Cure da li pijete koje vitamine nakon spontanog ili ništa?
Pozdrav,
ja sam normalno nastavila uzimati vitamine i nakon spontanog (Elevit, vitamin D i magnezij). Nisam konkretno pitala ginekologa za to, ali ne vjerujem da mogu škoditi

♀️33 ♂️35
Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
Ja sam radila samo redovan pregled krvi i štitnjače. Muž je išao na pregled sperniogram. Sve je bilo ok. Nakon toga sam imala uredu trudnoću i evo sad sam imala biokemijsku trudnoću.
U ponedjeljak se moram javit ginekologu pa ću ga pitati da li trebam šta radit od pretraga ili ne.
Meni je prije trudnoće Tsh bio 2,4…
Ja sad više neznam dali je to u redu, jer meni su rekli da je… Ali nikome nije palo na pamet provjeriti tijekom trudnoće… Mislim da u današnje vrijeme sam moraš biti doktor i sve pitati…
Meni je ciklus prije spontanog tsh bio 0,9. I eto pobacila sam..ja bi prije rekla da je tromofilija vise zasluzena za pobacaj nego poviseni tsh (mislim da je preporuceno do 4,no nemojte me drzat za rijec)

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
A po svemu ovome ispada da bi svaki mjesec trebalo raditi kompletnu krvnu sliku da bi bili sigurni u nešto... Danas Tsh može biti u redu, za 3 dana ne... A kako znati...
A što se tiče uzimanja vitamina, ja ću svakako nastaviti uzimati prenatal, isto što sam i dosad...
Planirala sam početi čim prije stanem krvariti, dok se sve ne očisti... A uz to sam planirala i posjet doktorici opće prakse već ovaj tjedan!
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Ja sam radila samo redovan pregled krvi i štitnjače. Muž je išao na pregled sperniogram. Sve je bilo ok. Nakon toga sam imala uredu trudnoću i evo sad sam imala biokemijsku trudnoću.
U ponedjeljak se moram javit ginekologu pa ću ga pitati da li trebam šta radit od pretraga ili ne.
Ja sad više neznam dali je to u redu, jer meni su rekli da je… Ali nikome nije palo na pamet provjeriti tijekom trudnoće… Mislim da u današnje vrijeme sam moraš biti doktor i sve pitati…
Meni je ciklus prije spontanog tsh bio 0,9. I eto pobacila sam..ja bi prije rekla da je tromofilija vise zasluzena za pobacaj nego poviseni tsh (mislim da je preporuceno do 4,no nemojte me drzat za rijec)
A jesi pradila taj pregled za trombofiliju?
Nisam Vas pitala dali ste uzimale vrkutu? Ja sam je pila prije nego što sam ostala trudna i onda stala... I sad sam pročitala da bi bilo dobro da se uzima i u trudnoći jer pomaže očuvanju i zadebljanju maternice... I svakako se preporučuje ženama koje su imale ili im prijeti pobačaj...
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Nisam Vas pitala dali ste uzimale vrkutu? Ja sam je pila prije nego što sam ostala trudna i onda stala… I sad sam pročitala da bi bilo dobro da se uzima i u trudnoći jer pomaže očuvanju i zadebljanju maternice… I svakako se preporučuje ženama koje su imale ili im prijeti pobačaj…
Ja sam za vrkutu uvijek dobila info. da ne u prvom tromjesečju, ali da je u terminu poželjno.

02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
It's a boy 💙👣👶
28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
08/23 biokemijska
Nisam Vas pitala dali ste uzimale vrkutu? Ja sam je pila prije nego što sam ostala trudna i onda stala… I sad sam pročitala da bi bilo dobro da se uzima i u trudnoći jer pomaže očuvanju i zadebljanju maternice… I svakako se preporučuje ženama koje su imale ili im prijeti pobačaj…
Ja sam za vrkutu uvijek dobila info. da ne u prvom tromjesečju, ali da je u terminu poželjno.
Ajde Bože budi pametan... Svugdje drukčije piše i svak drukčije govori...
Sad kad prestanem s krvarenjem počet ću je opet piti i nastaviti s prenatalom...
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Ja sam nastavila piti folnu, mislim da ne može štetiti i pročitala sam negdje da se i preporuča radi oporavka.
Sutra idem kod ginekologa, imam termin koji je trebao biti redovan uzv a koji će sada biti samo konzultacije nakon kiretaže. S obzirom da mi je ovo bio 2. spontani tj. missed, nadam se da će mi dati uputnice za sve moguće pretrage.
33👨32👩
03/2020 blighted ovum
11/2020 missed 9 tt
https://lbdf.lilypie.com/cQZnp2.png
➕04/2021
Novalac, Duphaston, Aspirin100
Ja sam nastavila piti folnu, mislim da ne može štetiti i pročitala sam negdje da se i preporuča radi oporavka.
Sutra idem kod ginekologa, imam termin koji je trebao biti redovan uzv a koji će sada biti samo konzultacije nakon kiretaže. S obzirom da mi je ovo bio 2. spontani tj. missed, nadam se da će mi dati uputnice za sve moguće pretrage.
Javi šta ti je rekao ginekolog i koje pretrage ti je dao da napraviš.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji