Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Samoja6
    14. Siječanj 2021. 01:22

malaga

Lenaaa hvala, drago mi je čuti da ima još iskustva! Opskrbila sam se lijekovima protiv bolova.
    Samoja6 Zagreb, išla sam u Petrovu. Gdje si ti?

Zadar... Čudno mi je da su ti dali da sama doma stavljaš... To mi je stvarno eto prvi put da čujem... 
    I što kad staviš? Pregled? Nešto? 

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

• Malena3
    14. Siječanj 2021. 10:00

Samoja6

malaga

Lenaaa hvala, drago mi je čuti da ima još iskustva! Opskrbila sam se lijekovima protiv bolova.
    Samoja6 Zagreb, išla sam u Petrovu. Gdje si ti?

Zadar… Čudno mi je da su ti dali da sama doma stavljaš… To mi je stvarno eto prvi put da čujem…
    I što kad staviš? Pregled? Nešto?

Ni ja nisam čula za to da daju za doma, kod nas se ide u bolnicu. 

• malaga
    14. Siječanj 2021. 10:49

pregled je za dva tjedna kod njih, a rekli su ako bude baš strašno neizdrživo da dođem na hitnu. a vjerujem da znaju što rade, valjda je to praksa koja ovisi o bolnici. inače sutra ujutro idem kod svoje gin

Samoja6
    14. Siječanj 2021. 10:57

Neznam, ja sam se ipak sigurnije osjećala tamo... 
    2 tjedna je puno ako nije sve izašlo, a ne možeš znati jer te nema tko pregledati.. 
    Nama ovdje vade i krvnu grupu... 

Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

• malaga
    14. Siječanj 2021. 11:51

imala sam otprije nalaz krvne grupe pa su mi dali injekciju s obzirom da imam negativni rh faktor. možda bih se i ja osjećala sigurnije u bolnici, ali ne preostaje mi ništa drugo nego vjerovati im 

Samoja6
    14. Siječanj 2021. 12:38

Ništa onda, jesi stavila? Pratit ćemo te mi doktori sa foruma! 💞

Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

• malaga
    14. Siječanj 2021. 13:11

trebam u 2 staviti, muž će pomoći, nabavili smo sterilne rukavice. hvala na podršci! <3

Samoja6
    14. Siječanj 2021. 14:10

malaga

trebam u 2 staviti, muž će pomoći, nabavili smo sterilne rukavice. hvala na podršci! &lt;3

🤞🤞 Popij ti odmah jednu tabletu protiv bolova, jer ako krene boliti da ne trpiš bol dok počne djelovati... 

Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

• BradleyParkin
    14. Siječanj 2021. 14:34

Google plaća 85 dolara po satu. Moja zadnja plaća bila je 8500 američkih dolara, radeći stotinu sati tjedno na mreži. Prijatelj mog mlađeg brata već mjesecima u prosjeku koristi 12 tisuća ljudi i zaposlen je oko dvadeset dva sata tjedno. Ne mogu vjerovati koliko god jednostavno bilo jednom kad sam to pokušao. To je često ono što radim da bih provjerio daljnje detalje otvaranjem veze i klikom na (DOMAĆA TEHNIKA ILI MEDIJI.) Kliknite ovdje za više informacija...... https://rb.gy/oftkio

• Malena3
    14. Siječanj 2021. 15:37

Samoja6 kakva je situacija kod tebe? Jesi krenula u akciju ili još ne? 🤣😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.