju što govore… Malo me brine to jer vidim da vi radite i te briseve i svašta nešto, a mene ne šalju na ništa! 🤪🤔😬😏
    Samo sam dobila folacin da pijem… Tako da sam sad na tome…

Nemoj brinuti. 
    Ja recimo moram raditi briseve jer sam u trudnoći imala izolirane bakterije i streptokok, pa ih sad zapravo ponavljam da vidimo jesu li otišli. Inače se rade kad ostaneš trudna, pa svakako traži doktora/icu na prvom pregledu ako slučajno sami ne naprave.
    Btw od moje vještice još niš, tj mislim da imam ali to je tako oskudno da jedva jedan uložak u danu bi napunila da ne promijenim. Jel moguće da je to tak?! 

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

Samoja6
    15. Veljača 2021. 16:30

jelenas

Samoja6

Meni su obadvi gin (priv i soc) rekle da ne trebam ništa raditi! Pa jebemu valjda znaju što govore… Malo me brine to jer vidim da vi radite i te briseve i svašta nešto, a mene ne šalju na ništa! 🤪🤔😬😏

Nemoj brinuti.
    Ja recimo moram raditi briseve jer sam u trudnoći imala izolirane bakterije i streptokok, pa ih sad zapravo ponavljam da vidimo jesu li otišli. Inače se rade kad ostaneš trudna, pa svakako traži doktora/icu na prvom pregledu ako slučajno sami ne naprave.
    Btw od moje vještice još niš, tj mislim da imam ali to je tako oskudno da jedva jedan uložak u danu bi napunila da ne promijenim. Jel moguće da je to tak?!

Pa svašta je moguće, ali je češće nakon misseda da bude obilnija... Mada ni meni realno nije bila kako su neke opisivale. Bila je normalna! 
    Možda ti i krene jače... 

Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

• malaga
    15. Veljača 2021. 16:32

Samoja6

a to stvarno ovisi od doktora do doktora, i meni je jedna doktorica u bolnici rekla da ne trebam ništa, a drugi doktor da provjerim ipak za svaki slučaj štitnjaču i napravim briseve, pa mi je na temelju toga moja gin napravila briseve i dala uputnicu za štitnjaču. tako da lako moguće da i nije potrebno, ali eto, za svaki slučaj. kad sam svoju pitala jel mogu još što provjeriti, rekla je samo ako mi neki specijalist još nešto posebno traži, ne bi mi ništa dodatno sama preporučila

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.