Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Samoja6
    29. Prosinac 2020. 20:20

MTB

Naravno da te muči, svakoga bi mučilo. I ja se nadam da neće predugo trajati do moje prve menstruacije.
    Ja sam 12 dana nakon kiretaže imala nešto što nazivam nultom - izgledalo je, osjećalo se i trajalo je kao menstruacija. Sad čekam prvu, nadam se da će doći onda kad bi trebala nakon ove nulte. Idem na kontrolu (ipak idući tjedan, danas mi odgodili radi potresa), pa ću ih pitati da pogledaju u kojem su mi stadiju jajnici.
    Kažu da je prosjek 4-6 tjedana, ja bih radije da traje 4.

Ja sam zadnjih dana imala nešto... Neznam uopće što je to! U biti jednom u 3-4 dana nakon brisanja vidim neki trag krvi, sve nešto sitno... Pa se mislim, možda je to to, doći će! Međutim, ništa! A meni je evo prošlo više od 4 tjedna... 

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    29. Prosinac 2020. 21:02

Samoja6

MTB

Naravno da te muči, svakoga bi mučilo. I ja se nadam da neće predugo trajati do moje prve menstruacije.
    Ja sam 12 dana nakon kiretaže imala nešto što nazivam nultom - izgledalo je, osjećalo se i trajalo je kao menstruacija. Sad čekam prvu, nadam se da će doći onda kad bi trebala nakon ove nulte. Idem na kontrolu (ipak idući tjedan, danas mi odgodili radi potresa), pa ću ih pitati da pogledaju u kojem su mi stadiju jajnici.

Ja sam zadnjih dana imala nešto… Neznam uopće što je to! U biti jednom u 3-4 dana nakon brisanja vidim neki trag krvi, sve nešto sitno… Pa se mislim, možda je to to, doći će! Međutim, ništa! A meni je evo prošlo više od 4 tjedna…

Ako ne dođe još desetak dana, odi na pregled kod ginekologa da vidiš kakvo je stanje. 

💔💔💔

Samoja6
    29. Prosinac 2020. 21:23

MTB

Samoja6

MTB

Ja sam zadnjih dana imala nešto… Neznam uopće što je to! U biti jednom u 3-4 dana nakon brisanja vidim neki trag krvi, sve nešto sitno… Pa se mislim, možda je to to, doći će! Međutim, ništa! A meni je evo prošlo više od 4 tjedna…

Ako ne dođe još desetak dana, odi na pregled kod ginekologa da vidiš kakvo je stanje.

Ma rekla mi je ona odmah na prvom pregledu kad bi otprilike trebala doći, ako ne dođe da popijem duphaston 7 dana po 2 tablete... Ili da napravim test ( i bila sam munjena pa napravila). Samo što sam ja očekivala da će već doći u ono vrijeme kad sam osjećala lagani pritisak doli, i kad je nešto sitno bilo krenulo i onda stalo... I nema pomaka! Baš kao što si i ti rekla, želim da dođe i ode što prije! Baš to sve skupa stvara nervozu... Kažu od 4-6 tjedana nakon spontanog da dođe, bome meni nije daleko 6 tjedan! 😂 Još malo... 

Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

• Malena3
    29. Prosinac 2020. 21:25

Samoja6

Nakon koliko ste vi dobile 🧙‍♀️ nakon spontanog? Mene to stvarno živcira… Htjela bih da to napokon prođe da možemo dalje, ali nikako da stigne!
    Danas sam čak (neznam zašto) napravila test (eto dočekale ste) i naravno da sam se razočarala… Zato ga i nisam htjela raditi ali eto, znatiželja… Mada sam znala da je mogućnost skoro pa nikakva!
    Samo me dodatno ubediralo, i sad me opet strah da nebi čekali koliko i prvi put…
    Znam i svjesna sam da je trenutno moj problem naspram svih koji su se dogodili zanemariv, ali baš sam morala podijeliti s vama! Stvarno se nadam da će iduća godina biti potpuna suprotnost ovoj! Gadi mi se, sve loše se dogodilo! Zapravo neznam dali mi se bar jedna lijepa stvar dogodila u ovoj godini! 🖕😡😠🤬🤬🤬🤬

Draga, bolje da ti ne kažem kakva je meni godina bila. Znači ja ću slavit odlazak ove a ne doček nove. Bojim se da ni nova neće biti puno bolja... 

• Pahuljica12
    29. Prosinac 2020. 22:14

Samoja6

Nakon koliko ste vi dobile 🧙‍♀️ nakon spontanog? Mene to stvarno živcira… Htjela bih da to napokon prođe da možemo dalje, ali nikako da stigne!

Ja sam dobila 5 tjedana nakon kiretaze. Bude vec dosla. Drzi se, brzo ce to proci pa u nove pobjede 😊

👨‍🦱35
    👱‍♀️26 Hipotireoza, Hashimoto, Euthyrox 88,

9/2020 Missed ab. 9tt 😔
    12/12/2020 +
    It's a girl ❤️

Samoja6
    29. Prosinac 2020. 23:09

Malena3

Samoja6

Danas sam čak (neznam zašto) napravila test (eto dočekale ste) i naravno da sam se razočarala… Zato ga i nisam htjela raditi ali eto, znatiželja… Mada sam znala da je mogućnost skoro pa nikakva!
    Samo me dodatno ubediralo, i sad me opet strah da nebi čekali koliko i prvi put…
    Znam i svjesna sam da je trenutno moj problem naspram svih koji su se dogodili zanemariv, ali baš sam morala podijeliti s vama! Stvarno se nadam da će iduća godina biti potpuna suprotnost ovoj! Gadi mi se, sve loše se dogodilo! Zapravo neznam dali mi se bar jedna lijepa stvar dogodila u ovoj godini! 🖕😡😠🤬🤬🤬🤬

Draga, bolje da ti ne kažem kakva je meni godina bila. Znači ja ću slavit odlazak ove a ne doček nove. Bojim se da ni nova neće biti puno bolja…

Žao mi je stvarno što god ti se dogodilo! Vjeruj mi da i ja mogu slaviti odlazak ove! Ali se nadam da će nam svima iduća biti bolja!
    To govorim na kraju svake zapravo u zadnjih nekoliko godina, ali valjda će jednom i biti bolje! 

Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

Samoja6
    29. Prosinac 2020. 23:12

Pahuljica12

Samoja6

Ja sam dobila 5 tjedana nakon kiretaze. Bude vec dosla. Drzi se, brzo ce to proci pa u nove pobjede 😊

💞 Evo ja ulazim u 5 tjedan! 🙈
    Vidim da si imala spontani nedavno, ali čestitam ti na ➕! Barem ti nije trebalo dugo! Želim ti svu sreću! 

Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    30. Prosinac 2020. 14:13

Pahuljica12

Samoja6

Hvala ti što si se javila. Ti si lijep primjer onoga što ovdje pišemo, da su trudnoće iza spontanih jako česte. I da onda budu uspješne. 

💔💔💔

Samoja6
    30. Prosinac 2020. 17:39

MTB

Pahuljica12

Samoja6

Hvala ti što si se javila. Ti si lijep primjer onoga što ovdje pišemo, da su trudnoće iza spontanih jako česte. I da onda budu uspješne.

🤞🤞🤞🤞
    Pa hajde da se i mi uvjerimo u to! 😀

Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

• Pahuljica12
    30. Prosinac 2020. 17:44

Samoja6

Pahuljica12

Samoja6

💞 Evo ja ulazim u 5 tjedan! 🙈
    Vidim da si imala spontani nedavno, ali čestitam ti na ➕! Barem ti nije trebalo dugo! Želim ti svu sreću!

Hvala ti, i ja vama svima zelim srecu da sto prije dobijete plusice❤️❤️

👨‍🦱35
    👱‍♀️26 Hipotireoza, Hashimoto, Euthyrox 88,

9/2020 Missed ab. 9tt 😔
    12/12/2020 +
    It's a girl ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.