Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Samoja6
    04. Siječanj 2021. 12:28

Ancio polako... Bit će! Probaj se nekako voditi s tim inače ćeš poludit... Pričekaj prvu kontrolu, vjv ćeš dobiti zeleno svijetlo! Hoćeš ti ići na neke pretrage?
    Ja sam bila svojoj spomenula Trombofiliju, ali po njoj nema potrebe... Na svoju ruku sam otišla izvaditi krv (željezo, štitnjača, Glukoza) i po njima je to dovoljno jer dosad nisam imala problema s ničim osim sa željezom. 

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    04. Siječanj 2021. 12:38

Za trudnoću ti TSH mora biti niži nego inače, mora biti ispod 2.5
    Provjeri još D vitamin, on dokazano pomaže trudnoći i to je jedini dodatak prehrani koji ti može pomoći - ako ga imaš manje.
    Za ostalo... kako želiš. Većina ljudi nema tih problema i moguće da bi ti svi nalazi došli ispravni. Ja ih radim jer ne želim riskirati i jer nemam vremena eksperimentirati. 

💔💔💔

Samoja6
    04. Siječanj 2021. 15:59

MTB da, Tsh mi i je niži... I to dosta! S tim nalazom sam zadovoljna! 🙈
    Sad pijem tablete željeza, D3, magnezij, folna, neznam ni ja što više... U svakom slučaju neće odmoći... 
    Nakon spontanog mi je željezo bilo dosta nisko, oni to pripisuju dugom krvarenju, ali neću riskirati pa sam odmah uzela tablete...
    Ancio bit će tu i tamo još nešto krvi, moguće svakih par dana, ali ništa prestrašno! Bitno da je prošlo, znam koliki psihički stres to stvara dok traje, imaš osjećaj da nikad kraja tome... Ali dođe kraj svakako! Na pregledu će ti samo ustanoviti da je sve otišlo, da je sve u redu i da možeš ako želiš ići dalje!
    Neki nisu psihički spremni na to, ali ja baš jesam, i imam prijateljicu koja je 3 mjeseca nakon spontanog ostala trudna i kaže da ju je to spasilo! 

Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    04. Siječanj 2021. 19:09

Evo, ja bila na kontroli. Dobra stvar je da sam dobila zeleno svjetlo za odnose  Što se kiretaže tiče, sve je ok.
    Loša stvar je da imam crveno svjetlo za trudnoću jer imam ogromnu cistu na jednom jajniku pa prvo to moram rješavati.
    Očito ide korak po korak.

💔💔💔

Samoja6
    04. Siječanj 2021. 19:15

MTB

Evo, ja bila na kontroli. Dobra stvar je da sam dobila zeleno svjetlo za odnoseŠto se kiretaže tiče, sve je ok.
    Loša stvar je da imam crveno svjetlo za trudnoću jer imam ogromnu cistu na jednom jajniku pa prvo to moram rješavati.
    Očito ide korak po korak.

😪😪 Jesi probala piti vrkutu?
    Ja sam je pila i sad sam postala pre lijena za napraviti čaj! Ako ne znaš o tome, pročitaj, mislim da ti nemože odmoći u svakom slučaju!
    Što ti je gin preporučio-la? 

Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    04. Siječanj 2021. 19:45

Hvala objema 
    Trebam piti Proveru 10 dana, i onda sredinom idućeg ciklusa opet doći na kontrolu.
    Nisam pila vrkutu Samoja6, trenutno već uzimam hrpu dodataka prehrani pa me malo strah dodavati još nešto novo.

💔💔💔

• Aleksandra9606
    04. Siječanj 2021. 20:13

Zene sretna vam nova godina i da svaka od vas dobije bebicu 🥰🥰🥰 pisala sam pre par dana da su mi na kontroli rekli da bebi ne kuca srce kako treba. Ali 31 na pregledu rekli su da je sve ok. I bila sam presrecna. Alii vec 3 dana ne osecam simptome trudnoce ni mucninu a ni grudi ko da su splasnule i ne bole ni trunku a pre psr dana nisam smela da ih pipnem. Strah me je jako,otkad sam trudna stalno strahujem da mi se opet ne desi spontani,i cas kad je nesto dobro odma krene lose. Da li se jos nekoj desilo da su joj simptomi nestali a da nije pobacaj? 😔😔😔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    04. Siječanj 2021. 20:36

Aleksandra9606, simptomi se mijenjaju iz tjedan u tjedan, mislim da ti to ništa ne znači.
    kad ti je idući pregled? Podsjeti me, koliko si trudna?

💔💔💔

• Aleksandra9606
    04. Siječanj 2021. 20:39

14 januara tek imam pregled. Po pravilu bih trebala biti 9 nedelja ali po velicini bebe sam 8 nedelja

• Aleksandra9606
    04. Siječanj 2021. 20:41

Opeet ne moguce mi je da mi posle 4 dana pregleda odu hormoni i simptomi iako se desio ne daj Boze pobacaj,svee me buni. Cak i posle kiretaze imala sam bolne bradavice 2 nedelje a sad nestade sve . 😔🤮🤮

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani