Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    jelenas
    12. Veljača 2021. 19:13

Drage cure,
    Samo da se javim, malo sam bila odsutna jer mi je baka bila dosta lose (i jos je) pa nas je sve nasao i samar zvan covid i tak. 
    Pitanje ako se kojoj dogodilo- prestala sam krvariti nakon kiretaze nakon jedno 2 tjedna. I sad mi svaka dva tri dana tu i tamo koja lokvica krvi bude na ulosku. Znaci dva tjedna sam krvarila, pa jedno tjedan nisam uopce i sad tak nekak cudno. Svaki put mislim evo vjestice i onda iduci dan opet nista. To su pretpostavljam neki zaostaci jos od kiretaze jelda? Dakle nikak da vjestica dode, uzasno sam nestrpljiva. Sad je proslo 32 dana od kiretaze.

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

Samoja6
    13. Veljača 2021. 02:11

jelenas

Drage cure,
    Samo da se javim, malo sam bila odsutna jer mi je baka bila dosta lose (i jos je) pa nas je sve nasao i samar zvan covid i tak.
    Pitanje ako se kojoj dogodilo- prestala sam krvariti nakon kiretaze nakon jedno 2 tjedna. I sad mi svaka dva tri dana tu i tamo koja lokvica krvi bude na ulosku. Znaci dva tjedna sam krvarila, pa jedno tjedan nisam uopce i sad tak nekak cudno. Svaki put mislim evo vjestice i onda iduci dan opet nista. To su pretpostavljam neki zaostaci jos od kiretaze jelda? Dakle nikak da vjestica dode, uzasno sam nestrpljiva. Sad je proslo 32 dana od kiretaze.

I meni je tako bilo, ne brini, doći će 🧙‍♀️ 🧙‍♀️! To su kao neki zaostaci! 

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

jelenas
    13. Veljača 2021. 09:53

Samoja6

jelenas

Drage cure,

I meni je tako bilo, ne brini, doći će 🧙‍♀️ 🧙‍♀️! To su kao neki zaostaci!

Hvala ti! Nadam se uskoro! 
    Jucer smo imali i prvi odnos nakon svega, malo je bilo nelagodno i pomalo bolno ali vrlo malo i samo na pocetku. Pretpostavljam da je to normalno jelda? 
    Evo ne mogu docekati da pocnemo opet raditi na bebici.

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

• Malena3
    13. Veljača 2021. 15:04

jele1234

maruska77

Pozdrav zene, zanima me kad ste ponovo pocele raditi na bebi, poslije spontanog?U pitanju je pobacaj tabletama jer je plod stao s razvojem. Moja ginekologinja kaže da moze odmah nakon sljedece menstruacije, odnosno mjesec, mjesec ipo poslije pobacaja. Citam da ostali vecinom savjetuju poslije tri mjeseca. Zanimaju me vasa iskustva…Poslije koliko ste poceli raditi na bebi i da li je bilo kakvih komplikacija i sl?Hvala unapred!

Meni su rekli strogo se paziti sest miseci sad neznam kolika vam je bila trudnoca, al ka kazu da triba cekat onoliko kolika je trudnoca bila…. Neznam ni ja više nisam pametna s nicim….

Pozz, ja sam čekala jednu menstruaciju da dode i nakon nje druga nije došla.Urwsna trudnoća i sve super. Najplodnije si nakon spontanog pa je moj savjet ne čekati previše. 

• Malena3
    13. Veljača 2021. 15:05

Samoja6 nije me bilo dugo ima li šta novo kod tebe? 

Samoja6
    13. Veljača 2021. 16:38

Malena3

😀 Nema ništa posebno... Neki dan sam onako bezveze išla napraviti test, pa sam popi.....! 🤣🤣
    Čekam sad 🧙‍♀️ da dođe, ali nikako dočekati! Nikakvih simptoma ni ničega da će uskoro! A već mi je 34 dc!
    Gin mi je rekla da počnem piti folacin, tako da eto, od jučer pijem i to... I danas me neka vrtoglavica baca po kući...

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

• maruska77
    13. Veljača 2021. 19:04

Malena3

jele1234

maruska77

Pozdrav zene, zanima me kad ste ponovo pocele raditi na bebi, poslije spontanog?U pitanju je pobacaj tabletama jer je plod stao s razvojem. Moja ginekologinja kaže da moze odmah nakon sljedece menstruacije, odnosno mjesec, mjesec ipo poslije pobacaja. Citam da ostali vecinom savjetuju poslije tri mjeseca. Zanimaju me vasa iskustva…Poslije koliko ste poceli raditi na bebi i da li je bilo kakvih komplikacija i sl?Hvala unapred!

Meni su rekli strogo se paziti sest miseci sad neznam kolika vam je bila trudnoca, al ka kazu da triba cekat onoliko kolika je trudnoca bila…. Neznam ni ja više nisam pametna s nicim….

Pozz, ja sam čekala jednu menstruaciju da dode i nakon nje druga nije došla.Urwsna trudnoća i sve super. Najplodnije si nakon spontanog pa je moj savjet ne čekati previše.

Hvala na odgovoru. Jeste vadili kakve nalaze prije menstruacije?Pozz

• maruska77
    13. Veljača 2021. 19:06

Samoja6

maruska77

jele1234

maruska77

Hvala na odgovoru. 10+3, s tim da je plod stao sa razvojem sa 7 tjedana..Pa sad..Doktorica kaze, da je kao bila prije praksa da se ceka od tri do sest mjeseci, ali kao novija istrazivanja pokazuju da se moze odmah poslije prve redovne menstruacije, naravno ako je sve izaslo i nema ostataka…I da su sanse za ponovno zacece tada najvece.Pa me zato zanimaju iskustva?

Meni je također rečeno da nemamo što čekati… Sve je samo izašlo, znači ništa nije dirano… Spontani se zapravo gleda kao "menstruacija" u tom slučaju.
    Mi smo krenuli odmah! Naravno, malo teže je to sve skupa i pogoditi jer prva menstruacija nakon spontanog dođe nešto kasnije…
    Ali uglavnom, ako si psihički spremna, možeš se slobodno baciti na posao!

Hvala na odgovoru. Puno mi znaci da je i drugima isto preporuceno i da je bilo sve u redu..Poz

• Malena3
    13. Veljača 2021. 20:44

maruska77

Malena3

jele1234

maruska77

Hvala na odgovoru. Jeste vadili kakve nalaze prije menstruacije?Pozz

Nakon spontanog vadila krv i to je sve. Opusti se i drugi put će biti sve ok. Sretno 

• Malena3
    13. Veljača 2021. 20:45

Samoja6

Malena3

😀 Nema ništa posebno… Neki dan sam onako bezveze išla napraviti test, pa sam popi…..! 🤣🤣
    Čekam sad 🧙‍♀️ da dođe, ali nikako dočekati! Nikakvih simptoma ni ničega da će uskoro! A već mi je 34 dc!
    Gin mi je rekla da počnem piti folacin, tako da eto, od jučer pijem i to… I danas me neka vrtoglavica baca po kući…

Napravi opet test :D 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.