Meni su obadvi gin (priv i soc) rekle da ne trebam ništa raditi! Pa jebemu valjda znaju što govore… Malo me brine to jer vidim da vi radite i te briseve i svašta nešto, a mene ne šalju na ništa! 🤪🤔😬😏
Samo sam dobila folacin da pijem… Tako da sam sad na tome…
Već prije sam pisala…moj gin.je sam rekao da se naprave brisevi da nebi bila neka bakterija ili nešto što je uzrokovalo pobačaj. Onda da se može bez problema raditi na bebi. Jer ima puno tih bakterija,one plazme nešto što uzrokuju pobačaj. Dobro je napraviti sve te briseve da znaš na čemu si.
Znam znam... Kad se ovo sve dogodilo, bila sam kod privatnice i rekla je da ništa ne treba...
I neki dan sam se baš čula sa soc gin, poslala joj sve nalaze i ona kaže da ništa ne treba... Osim folacina!
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Napravila i drugi test... Baš sam se nekako nadala da je ovulacija kasnije bila!
Ali ništa! 🤪
Nadam se da će stići više ta 🧙♀️! Imam osjećaj da samo gubim vrime!
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Napravila i drugi test… Baš sam se nekako nadala da je ovulacija kasnije bila!
Ali ništa! 🤪
Ne gubiš ne vrijeme .Ja više ne gledam te plodne dane jer mi uopće nisu po kalendarui to me živcira
Ali ništa! 🤪
Ne gubiš ne vrijeme .Ja više ne gledam te plodne dane jer mi uopće nisu po kalendarui to me živcira
😅😅 Da znaš da me baš razveseli kad se ti javiš!
Mene sve po tom pitanju živcira! Puna mi je kapa više! Sve nekako pokušavam ostati skulirana, pa poludim, pa sam flegma... Raspoloženje se u danu promini 675 puta! Sama sebi na živce idem!
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Zdravo žene. Ne znam gde da nadjem temu u vezi bakterija. Da li je neka imala u brisu vaginalnom streptokoku u trudnoci? Imam je bas od 8 nedelje i evo sad sam 16 ta i nikako da se otarasim. Strah me je iskreno. Da li skodi bebi? Da li moze doci do pobacaja 🙄😔
Ali ništa! 🤪
😅😅 Da znaš da me baš razveseli kad se ti javiš!
Mene sve po tom pitanju živcira! Puna mi je kapa više! Sve nekako pokušavam ostati skulirana, pa poludim, pa sam flegma… Raspoloženje se u danu promini 675 puta! Sama sebi na živce idem!
Hahah ja se zaboravim javit. Sada mi nema muža do 6 mj pa se ne nadam ničemu 😂😂😂🤦♀️🤦♀️
Stvarno sam bila opterećena sa tim kalendarom i gledanjem.. Nekako sve mislim da vi sve pobrisala da neznam ništa 😂
Meni su obadvi gin (priv i soc) rekle da ne trebam ništa raditi! Pa jebemu valjda znaju što govore… Malo me brine to jer vidim da vi radite i te briseve i svašta nešto, a mene ne šalju na ništa! 🤪🤔😬😏
Nemoj brinuti.
Ja recimo moram raditi briseve jer sam u trudnoći imala izolirane bakterije i streptokok, pa ih sad zapravo ponavljam da vidimo jesu li otišli. Inače se rade kad ostaneš trudna, pa svakako traži doktora/icu na prvom pregledu ako slučajno sami ne naprave.
Btw od moje vještice još niš, tj mislim da imam ali to je tako oskudno da jedva jedan uložak u danu bi napunila da ne promijenim. Jel moguće da je to tak?!
Da li si imala nekih problema u trudnoci zbog streptokoke u trudnoci? Ja je imam bukvalno cik sam zatrudnela i sta sam sve citala iskreno me strah. Pila sam 2x antibiotike i nista 😔
Nemoj brinuti.
Ja recimo moram raditi briseve jer sam u trudnoći imala izolirane bakterije i streptokok, pa ih sad zapravo ponavljam da vidimo jesu li otišli. Inače se rade kad ostaneš trudna, pa svakako traži doktora/icu na prvom pregledu ako slučajno sami ne naprave.
Btw od moje vještice još niš, tj mislim da imam ali to je tako oskudno da jedva jedan uložak u danu bi napunila da ne promijenim. Jel moguće da je to tak?!
Da li si imala nekih problema u trudnoci zbog streptokoke u trudnoci? Ja je imam bukvalno cik sam zatrudnela i sta sam sve citala iskreno me strah. Pila sam 2x antibiotike i nista 😔
Pozdrav, ja sam imala streptokok da. Nažalost pobacila sam u 20tt. Meni je ginekolog objasnio da bakterija nije mogla biti uzrok pobačaja. tako da nemoj brinuti. Proći će, a prije poroda ionako imaš još jednom bris na streptokok.
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Nemoj brinuti.
Pozdrav, ja sam imala streptokok da. Nažalost pobacila sam u 20tt. Meni je ginekolog objasnio da bakterija nije mogla biti uzrok pobačaja. tako da nemoj brinuti. Proći će, a prije poroda ionako imaš još jednom bris na streptokok.
Bas mi je zao 😔 nikad vise da se ne ponovi. Imala sam i ja prvi spontani u 11 nedelji i sada kada mislim da je sve ok imam tu bakteriju ali mene pece unutra ,do sada sam radila vec 4 puta bris. Nadam se da ce iz ovog cetvrtog da prodje 🙄
Ali ništa! 🤪
A daj, baš sam bila uvjerena da će biti plusić!
Bit će idući mjesec! Vjerujem ti za gubljenje vremena, ja se već sada tako osjećam a nismo ni krenuli raditi na bebi.
Da se pohvalim uz sve što nas je snašlo da sam danas dobila i covid pozitivan nalaz tak da smo i u izolaciji 🤦🏼♀️
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Sortiraj odgovore
Najstariji