Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Malena3
    06. Siječanj 2021. 22:06

MTB

Samoja6

MTB

Aleksandra9606, razumijem, ali s obzirom na to da si isto imala rani spontani (kao većina nas ovdje), vjerojatno se radi o kromosomskoj greški koja se jednostavno nekad desi (25% žena ima to iskustvo). Nekad se oplodi jajna stanica koja ipak nije bila dobra. Ti nisi mogla ama baš ništa napraviti da to spriječiš, i nikakva bakterija ili tvoja akcija to nije prouzročila.
    Rijetko se ponavlja. Ako spadaš u onu vrlo malu nesretnu grupu kojoj se ponovi, onda ćeš ići na dodatne pretrage. Ali većina žena stvarno nema taj problem, dožive to jednom i nikad više.

Daj Bože! Mene također već pere panika od drugog puta, a nisam ni blizu!

Znam. I mene. Ali realno, ja osobno znam dosta žena koje su imale prvi spontani. I niti jednu ženu (osim ovdje na forumu, ali to je specifičan uzorak) koja je ima više spontanih. Sve žene koje ja znam su relativno brzo ponovo ostale trudne i rodile zdravu djecu.
    Statistički se stvarno rijetko događa da se spontani ponavljaju. Što je utješno za nas, nije utješno za one koji su na žalost u lošem dijelu statistike. Ali u kojem dijelu smo nećemo znati dok ne probamo

MTB

Samoja6

MTB

Aleksandra9606, razumijem, ali s obzirom na to da si isto imala rani spontani (kao većina nas ovdje), vjerojatno se radi o kromosomskoj greški koja se jednostavno nekad desi (25% žena ima to iskustvo). Nekad se oplodi jajna stanica koja ipak nije bila dobra. Ti nisi mogla ama baš ništa napraviti da to spriječiš, i nikakva bakterija ili tvoja akcija to nije prouzročila.
    Rijetko se ponavlja. Ako spadaš u onu vrlo malu nesretnu grupu kojoj se ponovi, onda ćeš ići na dodatne pretrage. Ali većina žena stvarno nema taj problem, dožive to jednom i nikad više.

Znam. I mene. Ali realno, ja osobno znam dosta žena koje su imale prvi spontani. I niti jednu ženu (osim ovdje na forumu, ali to je specifičan uzorak) koja je ima više spontanih. Sve žene koje ja znam su relativno brzo ponovo ostale trudne i rodile zdravu djecu.
    Statistički se stvarno rijetko događa da se spontani ponavljaju. Što je utješno za nas, nije utješno za one koji su na žalost u lošem dijelu statistike. Ali u kojem dijelu smo nećemo znati dok ne probamo

Nadam se da se sve uskoro tipkam u grupi  zimske bebe 2021/2022 ❤️

Samoja6
    06. Siječanj 2021. 22:08

MTB

Samoja6

MTB

Vidjet ćemo! Nadajmo se da ćemo ostati u ovom dijelu! 
    Ja imam neke naznake, ali neznam čega! 🤣😂
    Počela sam piti željezo i ostale vitamine, i primijetila sam da mi je mokraća dosta tamnija. E sad jeli od toga, neznam, točno mi izgleda kao i kad sam bila trudna... 

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    07. Siječanj 2021. 09:47

Malena3, ja sam si već odlučila roditi Strijelca ove godine. 

Samoja6, može biti radi dodataka. A ako misliš da možeš biti trudna, slobodno ti pišni testić. 

💔💔💔

Samoja6
    07. Siječanj 2021. 10:41

MTB

Malena3, ja sam si već odlučila roditi Strijelca ove godine.Samoja6, može biti radi dodataka. A ako misliš da možeš biti trudna, slobodno ti pišni testić.

Opet?! 😂🤣
    Ono prije par dana sam radila, pa me deprimiralo!
    Neznam, neznam... 

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

• Aleksandra9606
    07. Siječanj 2021. 11:08

Zenee stigao mi je rezultat od brisa. Imam AEROBNI VAGINITIS. Nikad to do sad nisam imala. Dao mi je lekar neke vaginalete u obliku antibiotika. Citala sam odmah u vezi te bakterije i preplasila se 🙂

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    07. Siječanj 2021. 13:17

Aleksandra9606

Zenee stigao mi je rezultat od brisa. Imam AEROBNI VAGINITIS. Nikad to do sad nisam imala. Dao mi je lekar neke vaginalete u obliku antibiotika. Citala sam odmah u vezi te bakterije i preplasila se 🙂

Bolje ne čitati. Uzimaj te vaginalete, vjerojatno ćeš se toga riješiti u jednoj ili dvije ture.
    Vjerojatno ti i muž nešto treba uzimati.
    I dobro je uzimati nešto da ne dobiješ gljivice od antibiotika.
    Doktor koji ti je dao to zna da si trudna? Jer u trudnoći samo ograničen spektar lijekova smijemo uzimati.

💔💔💔

• Aleksandra9606
    07. Siječanj 2021. 13:34

MTB

Aleksandra9606

Bolje ne čitati. Uzimaj te vaginalete, vjerojatno ćeš se toga riješiti u jednoj ili dvije ture.
    Vjerojatno ti i muž nešto treba uzimati.
    I dobro je uzimati nešto da ne dobiješ gljivice od antibiotika.
    Doktor koji ti je dao to zna da si trudna? Jer u trudnoći samo ograničen spektar lijekova smijemo uzimati.

Da da. On radi bas ovde u bolnici gde su trudnice,mislim da mi ne bi dao nesto sto ne treba. 🙂 aa piju se probiotici ilii? Za to mi nista nije rekao a ni za muza. Bolje ni za vaginalete da ne citam jer uvek pise da nije dobro u trudnoci. Samo stres sama sebi stvaram. Bolje da ne citam nista.

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    07. Siječanj 2021. 14:10

Ne čitaj ništa. To ti je najbolje. Super da je doktor za trudnice, onda ti je sigurno dao dobru stvar. Najčešće se i mužu da nešto ako je on pokupio od tebe, da ti kasnije ne vrati.
    Uzimaj probiotike, mene su spasili kad sam se rješavala ureaplasme. 

💔💔💔

• Aleksandra9606
    07. Siječanj 2021. 15:10

MTB

Ne čitaj ništa. To ti je najbolje. Super da je doktor za trudnice, onda ti je sigurno dao dobru stvar. Najčešće se i mužu da nešto ako je on pokupio od tebe, da ti kasnije ne vrati.
    Uzimaj probiotike, mene su spasili kad sam se rješavala ureaplasme.

Hvala ti na savetu. 🥰🥰 jedva cekam veceras da ih koristim,ovo je uzasno koliko svrbi. 

• avica
    07. Siječanj 2021. 16:15

Meni krvarenje još traje tj. prisutno je tu i tamo kad obrišem papirom :(((, onda od briseva sutra ništa jel tako? Ne isplati se riskirati pa da bude kontaminiran uzorak. Dobila sam i nalaze od HLA tipizacije, ništa mi nije jasno, čekam komentar ginekologa. 

33👨32👩
    03/2020 blighted ovum
    11/2020 missed 9 tt
    https://lbdf.lilypie.com/cQZnp2.png
    ➕04/2021
    Novalac, Duphaston, Aspirin100

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.