Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Samoja6
    14. Siječanj 2021. 16:45

Malena3

Samoja6 kakva je situacija kod tebe? Jesi krenula u akciju ili još ne? 🤣😊

Jesmo, jesmo! 😂
    Samo što sam ja evo tek prije 4 dana dobila men... Tako da evo, ipak nismo uspjeli u ovom periodu između... Sad ćemo vidjeti kako će ići... Jedino me strah toga da ne prođe opet godinu dana jer ću šiznuti! 

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

• Malena3
    14. Siječanj 2021. 16:50

Samoja6

Malena3

Samoja6 kakva je situacija kod tebe? Jesi krenula u akciju ili još ne? 🤣😊

Jesmo, jesmo! 😂
    Samo što sam ja evo tek prije 4 dana dobila men… Tako da evo, ipak nismo uspjeli u ovom periodu između… Sad ćemo vidjeti kako će ići… Jedino me strah toga da ne prođe opet godinu dana jer ću šiznuti!

Ma neće. Šta ti je dugo trebalo za trudnoću? 

lenaaa
    14. Siječanj 2021. 17:03

lenaaa

Stigao mi je nalaz bete 0.3. Uopće mi nije jasno kako je moguće da je tkivo još unutra uz negativnu betu. Idem na pregled i drugo mišljenje za 2 dana pa ću znati nešto više. Hvala vam objema na savjetima. Divne ste i želim vam puno sreće u idućim ciklusima. ❤

Update: otišla sam na pregled i po drugo mišljenje. To što se i dalje nalazi u mojoj maternici su ugrušci koji trebaju ispasti, a ne tkivo od trudnoće, kako sam ja bila shvatila svoju ginekologicu. Jajnici i maternica su u dobrom stanju i mogu na novu trudnoću čim ti ugrušci ispadnu. Doktor kaže da će sigurno ispasti sa idućom menstrucijom. Jako je važno pratiti pad bete hcg jer je ona najbolji pokazatelj da je sve izašlo. Samo što zna dugo potrajati da se ona spusti ispod 5. Nažalost odužilo se to prirodno čekanje i psihička komponenta je najteži dio ovog procesa. Nadam se da će vam svima ovaj ružni period što prije proći. 

👩29 Missed ab 31.10.2020. 😔

• malaga
    14. Siječanj 2021. 17:23

Zasad je krenulo pomalo, nema nikakvog baš izljeva, ali osjetim da se nešto događa...koliko vam je trebalo do tog prvog velikog naleta?

Samoja6
    14. Siječanj 2021. 18:06

Malena3 daaa! Ali to prepisujem stresnom razdoblju! Jaaaako stresnom!
    Malaga meni je trebala samo prva tableta! Druge 2 nisam ni primila... Ali cura što je bila samnom u sobi je jedno sat vremena nakon što su joj stavili obilno prokrvarila... 

Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

• Malena3
    14. Siječanj 2021. 20:35

Samoja6

Malaga meni je trebala samo prva tableta! Druge 2 nisam ni primila… Ali cura što je bila samnom u sobi je jedno sat vremena nakon što su joj stavili obilno prokrvarila…

Ako je bilo stresno vjerujem da će ti ovaj put biti sve lakše i brže 💪
    Ja sam imala 3 trudnoće, doma samo jedno dijete 🙉
    Kod mene nij e problem ostat trudna nego jednostavno zadržat tu trudnoću.
    Rekao mi je muž da mi sve moramo utvrdit 2-3 puta 🤣

Samoja6
    14. Siječanj 2021. 21:09

Malena3

Samoja6

Malaga meni je trebala samo prva tableta! Druge 2 nisam ni primila… Ali cura što je bila samnom u sobi je jedno sat vremena nakon što su joj stavili obilno prokrvarila…

🤣🤣 Ajme grozno 🤣
    Da, bio nam je jako stresan taj period... Pa se onda nekako nadam da je bilo do toga... Trudnoća se dogodila baš i vrijeme kad smo bili nekako najopušteniji u zadnjih godinu-dvi...ali eto, očito ćemo i mi utvrditi gradivo! Nadam se što prije i sa sretnijim završetkom! 
    Ovaj put sam psihički baš bila koma, malo je i reći koma! Još se uhvatim kako mislim na taj dan, ali Bože moj moramo ići dalje... 

Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

• Malena3
    14. Siječanj 2021. 21:42

Samoja6

Malena3

Samoja6

🤣🤣 Ajme grozno 🤣
    Da, bio nam je jako stresan taj period… Pa se onda nekako nadam da je bilo do toga… Trudnoća se dogodila baš i vrijeme kad smo bili nekako najopušteniji u zadnjih godinu-dvi…ali eto, očito ćemo i mi utvrditi gradivo! Nadam se što prije i sa sretnijim završetkom!
    Ovaj put sam psihički baš bila koma, malo je i reći koma! Još se uhvatim kako mislim na taj dan, ali Bože moj moramo ići dalje…

Teško je to, i to može razumjeti samo onaj tko je to prošao.
    Samo ja kad vratim sada film tako je moralo biti, i uvijek gledam da od mog "problema" ima veći problem. Nažalost jako puno žena izgubi bebice u visokim trudnoćama i mogu samo zamisliti kakav je to užas i stres... Ovo naše je ništa za to. Zvučim možda grozno ali stvarno je to ništa...
    Pomalo biti će kada mora biti. Koliko imaš godina? 

Samoja6
    14. Siječanj 2021. 22:28

Malena3

Samoja6

Malena3

Samoja6

🤣🤣 Ajme grozno 🤣
    Da, bio nam je jako stresan taj period… Pa se onda nekako nadam da je bilo do toga… Trudnoća se dogodila baš i vrijeme kad smo bili nekako najopušteniji u zadnjih godinu-dvi…ali eto, očito ćemo i mi utvrditi gradivo! Nadam se što prije i sa sretnijim završetkom!
    Ovaj put sam psihički baš bila koma, malo je i reći koma! Još se uhvatim kako mislim na taj dan, ali Bože moj moramo ići dalje…

Samo ja kad vratim sada film tako je moralo biti, i uvijek gledam da od mog "problema" ima veći problem. Nažalost jako puno žena izgubi bebice u visokim trudnoćama i mogu samo zamisliti kakav je to užas i stres… Ovo naše je ništa za to. Zvučim možda grozno ali stvarno je to ništa…

Pa to sam i ja pomislila... Nama je bilo teško, a zamisli kad si već došao na pola ili dalje... Ajme ajme! 30 godina... 

Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

• Malena3
    14. Siječanj 2021. 22:33

Samoja6

Malena3

Samoja6

Malena3

Samoja6

🤣🤣 Ajme grozno 🤣

Samo ja kad vratim sada film tako je moralo biti, i uvijek gledam da od mog "problema" ima veći problem. Nažalost jako puno žena izgubi bebice u visokim trudnoćama i mogu samo zamisliti kakav je to užas i stres… Ovo naše je ništa za to. Zvučim možda grozno ali stvarno je to ništa…

Pa to sam i ja pomislila… Nama je bilo teško, a zamisli kad si već došao na pola ili dalje… Ajme ajme! 30 godina…

Ma ti si još cvjetić :)
    Biti će bebice uskoro sigurna sam ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.