Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mari2020
    11. Siječanj 2021. 22:37

Hvala ti Avice na podršci, znači nakon prve tablete bude najgore? Gledam kada uzeti slobodno na poslu jer ne mogu sva tri dana uzeti slobodno a ne želim da se sazna 

33 god, AMH 0.4
    12/2020 IVF - gestacijska vrećica se nije razvila
    04/2021 IVF - beta 1.7

• Medic29
    11. Siječanj 2021. 23:04

Cure drzite se,neznam sta da kazem,svima nam je isto. 😪Vjerujem da si treba uzeti vremena koliko je potrebno za oporavak od svega. Meni su odmah pisali dva tjedna bolovanje,a tek u srijedu idem na kiretazu.Zasto sam na bolovanju,nemora nitko s posla znati ako ja to ne zelim.

Ja 31
    Suprug 34
    Vanmatericna ljevi jajovod 2018
    Vanmatericna desni jajovod 2019(obe trudnoce prirodnim putem)
    Dijagnoza neprohodni jajovodi
    1 IVF 2 blastociste beta 0😪25.12.2019
    Smrznute 2 blastociste beta 0😪 3mj.2019
    2 IVF 1 blastocista beta 0😪 3.6.2019
    3 IVF 2 blastociste 7.12.2020 beta 114,
    22.12 beta 19,635 i ❤6+1
    11.01.2021 srce prestalo kucat,kiretaža😥10tjedan
    11 mj. smrznuta blastocista,beta 230
    23.12.2022 srce prestalo kucati,kiretaza 9 tjedan😪

Samoja6
    11. Siječanj 2021. 23:23

Mari2020

Hvala ti Avice na podršci, znači nakon prve tablete bude najgore? Gledam kada uzeti slobodno na poslu jer ne mogu sva tri dana uzeti slobodno a ne želim da se sazna

Žao mi je što ti se to dogodilo... 
    Vjv ćeš morati uzeti slobodno... 
    Ja sam prvu tabletu uzela i s tim je sve otišlo, ali sam isto primljena u dnevnu bolnicu, tamo se primaju druge 2...meni nisu trebale jer je sve otišlo s prvom... 
    Kod nas je takva procedura... Ako primiš drugu onda prate dali krvariš i koliko pa nakon 2 sata ide pregled dali je sve otišlo, a ako nije onda se dobije i druga... 
    Nemora značiti da će te boliti, a ako i bude dobiješ nešto protiv bolova... 

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

Samoja6
    12. Siječanj 2021. 12:10

I evo da vas obavijestim, napokon sam dobila 🧙‍♀️! 
    Neki čudan feeling nakon par mjeseci 😀! 
    Ali sad kad prođe u nove pobjede... 

Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    12. Siječanj 2021. 12:18

Samoja6

I evo da vas obavijestim, napokon sam dobila 🧙‍♀️!
    Neki čudan feeling nakon par mjeseci 😀!
    Ali sad kad prođe u nove pobjede…

Woooohoooooo!!! Sad napokon možeš dalje!

💔💔💔

• malaga
    12. Siječanj 2021. 12:56

Nažalost, i ja se pridružujem ovoj temi. Danas je točno 9 tjedana od zadnje menstruacije. Na prvom pregledu sa 7 tjedana nije bilo otkucaja, dobila sam Duphaston i Crinone, 10 dana kasnije opet nije bilo otkucaja, CRL 4,8mm, a jučer u bolnici (3 dana kasnije) CRL 2,8mm. Izvadili su mi betu i naručili me za dva dana opet na betu i pregled, na kojem će mi pripremiti tabletu. Više liječnika reklo mi je kako je tableta nekako najhumanija. Ono što me zanima, ako se sve dobro očisti, je li ok čekati samo prvu menstruaciju i odmah krenuti u nove pokušaje? Jučer su mi rekli čekati 2-3 ciklusa, no htjela bih i prije ako bude moguće...

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    12. Siječanj 2021. 13:22

malaga, žao mi je.
    Koliko ja znam, nakon tableta čekaš prvu menstruaciju. Odeš na UZV da vidiš je li sve čisto. I ako je sve u redu, možeš nastaviti. Ako već nisi, možda bi bilo dobro napraviti neke pretrage (papa, brisevi, štitnjača, D vitamin, feritin, GUK) da vidiš je li sve OK.

💔💔💔

Samoja6
    12. Siječanj 2021. 13:54

Malaga žao mi je, ne brini, ta tableta stvarno nije ništa strašno!
    Meni je moja gin rekla da odmah nakon prestanka krvarenja možemo dalje, ne treba ništa čekati... Spontani se smatra kao menstruacija, a pomoću tableta se ne dira ni maternica ni ništa! Više ovisi o tebi i tvom stanju... Dali želiš neke pretrage napraviti, bar ono što možeš sama zatražiti što od gin ili dok opće prakse.
    Mi smo zapravo odmah nakon pregleda krenuli dalje, samo što više neznaš ni otprilike kad je ovulacija, zna se dogoditi da na jedan tren prokrvariš i tako... 
    Nažalost nama nije uspjelo odmah, ali nisam se previše ni nadala... 
    MTB da, sad kad stane idemo dalje i ako Bog da nećemo čekati koliko i prvi put! Sad jedva čekam da prestane jer toliko boli da je to neizdrživo! Očekivala sam da hoće, ali baš ovoliko?! Ubilo me, a tek je krenulo! I prilično obilno krvarenje!
    Bože dragi, što li mi žene sve moramo proći... 

Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

• malaga
    12. Siječanj 2021. 16:22

drage cure, hvala vam na riječima utjehe i korisnim savjetima <3 u petak otprije imam zakazano kod svoje ginekologice, tražit ću onda sve ove pretrage koje ste naveli. držite se i svima želim svu sreću dalje!

• Apple_sa
    12. Siječanj 2021. 17:12

Drage dame, evo mene opet. Milioniti pregled... Koja od doktorica ce uputiti neiskusnu mene sta su ova cuda... Novi doktor ko I ostali... 0 bodova. Eh cuje ovo:

Ab. Ovum 25.12.2020.

P/V: V. Splovilo nuligravide. Medjica visoka, rigidna. Vagina prolazni na 2 po, nabranih zidova. Sekrecija sluzava. PVU malena, konicna, smeksaba. V.u. jamicasta. Uterus je AVF normalno veliki, nesto meksi, glatkog zida, mobilan. Andeksa I parametrija su b.o. 
    TVS: Uterus homogene eho struktura vel 6.92x3.80x4.42vm. UTV 60.8 ml. EMR je hiperehogen, jasno oivicen do 1.37cm D.O. mikrocistican 3.89x2.59cm, L.O. je okruzen slobodnom tecnoscu, mikrocistican 3.11x2.26cm. Iza uterusa prisutna solidna tecna kolekcija.
    Duphaston 2x1/10 dana

🤵 33 god
    👩‍💼35 god
    prva trudnoca miss ab. 25.12.2020. 5tt
    Dg. Trombofilija: nosilac mutacije faktor XIII, ostali geni takodje imaju mutacije
    - terapija Aspirin 100 protect
    ICV per tromb recidivus (citaj: dva mozdana udara)
    MS in obs. 2008 (citaj: multiple skleroza) bez terapije

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.