Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Aleksandra9606
    12. Siječanj 2021. 18:39

Ja se izvinjavam sto upadam sa ovako glupim pitanjem na ovu temu . Zanima me da li sme majonez onaj iz prodavnice da se jede? Znam da cete vi da mi odgovotite pa zato pitam ovde . 

Slee
    12. Siječanj 2021. 20:32

Hvala MTB koja je sjetila da postoji i ova tema nakojoj sam nazalost vec bila aktivna. 
    Imala sam blighted ovum, primila jucer prvu tabletu i sutra idem po ostatak. Oprala me neka paranoja, iako sam se do sada drzala solidno. 
    Je neka od vas imala medikamentozni prekid trudnice da mi napise ISKLJUCIVO POZITIVNA iskustva - tipa: “nije bolilo bas jako”, “prezivjet ces”, “nije tako strasno”, “to ti je super” i druge lazi? Malo me frka uhvatila pa ako ima netko neki dobar savjet, pisite 💩

Dakle - samo pozitivno. Nemojte mi pocet s onim - necu te lagati... Lazite ako treba 😂

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🌀5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🪄🌈

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    12. Siječanj 2021. 20:44

Apple_sa, ne razumijem baš taj nalazi. Što te točno zanima?

Aleksandra9606, ne razumijem u kojem kontekstu pitaš smije li se jesti?

Slee, nema na čemu. Ja sam ti već napisala što sam ti imala za reći. 

💔💔💔

• Aleksandra9606
    12. Siječanj 2021. 20:46

MTB

Pa u trudnoci ne bi smelo nista sa zivim jajima da se konzumira pa zato pitam . 

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    12. Siječanj 2021. 20:52

Aleksandra9606

MTB

Pa u trudnoci ne bi smelo nista sa zivim jajima da se konzumira pa zato pitam .

Mislim da ti se već dugi niz godina majoneze iz dućana ne rade sa jajima 

💔💔💔

Samoja6
    12. Siječanj 2021. 21:44

Slee

Hvala MTB koja je sjetila da postoji i ova tema nakojoj sam nazalost vec bila aktivna.
    Imala sam blighted ovum, primila jucer prvu tabletu i sutra idem po ostatak. Oprala me neka paranoja, iako sam se do sada drzala solidno.
    Je neka od vas imala medikamentozni prekid trudnice da mi napise ISKLJUCIVO POZITIVNA iskustva - tipa: “nije bolilo bas jako”, “prezivjet ces”, “nije tako strasno”, “to ti je super” i druge lazi? Malo me frka uhvatila pa ako ima netko neki dobar savjet, pisite 💩

Dakle - samo pozitivno. Nemojte mi pocet s onim - necu te lagati… Lazite ako treba 😂

Svakako te neću lagati! Neće te boliti, ništa se ne brini, nije ništa strašno! Ako i osjetiš ikakvu bol odmah možeš tražiti nešto protiv bolova! 
    Jesi li već počela krvariti? 

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

Slee
    12. Siječanj 2021. 22:02

Samoja hvala ti! Bas sam procitala tvoje iskustvo jer sam krenula citati unazad. 
    Nisam pocela krvariti, samo u jednom navratu malo smedjeg iscjetka pri brisanju. Ujutro moram u 7:30 biti u bolnici. Sad sam se malo smirila, bas me bila panika oprala jer sam na internetu pronasla samo iskustva s nepodnosljivom boli.

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🪄🌈

Samoja6
    12. Siječanj 2021. 22:45

Slee

Samoja hvala ti! Bas sam procitala tvoje iskustvo jer sam krenula citati unazad.
    Nisam pocela krvariti, samo u jednom navratu malo smedjeg iscjetka pri brisanju. Ujutro moram u 7:30 biti u bolnici. Sad sam se malo smirila, bas me bila panika oprala jer sam na internetu pronasla samo iskustva s nepodnosljivom boli.

Mene evo više danas vještica ubila nego to... 
    Čim osjetiš laganu bol traži nešto protiv bolova i u miru si! Možda ni ne osjetiš, ali ako krene odmah uzmi! Nemoj biti "hrabra" pa ono, mogu ja to izdržati (što sigurno možeš, ali zašto bi?!). Ja sam čak ponijela sa sobom tablete protiv bolova jer sam bila paranoična! 🤣🤣 Ali baš me briga, ja sam bila spremna!
    Nemoj se prepasti kad počneš krvariti jer kad krene onda baš krene, ali zbog toga i ideš tamo... Ponesi uložaka i to je to... Vode, nešto za gricnuti... 
    Sve u svemu nema panike, brzo će proći i vjv nećeš ni biti sama u sobi, na žalost svaki dan žene dolaze iz istih razloga... Nas smo 2 bile skupa... 

Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

Slee
    12. Siječanj 2021. 22:58

Da, upoznala sam dvije cure koje ce biti sa mnom kada smo dosle po prvu tabletu. Ma mislim da ce sve biti ok. Blighted je pa nema ni ploda, samo gestacijska, mislim da bi to moglo proci dosta brzo! Drzite fige, javim kako je proslo! 💗

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🪄🌈

Samoja6
    12. Siječanj 2021. 23:06

Slee

Da, upoznala sam dvije cure koje ce biti sa mnom kada smo dosle po prvu tabletu. Ma mislim da ce sve biti ok. Blighted je pa nema ni ploda, samo gestacijska, mislim da bi to moglo proci dosta brzo! Drzite fige, javim kako je proslo! 💗

Ma nego što će! Žao mi je što kroz to prolaziš, zapravo mi je muka kad vidim da nas je svaki dan sve više, ali što ćemo... 
    Proći će i onda u nove pobjede! 🤞🤞

Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.