Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Samoja6
    14. Siječanj 2021. 12:38

Ništa onda, jesi stavila? Pratit ćemo te mi doktori sa foruma! 💞

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

• malaga
    14. Siječanj 2021. 13:11

trebam u 2 staviti, muž će pomoći, nabavili smo sterilne rukavice. hvala na podršci! <3

Samoja6
    14. Siječanj 2021. 14:10

malaga

trebam u 2 staviti, muž će pomoći, nabavili smo sterilne rukavice. hvala na podršci! &lt;3

🤞🤞 Popij ti odmah jednu tabletu protiv bolova, jer ako krene boliti da ne trpiš bol dok počne djelovati... 

Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

• BradleyParkin
    14. Siječanj 2021. 14:34

Google plaća 85 dolara po satu. Moja zadnja plaća bila je 8500 američkih dolara, radeći stotinu sati tjedno na mreži. Prijatelj mog mlađeg brata već mjesecima u prosjeku koristi 12 tisuća ljudi i zaposlen je oko dvadeset dva sata tjedno. Ne mogu vjerovati koliko god jednostavno bilo jednom kad sam to pokušao. To je često ono što radim da bih provjerio daljnje detalje otvaranjem veze i klikom na (DOMAĆA TEHNIKA ILI MEDIJI.) Kliknite ovdje za više informacija...... https://rb.gy/oftkio

• Malena3
    14. Siječanj 2021. 15:37

Samoja6 kakva je situacija kod tebe? Jesi krenula u akciju ili još ne? 🤣😊

Samoja6
    14. Siječanj 2021. 16:45

Malena3

Jesmo, jesmo! 😂
    Samo što sam ja evo tek prije 4 dana dobila men... Tako da evo, ipak nismo uspjeli u ovom periodu između... Sad ćemo vidjeti kako će ići... Jedino me strah toga da ne prođe opet godinu dana jer ću šiznuti! 

Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

• Malena3
    14. Siječanj 2021. 16:50

Samoja6

Malena3

Jesmo, jesmo! 😂
    Samo što sam ja evo tek prije 4 dana dobila men… Tako da evo, ipak nismo uspjeli u ovom periodu između… Sad ćemo vidjeti kako će ići… Jedino me strah toga da ne prođe opet godinu dana jer ću šiznuti!

Ma neće. Šta ti je dugo trebalo za trudnoću? 

lenaaa
    14. Siječanj 2021. 17:03

lenaaa

Stigao mi je nalaz bete 0.3. Uopće mi nije jasno kako je moguće da je tkivo još unutra uz negativnu betu. Idem na pregled i drugo mišljenje za 2 dana pa ću znati nešto više. Hvala vam objema na savjetima. Divne ste i želim vam puno sreće u idućim ciklusima. ❤

Update: otišla sam na pregled i po drugo mišljenje. To što se i dalje nalazi u mojoj maternici su ugrušci koji trebaju ispasti, a ne tkivo od trudnoće, kako sam ja bila shvatila svoju ginekologicu. Jajnici i maternica su u dobrom stanju i mogu na novu trudnoću čim ti ugrušci ispadnu. Doktor kaže da će sigurno ispasti sa idućom menstrucijom. Jako je važno pratiti pad bete hcg jer je ona najbolji pokazatelj da je sve izašlo. Samo što zna dugo potrajati da se ona spusti ispod 5. Nažalost odužilo se to prirodno čekanje i psihička komponenta je najteži dio ovog procesa. Nadam se da će vam svima ovaj ružni period što prije proći. 

👩29 Missed ab 31.10.2020. 😔

• malaga
    14. Siječanj 2021. 17:23

Zasad je krenulo pomalo, nema nikakvog baš izljeva, ali osjetim da se nešto događa...koliko vam je trebalo do tog prvog velikog naleta?

Samoja6
    14. Siječanj 2021. 18:06

Malena3 daaa! Ali to prepisujem stresnom razdoblju! Jaaaako stresnom!
    Malaga meni je trebala samo prva tableta! Druge 2 nisam ni primila... Ali cura što je bila samnom u sobi je jedno sat vremena nakon što su joj stavili obilno prokrvarila... 

Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani