Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    11. Siječanj 2021. 19:34

Pitanje za (nažalost) iskusne - koliko nakon spontanog/kiretaže vam je beta došla na ispod 5?

💔💔💔

lenaaa
    11. Siječanj 2021. 20:07

MTB

lenaaa

Stigao mi je nalaz bete 0.3. Uopće mi nije jasno kako je moguće da je tkivo još unutra uz negativnu betu. Idem na pregled i drugo mišljenje za 2 dana pa ću znati nešto više. Hvala vam objema na savjetima. Divne ste i želim vam puno sreće u idućim ciklusima. ❤

Mislim da betu otpušta živi zametak. Tkivo je druga stvar. Javi nam kako je bilo na pregledu.

Meni su i na hitnoj i moja gin rekli da je nakon spontanog najvažnije pratiti pad bete i da je njena negativizacija znak kompletnog spontanog. 🤔 Hoću naravno. 💗

I da odmah odgovorim na tvoje pitanje gore: meni je trebalo 9 tjedana da beta padne na nulu, ali ja sam specijalan slučaj uz to prirodno čišćenje i zaostalo tkivo. 🙈

👩29 Missed ab 31.10.2020. 😔

• Mari2020
    11. Siječanj 2021. 20:30

Pozdrav, do sada sam čitala forum čekanje bete, na žalost od danas se ovdje moram prebaciti  gestacijska vrecica od 15 mm mi se na kraju nije razvila (bio mi je prvi IVF postupak) i naručena sam u srijedu za medikamentozni pobačaj. Nisu mi puno u bolnici objasnili o čemu se radi, znam da ću u srijedu dobiti prvu tabletu, pa ako bi mi netko ikakav savjet mogao dati. Isplakala sam se cijeli dan, sad moram skupit snagu za dalje...

33 god, AMH 0.4
    12/2020 IVF - gestacijska vrećica se nije razvila
    04/2021 IVF - beta 1.7

• avica
    11. Siječanj 2021. 21:40

lenaaa

MTB

lenaaa

Stigao mi je nalaz bete 0.3. Uopće mi nije jasno kako je moguće da je tkivo još unutra uz negativnu betu. Idem na pregled i drugo mišljenje za 2 dana pa ću znati nešto više. Hvala vam objema na savjetima. Divne ste i želim vam puno sreće u idućim ciklusima. ❤

Mislim da betu otpušta živi zametak. Tkivo je druga stvar. Javi nam kako je bilo na pregledu.

Meni su i na hitnoj i moja gin rekli da je nakon spontanog najvažnije pratiti pad bete i da je njena negativizacija znak kompletnog spontanog. 🤔 Hoću naravno. 💗

I da odmah odgovorim na tvoje pitanje gore: meni je trebalo 9 tjedana da beta padne na nulu, ali ja sam specijalan slučaj uz to prirodno čišćenje i zaostalo tkivo. 🙈

Ja sam danas bila na uzvu jer mi je krvarenje trajalo i nakon menstruacije i ginekolog mi je potvrdio da je sad sve cisto. Medikametozna mi je bila 26.11., znaci mjesec i pol je to sve trajalo,  s time da meni nije bilo zaostalog tkiva nego jos nesto ugrusaka koji su krenuli s menstruacijom koja je potrajala 10ak dana.

33👨32👩
    03/2020 blighted ovum
    11/2020 missed 9 tt
    https://lbdf.lilypie.com/cQZnp2.png
    ➕04/2021
    Novalac, Duphaston, Aspirin100

• avica
    11. Siječanj 2021. 21:43

Mari2020

Pozdrav, do sada sam čitala forum čekanje bete, na žalost od danas se ovdje moram prebacitigestacijska vrecica od 15 mm mi se na kraju nije razvila (bio mi je prvi IVF postupak) i naručena sam u srijedu za medikamentozni pobačaj. Nisu mi puno u bolnici objasnili o čemu se radi, znam da ću u srijedu dobiti prvu tabletu, pa ako bi mi netko ikakav savjet mogao dati. Isplakala sam se cijeli dan, sad moram skupit snagu za dalje…

Zao mi je Mari2020. Uobicajeno je da dobijes prvu ili prve dvije tablete pa nakon toga ides doma i vratis se za dva dana kad pogledaju uzv i prema potrebi daju jos tableta. U pravilu ti taj dan krene glavno ciscenje (iako je moguce i od prve tablete) i nakon toga imas krvarenje slicno menstruaciji pa za 10ak dana opet kontrolni uzv. Samo hrabro, tesko je ali proci ce i to pa dalje u nove pobjede. 

33👨32👩
    03/2020 blighted ovum
    11/2020 missed 9 tt
    https://lbdf.lilypie.com/cQZnp2.png
    ➕04/2021
    Novalac, Duphaston, Aspirin100

• Mari2020
    11. Siječanj 2021. 22:37

Hvala ti Avice na podršci, znači nakon prve tablete bude najgore? Gledam kada uzeti slobodno na poslu jer ne mogu sva tri dana uzeti slobodno a ne želim da se sazna 

33 god, AMH 0.4
    12/2020 IVF - gestacijska vrećica se nije razvila
    04/2021 IVF - beta 1.7

• Medic29
    11. Siječanj 2021. 23:04

Cure drzite se,neznam sta da kazem,svima nam je isto. 😪Vjerujem da si treba uzeti vremena koliko je potrebno za oporavak od svega. Meni su odmah pisali dva tjedna bolovanje,a tek u srijedu idem na kiretazu.Zasto sam na bolovanju,nemora nitko s posla znati ako ja to ne zelim.

Ja 31
    Suprug 34
    Vanmatericna ljevi jajovod 2018
    Vanmatericna desni jajovod 2019(obe trudnoce prirodnim putem)
    Dijagnoza neprohodni jajovodi
    1 IVF 2 blastociste beta 0😪25.12.2019
    Smrznute 2 blastociste beta 0😪 3mj.2019
    2 IVF 1 blastocista beta 0😪 3.6.2019
    3 IVF 2 blastociste 7.12.2020 beta 114,
    22.12 beta 19,635 i ❤6+1
    11.01.2021 srce prestalo kucat,kiretaža😥10tjedan
    11 mj. smrznuta blastocista,beta 230
    23.12.2022 srce prestalo kucati,kiretaza 9 tjedan😪

Samoja6
    11. Siječanj 2021. 23:23

Mari2020

Hvala ti Avice na podršci, znači nakon prve tablete bude najgore? Gledam kada uzeti slobodno na poslu jer ne mogu sva tri dana uzeti slobodno a ne želim da se sazna

Žao mi je što ti se to dogodilo... 
    Vjv ćeš morati uzeti slobodno... 
    Ja sam prvu tabletu uzela i s tim je sve otišlo, ali sam isto primljena u dnevnu bolnicu, tamo se primaju druge 2...meni nisu trebale jer je sve otišlo s prvom... 
    Kod nas je takva procedura... Ako primiš drugu onda prate dali krvariš i koliko pa nakon 2 sata ide pregled dali je sve otišlo, a ako nije onda se dobije i druga... 
    Nemora značiti da će te boliti, a ako i bude dobiješ nešto protiv bolova... 

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

Samoja6
    12. Siječanj 2021. 12:10

I evo da vas obavijestim, napokon sam dobila 🧙‍♀️! 
    Neki čudan feeling nakon par mjeseci 😀! 
    Ali sad kad prođe u nove pobjede... 

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    12. Siječanj 2021. 12:18

Samoja6

I evo da vas obavijestim, napokon sam dobila 🧙‍♀️!
    Neki čudan feeling nakon par mjeseci 😀!
    Ali sad kad prođe u nove pobjede…

Woooohoooooo!!! Sad napokon možeš dalje!

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani