Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    04. Siječanj 2021. 19:45

Hvala objema 
    Trebam piti Proveru 10 dana, i onda sredinom idućeg ciklusa opet doći na kontrolu.
    Nisam pila vrkutu Samoja6, trenutno već uzimam hrpu dodataka prehrani pa me malo strah dodavati još nešto novo.

💔💔💔

• Aleksandra9606
    04. Siječanj 2021. 20:13

Zene sretna vam nova godina i da svaka od vas dobije bebicu 🥰🥰🥰 pisala sam pre par dana da su mi na kontroli rekli da bebi ne kuca srce kako treba. Ali 31 na pregledu rekli su da je sve ok. I bila sam presrecna. Alii vec 3 dana ne osecam simptome trudnoce ni mucninu a ni grudi ko da su splasnule i ne bole ni trunku a pre psr dana nisam smela da ih pipnem. Strah me je jako,otkad sam trudna stalno strahujem da mi se opet ne desi spontani,i cas kad je nesto dobro odma krene lose. Da li se jos nekoj desilo da su joj simptomi nestali a da nije pobacaj? 😔😔😔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    04. Siječanj 2021. 20:36

Aleksandra9606, simptomi se mijenjaju iz tjedan u tjedan, mislim da ti to ništa ne znači.
    kad ti je idući pregled? Podsjeti me, koliko si trudna?

💔💔💔

• Aleksandra9606
    04. Siječanj 2021. 20:39

14 januara tek imam pregled. Po pravilu bih trebala biti 9 nedelja ali po velicini bebe sam 8 nedelja

• Aleksandra9606
    04. Siječanj 2021. 20:41

Opeet ne moguce mi je da mi posle 4 dana pregleda odu hormoni i simptomi iako se desio ne daj Boze pobacaj,svee me buni. Cak i posle kiretaze imala sam bolne bradavice 2 nedelje a sad nestade sve . 😔🤮🤮

Samoja6
    04. Siječanj 2021. 20:46

Aleksandra9606

Opeet ne moguce mi je da mi posle 4 dana pregleda odu hormoni i simptomi iako se desio ne daj Boze pobacaj,svee me buni. Cak i posle kiretaze imala sam bolne bradavice 2 nedelje a sad nestade sve . 😔🤮🤮

Moguće je da jedan dan imaš simptome, drugi da nemaš... Sve je moguće! 
    Sve je ok, samo krvarenje nije... 

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    04. Siječanj 2021. 21:01

Aleksandra9606

Izdrži ovih 10 dana. Simptomi ti ništa ne znače, jako su promjenjivi. Dva dana si super, jedan dan povraćaš, pa ti tjedan dana nije ništa, pa te 2 tjedna razbijaju leđa itd itd. Srećom, brzo ti je UZV, pa ćeš onda vidjeti stanje. 

💔💔💔

• Aleksandra9606
    04. Siječanj 2021. 21:01

Za sadaa to nemaam. Ni prvi spontani nije bio sa krvarenjem nego sam u 11 nedelji saznala na kontroli da je bebi u 8 nedelji prestalo da kuca srce. Mnogo mi je lakse kad imam sa kim ovo da delim . Hvala 🙂

• Aleksandra9606
    04. Siječanj 2021. 21:03

MTB

Aleksandra9606

Izdrži ovih 10 dana. Simptomi ti ništa ne znače, jako su promjenjivi. Dva dana si super, jedan dan povraćaš, pa ti tjedan dana nije ništa, pa te 2 tjedna razbijaju leđa itd itd. Srećom, brzo ti je UZV, pa ćeš onda vidjeti stanje.

Trudicu se da budem pozitivna. Ja mislim da ako ne proverim grudi po sto puta na dan nista nisam uradila ,da me neko gleda krstio bi se 😅😅 

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    04. Siječanj 2021. 21:18

Aleksandra9606

Za sadaa to nemaam. Ni prvi spontani nije bio sa krvarenjem nego sam u 11 nedelji saznala na kontroli da je bebi u 8 nedelji prestalo da kuca srce. Mnogo mi je lakse kad imam sa kim ovo da delim . Hvala 🙂

Za nas koje smo "problematične" je bolje imati češće kontrole, baš iz tog razloga.

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.