cure, kad čitam vaše doze i primjenu, kod mene pak skroz druga priča. danas je potvrđeno da je beta u dva dana pala s 1000 na 800, a i u međuvremenu su mi sami krenuli nekakvi smeđi ugrušci, pa su mi dali prvu tabletu - myfegyne(mifepristonum) 200 mg, a za sutra, nakon 24 sata, dobila sam dva mispregnola(mizoprostola) od po 400 mikrograma da doma stavim vaginalno. sad sam išla malo potražiti upute za mizoprostol i piše da se mora uzimati oralno, i to samo jedna tableta...mislim, vjerujem da znaju što su mi rekli, zanima me je li još netko uzimao mizoprostol vaginalno?
Drage cure, žao mi je da vas ima još koje ste morale proći kroz ružan period života. Nadam se da će vam sve proći što bezbolnije i da će iduće trudnoće biti super školske. Samo optimistično i hrabro :) 💪
Evo ja sam se bacila na posao, nadam se da za 9 dana neću dobit vješticu :)
cure, kad čitam vaše doze i primjenu, kod mene pak skroz druga priča. danas je potvrđeno da je beta u dva dana pala s 1000 na 800, a i u međuvremenu su mi sami krenuli nekakvi smeđi ugrušci, pa su mi dali prvu tabletu - myfegyne(mifepristonum) 200 mg, a za sutra, nakon 24 sata, dobila sam dva mispregnola(mizoprostola) od po 400 mikrograma da doma stavim vaginalno. sad sam išla malo potražiti upute za mizoprostol i piše da se mora uzimati oralno, i to samo jedna tableta…mislim, vjerujem da znaju što su mi rekli, zanima me je li još netko uzimao mizoprostol vaginalno?
Ja sam uzimala vaginalno, ali nisam sama stavljala nego mi je ginekologica postavila i to sve 4 tablete odjednom. Kad počne djelovati osjećaš grčeve i pritisak kao da moraš na wc. Čim osjetiš grčeve popij nešto protiv bolova. Čim gestacijska izađe osjetit ćeš olakšanje. Žao mi je što kroz to prolaziš, ali proći će. Sretno!
👩29 Missed ab 31.10.2020. 😔
Slee normalno je da ispadaju "komadi"... I vjerujem da čim ispadne osjetiš olakšanje!
Malaga ja se više ne sjećam uopće kako su se uvale tablete... Ali mi je baš čudan taj način... Otkud si?
Malena3 baš mi je drago što si se javila! Iskreno se nadam da je nećeš dobiti! Ja čekam da prođe pa da krenemo!
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Lenaaa hvala, drago mi je čuti da ima još iskustva! Opskrbila sam se lijekovima protiv bolova.
Samoja6 Zagreb, išla sam u Petrovu. Gdje si ti?
Lenaaa hvala, drago mi je čuti da ima još iskustva! Opskrbila sam se lijekovima protiv bolova.
Zadar... Čudno mi je da su ti dali da sama doma stavljaš... To mi je stvarno eto prvi put da čujem...
I što kad staviš? Pregled? Nešto?
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Zadar… Čudno mi je da su ti dali da sama doma stavljaš… To mi je stvarno eto prvi put da čujem…
I što kad staviš? Pregled? Nešto?
Ni ja nisam čula za to da daju za doma, kod nas se ide u bolnicu.
pregled je za dva tjedna kod njih, a rekli su ako bude baš strašno neizdrživo da dođem na hitnu. a vjerujem da znaju što rade, valjda je to praksa koja ovisi o bolnici. inače sutra ujutro idem kod svoje gin
Neznam, ja sam se ipak sigurnije osjećala tamo...
2 tjedna je puno ako nije sve izašlo, a ne možeš znati jer te nema tko pregledati..
Nama ovdje vade i krvnu grupu...
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
imala sam otprije nalaz krvne grupe pa su mi dali injekciju s obzirom da imam negativni rh faktor. možda bih se i ja osjećala sigurnije u bolnici, ali ne preostaje mi ništa drugo nego vjerovati im
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji