Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Aleksandra9606
    05. Siječanj 2021. 23:14

Zene imam jos jedno pitanje. Cekam rezultat takodje od vaginalog brisa jer imam vec 7 dana svrab ,peckanje unutra i verovatno ce da mi prepisu neke vaginalete. Ali me opet strah,citala sam da nisu pozeljne vaginalete do 13 nedelje a ja tek 8. Alii opet moram da lecim to,jer mi je uzasno. Sta mislite da li steti plodu? 

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    06. Siječanj 2021. 09:25

Aleksandra9606

Zene imam jos jedno pitanje. Cekam rezultat takodje od vaginalog brisa jer imam vec 7 dana svrab ,peckanje unutra i verovatno ce da mi prepisu neke vaginalete. Ali me opet strah,citala sam da nisu pozeljne vaginalete do 13 nedelje a ja tek 8. Alii opet moram da lecim to,jer mi je uzasno. Sta mislite da li steti plodu?

Neće ti dati ništa što šteti plodu. Doduše, onda nam daju slabije stvari pa duže traje da se izliječimo, ali eto.
    Kad dobiješ vaginalete, javi koje si dobila pa će ti vjerojatno neka od cura moći reći mišljenje.
    To što imaš definitivno moraš izliječiti ili barem primiriti.

💔💔💔

• Aleksandra9606
    06. Siječanj 2021. 09:59

Moram primiriti,nocas sam se da izvnete iscesala ziva.. i jedva cekam da dobijem terapiju jer sve se bojim da to ne ode na bebu. Mnogo sam opterecena

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    06. Siječanj 2021. 10:01

Aleksandra9606

Moram primiriti,nocas sam se da izvnete iscesala ziva.. i jedva cekam da dobijem terapiju jer sve se bojim da to ne ode na bebu. Mnogo sam opterecena

Za ovo izvani će ti dati neku kremu. Ti se za početak i sama možeš mazati nekom jako laganom kremom, to pomaže (ako govorimo o kožnom dijelu, nemoj se mazati po sluznici).
    Znam kako je, ja sam htjela izluditi kad sam ja imala taj svrab. Nemoj se prati ničim osim vodom da se ne izritiraš. 

💔💔💔

• Aleksandra9606
    06. Siječanj 2021. 11:07

MTB

Aleksandra9606

Za ovo izvani će ti dati neku kremu. Ti se za početak i sama možeš mazati nekom jako laganom kremom, to pomaže (ako govorimo o kožnom dijelu, nemoj se mazati po sluznici).
    Znam kako je, ja sam htjela izluditi kad sam ja imala taj svrab. Nemoj se prati ničim osim vodom da se ne izritiraš.

A da li moze ta neka bakterija da ode na bebu? Nekako mi mnogo vec 8 dana kako imam sve to ali ne mogu nista dok mi ne stigne rezultat u petak pa da krenem sa terapijom. I onda mi je u glavi da to ne ode nq bebu,mama me moja tesi i dere se kaze beba imq svoju posteljicu ne moze to tako lako ,da je tako sve bi zene imale probleme 🤣

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    06. Siječanj 2021. 11:10

Aleksandra9606

MTB

Aleksandra9606

A da li moze ta neka bakterija da ode na bebu? Nekako mi mnogo vec 8 dana kako imam sve to ali ne mogu nista dok mi ne stigne rezultat u petak pa da krenem sa terapijom. I onda mi je u glavi da to ne ode nq bebu,mama me moja tesi i dere se kaze beba imq svoju posteljicu ne moze to tako lako ,da je tako sve bi zene imale probleme 🤣

Dobro ti mama kaže  Većina nas ima nešto tokom trudnoće.

💔💔💔

• Aleksandra9606
    06. Siječanj 2021. 13:45

MTB

Aleksandra9606

MTB

Aleksandra9606

Dobro ti mama kažeVećina nas ima nešto tokom trudnoće.

Mnogo se plasim. Na mene je prvi spontani ostavio veliki strah i iskreno posledice na psihu od tad se brinem za svaku sitnicu i sem trudnoce,za bilo sta. Malo sam skrenula od tad. 🤣🤣🤣 smesno je a i nije. Ljubim vas sve ii hvala na odgovorima.

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    06. Siječanj 2021. 15:46

Aleksandra9606, razumijem, ali s obzirom na to da si isto imala rani spontani (kao većina nas ovdje), vjerojatno se radi o kromosomskoj greški koja se jednostavno nekad desi (25% žena ima to iskustvo). Nekad se oplodi jajna stanica koja ipak nije bila dobra. Ti nisi mogla ama baš ništa napraviti da to spriječiš, i nikakva bakterija ili tvoja akcija to nije prouzročila. 
    Rijetko se ponavlja. Ako spadaš u onu vrlo malu nesretnu grupu kojoj se ponovi, onda ćeš ići na dodatne pretrage. Ali većina žena stvarno nema taj problem, dožive to jednom i nikad više.

💔💔💔

Samoja6
    06. Siječanj 2021. 17:45

MTB

Aleksandra9606, razumijem, ali s obzirom na to da si isto imala rani spontani (kao većina nas ovdje), vjerojatno se radi o kromosomskoj greški koja se jednostavno nekad desi (25% žena ima to iskustvo). Nekad se oplodi jajna stanica koja ipak nije bila dobra. Ti nisi mogla ama baš ništa napraviti da to spriječiš, i nikakva bakterija ili tvoja akcija to nije prouzročila.
    Rijetko se ponavlja. Ako spadaš u onu vrlo malu nesretnu grupu kojoj se ponovi, onda ćeš ići na dodatne pretrage. Ali većina žena stvarno nema taj problem, dožive to jednom i nikad više.

Daj Bože! Mene također već pere panika od drugog puta, a nisam ni blizu! 

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    06. Siječanj 2021. 19:41

Samoja6

MTB

Daj Bože! Mene također već pere panika od drugog puta, a nisam ni blizu!

Znam. I mene. Ali realno, ja osobno znam dosta žena koje su imale prvi spontani. I niti jednu ženu (osim ovdje na forumu, ali to je specifičan uzorak) koja je ima više spontanih. Sve žene koje ja znam su relativno brzo ponovo ostale trudne i rodile zdravu djecu.
    Statistički se stvarno rijetko događa da se spontani ponavljaju. Što je utješno za nas, nije utješno za one koji su na žalost u lošem dijelu statistike. Ali u kojem dijelu smo nećemo znati dok ne probamo 

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.