Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • avica
    05. Siječanj 2021. 12:58

@MTB u petak sam naručena na briseve i pregled pa ću onda vidjeti. Jučer mi je to krvarenje bilo navečer, ali je na kraju bilo kratko i prestalo, a sad ću vidjeti kako će biti do petka. Baš sam se prepala jer mi je samo najednom krenulo i to dosta, a menga mi je završila i baš sam nekako imala osjećaj da je to sad kraj te cijele muke. Ali očito ne

33👨32👩
    03/2020 blighted ovum
    11/2020 missed 9 tt
    https://lbdf.lilypie.com/cQZnp2.png
    ➕04/2021
    Novalac, Duphaston, Aspirin100

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    05. Siječanj 2021. 13:20

avica

@MTB u petak sam naručena na briseve i pregled pa ću onda vidjeti. Jučer mi je to krvarenje bilo navečer, ali je na kraju bilo kratko i prestalo, a sad ću vidjeti kako će biti do petka. Baš sam se prepala jer mi je samo najednom krenulo i to dosta, a menga mi je završila i baš sam nekako imala osjećaj da je to sad kraj te cijele muke. Ali očito ne

Sumnjam da je nešto ozbiljno. Na pregledu će ti sve reći. Ipak se tijelo namučilo zadnjih tjedana, ne bi me iznenadilo da je pukla neka žilica ili neka cista. Javi nam ovdje. 

💔💔💔

• avica
    05. Siječanj 2021. 13:24

MTB

avica

Sumnjam da je nešto ozbiljno. Na pregledu će ti sve reći. Ipak se tijelo namučilo zadnjih tjedana, ne bi me iznenadilo da je pukla neka žilica ili neka cista. Javi nam ovdje.

Nadam se, hvala ti :). Polako su mi počeli stizati nalazi od svih pretraga, voljela bi do kraja ovog mjeseca sve imati posloženo pa da znam na čemu sam i što moram poduzeti da iduća trudnoća bude ok. 

33👨32👩
    03/2020 blighted ovum
    11/2020 missed 9 tt
    ➕04/2021

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    05. Siječanj 2021. 13:35

avica

MTB

avica

Nadam se, hvala ti :). Polako su mi počeli stizati nalazi od svih pretraga, voljela bi do kraja ovog mjeseca sve imati posloženo pa da znam na čemu sam i što moram poduzeti da iduća trudnoća bude ok.

Držim fige. Ja tek ovaj mjesec krećem po pretragama, baš sam i uzbuđena i prestrašena radi toga.

💔💔💔

• avica
    05. Siječanj 2021. 13:49

MTB

avica

MTB

avica

Držim fige. Ja tek ovaj mjesec krećem po pretragama, baš sam i uzbuđena i prestrašena radi toga.

Tako sam i ja otprilike, htjela bi čim prije sve saznati, a opet tko zna što će biti. Ti si me inspirirala da odem izvaditi još i feritin i vitamin D tako da idem još i to obaviti.

33👨32👩
    03/2020 blighted ovum
    11/2020 missed 9 tt
    ➕04/2021

• Aleksandra9606
    05. Siječanj 2021. 14:22

Zenee bila sam na pregleduu  i beba je super. Nema veze sto su se simptomi izgubili,beba je dobro. Nemq mi vece srece 🥰🥰

Samoja6
    05. Siječanj 2021. 14:56

Aleksandra9606

Zenee bila sam na pregleduu i beba je super. Nema veze sto su se simptomi izgubili,beba je dobro. Nemq mi vece srece 🥰🥰

Bravo! Baš mi je drago!! 😀😀
    Sretno ti dalje! Sve će biti u redu! ❤️

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

• Aleksandra9606
    05. Siječanj 2021. 15:04

Hvala vam punoo. Sva sreca sto me je primio danas crkla bih jos da sam cekala . A briga nije dobra nikako.

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    05. Siječanj 2021. 15:26

Aleksandra9606

Zenee bila sam na pregleduu i beba je super. Nema veze sto su se simptomi izgubili,beba je dobro. Nemq mi vece srece 🥰🥰

Wooooohooo, baš mi je drago 

💔💔💔

Samoja6
    05. Siječanj 2021. 18:35

antonela98

Je li normalno 2 tjedna nakon spontanog imat obojani iscjedak?
    Sluzav je kao i poslije menstruacije, ali je zuto smeckaste boje.
    Vadila sam betu u pon ali su mi rekli da ce stici tek u petak.. zadnja je bila 100

Je, i meni se događalo... Sve je ok

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.