Nažalost, i ja se pridružujem ovoj temi. Danas je točno 9 tjedana od zadnje menstruacije. Na prvom pregledu sa 7 tjedana nije bilo otkucaja, dobila sam Duphaston i Crinone, 10 dana kasnije opet nije bilo otkucaja, CRL 4,8mm, a jučer u bolnici (3 dana kasnije) CRL 2,8mm. Izvadili su mi betu i naručili me za dva dana opet na betu i pregled, na kojem će mi pripremiti tabletu. Više liječnika reklo mi je kako je tableta nekako najhumanija. Ono što me zanima, ako se sve dobro očisti, je li ok čekati samo prvu menstruaciju i odmah krenuti u nove pokušaje? Jučer su mi rekli čekati 2-3 ciklusa, no htjela bih i prije ako bude moguće...
malaga, žao mi je.
Koliko ja znam, nakon tableta čekaš prvu menstruaciju. Odeš na UZV da vidiš je li sve čisto. I ako je sve u redu, možeš nastaviti. Ako već nisi, možda bi bilo dobro napraviti neke pretrage (papa, brisevi, štitnjača, D vitamin, feritin, GUK) da vidiš je li sve OK.
💔💔💔
Malaga žao mi je, ne brini, ta tableta stvarno nije ništa strašno!
Meni je moja gin rekla da odmah nakon prestanka krvarenja možemo dalje, ne treba ništa čekati... Spontani se smatra kao menstruacija, a pomoću tableta se ne dira ni maternica ni ništa! Više ovisi o tebi i tvom stanju... Dali želiš neke pretrage napraviti, bar ono što možeš sama zatražiti što od gin ili dok opće prakse.
Mi smo zapravo odmah nakon pregleda krenuli dalje, samo što više neznaš ni otprilike kad je ovulacija, zna se dogoditi da na jedan tren prokrvariš i tako...
Nažalost nama nije uspjelo odmah, ali nisam se previše ni nadala...
MTB da, sad kad stane idemo dalje i ako Bog da nećemo čekati koliko i prvi put! Sad jedva čekam da prestane jer toliko boli da je to neizdrživo! Očekivala sam da hoće, ali baš ovoliko?! Ubilo me, a tek je krenulo! I prilično obilno krvarenje!
Bože dragi, što li mi žene sve moramo proći...
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
drage cure, hvala vam na riječima utjehe i korisnim savjetima <3 u petak otprije imam zakazano kod svoje ginekologice, tražit ću onda sve ove pretrage koje ste naveli. držite se i svima želim svu sreću dalje!
Drage dame, evo mene opet. Milioniti pregled... Koja od doktorica ce uputiti neiskusnu mene sta su ova cuda... Novi doktor ko I ostali... 0 bodova. Eh cuje ovo:
Ab. Ovum 25.12.2020.
P/V: V. Splovilo nuligravide. Medjica visoka, rigidna. Vagina prolazni na 2 po, nabranih zidova. Sekrecija sluzava. PVU malena, konicna, smeksaba. V.u. jamicasta. Uterus je AVF normalno veliki, nesto meksi, glatkog zida, mobilan. Andeksa I parametrija su b.o.
TVS: Uterus homogene eho struktura vel 6.92x3.80x4.42vm. UTV 60.8 ml. EMR je hiperehogen, jasno oivicen do 1.37cm D.O. mikrocistican 3.89x2.59cm, L.O. je okruzen slobodnom tecnoscu, mikrocistican 3.11x2.26cm. Iza uterusa prisutna solidna tecna kolekcija.
Duphaston 2x1/10 dana
🤵 33 god
👩💼35 god
prva trudnoca miss ab. 25.12.2020. 5tt
Dg. Trombofilija: nosilac mutacije faktor XIII, ostali geni takodje imaju mutacije
- terapija Aspirin 100 protect
ICV per tromb recidivus (citaj: dva mozdana udara)
MS in obs. 2008 (citaj: multiple skleroza) bez terapije
Ja se izvinjavam sto upadam sa ovako glupim pitanjem na ovu temu . Zanima me da li sme majonez onaj iz prodavnice da se jede? Znam da cete vi da mi odgovotite pa zato pitam ovde .
Hvala MTB koja je sjetila da postoji i ova tema nakojoj sam nazalost vec bila aktivna.
Imala sam blighted ovum, primila jucer prvu tabletu i sutra idem po ostatak. Oprala me neka paranoja, iako sam se do sada drzala solidno.
Je neka od vas imala medikamentozni prekid trudnice da mi napise ISKLJUCIVO POZITIVNA iskustva - tipa: “nije bolilo bas jako”, “prezivjet ces”, “nije tako strasno”, “to ti je super” i druge lazi? Malo me frka uhvatila pa ako ima netko neki dobar savjet, pisite 💩
Dakle - samo pozitivno. Nemojte mi pocet s onim - necu te lagati... Lazite ako treba 😂

👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Apple_sa, ne razumijem baš taj nalazi. Što te točno zanima?
Aleksandra9606, ne razumijem u kojem kontekstu pitaš smije li se jesti?
Slee, nema na čemu. Ja sam ti već napisala što sam ti imala za reći.
💔💔💔
Pa u trudnoci ne bi smelo nista sa zivim jajima da se konzumira pa zato pitam .
Pa u trudnoci ne bi smelo nista sa zivim jajima da se konzumira pa zato pitam .
Mislim da ti se već dugi niz godina majoneze iz dućana ne rade sa jajima
💔💔💔
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji