Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Malena3
    28. Studeni 2020. 14:28

Cure da li je koja radila test za zgrušavanje krvi? 

Orhideja1
    28. Studeni 2020. 15:19

Malena3

Zgrušavanje krvi je trombofilija, ja sam radila te nalaze. 

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
    It's a boy 💙👣👶
    28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
    08/23 biokemijska

Orhideja1
    28. Studeni 2020. 15:20

Orhideja1

Malena3

Zgrušavanje krvi je trombofilija, ja sam radila te nalaze.

Samo pitaj ako što trebate, pokušat ću odgovorit. 

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    It's a boy 💙👣👶
    08/23 biokemijska

• Malena3
    28. Studeni 2020. 15:34

A kako se rade te pretrage tj kako se točno zove taj pregled? 

Orhideja1
    28. Studeni 2020. 16:02

Malena3

Ja sam vadila krv u vinogradskoj i nalaz čekala mjesec dana. S tim nalazom sam išla kod prvog slobodnog hematologa (tada je bio na merkuru prvi slobodan termin za nekih mj. Dana). S obzirom na moje prve nalaze, još sam radila dva nalaza, od toga jedan uredan jedan povišen. E sad ovaj povišeni može slučajno biti pivišen pa sam ga ja vadila ponovno i opet je bio povišen.
    Sada preventivno primam niskomolekularni fragnim, s tim da hematolog tvrdi da moja dva prošla spontana nisu povezana s trombofilijom. 

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    It's a boy 💙👣👶
    08/23 biokemijska

• Malena3
    28. Studeni 2020. 16:06

Orhideja1

Malena3

Ja sam vadila krv u vinogradskoj i nalaz čekala mjesec dana. S tim nalazom sam išla kod prvog slobodnog hematologa (tada je bio na merkuru prvi slobodan termin za nekih mj. Dana). S obzirom na moje prve nalaze, još sam radila dva nalaza, od toga jedan uredan jedan povišen. E sad ovaj povišeni može slučajno biti pivišen pa sam ga ja vadila ponovno i opet je bio povišen.
    Sada preventivno primam niskomolekularni fragnim, s tim da hematolog tvrdi da moja dva prošla spontana nisu povezana s trombofilijom.

Meni nakon spontanog to nitko nije ni predložio da radim, radila sam nalaze neke druge i sve je bilo ok, nakon toga imala normalnu trudnoću i sv ejw prošlo ok, sada sam imala bio kemijsku i sada sama razmišljam dal da tražim uputnicu za taj pregled. Da li mi i dr opće prakse može dati uputnicu ili samo ginekolog? 

Orhideja1
    28. Studeni 2020. 16:11

Malena3

Orhideja1

Malena3

Meni nakon spontanog to nitko nije ni predložio da radim, radila sam nalaze neke druge i sve je bilo ok, nakon toga imala normalnu trudnoću i sv ejw prošlo ok, sada sam imala bio kemijsku i sada sama razmišljam dal da tražim uputnicu za taj pregled. Da li mi i dr opće prakse može dati uputnicu ili samo ginekolog?

Mislim da ti može dati i dr. Opće prakse, jer nije trombofilija stanje samo kod trudnica. 

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    It's a boy 💙👣👶
    08/23 biokemijska

• Malena3
    28. Studeni 2020. 17:05

Hvala puno ☺️

• Katherine_hope
    28. Studeni 2020. 21:23

Ja sam imala miss ab u 9tt, krajem 8.mjeseca ove godine. Kad je krenio spontani TSH je bio uredan. Onda sam radila sve nalaze prije tjedan dana, sve je dobro, samo je TSH sada povišen (4.72). Je li koja od vas još radila te nalaze? Znate li išta više nego ja? 
    Taman smo mislili raditi na novoj trudnoći, došli su ti nalazi. Koliko ja znam mislim da ne bi smjeli raditi na novoj dok TSH ne dođe u normalu. Čekam pregled kod endokrinologa, pa da vidim šta će on reći. 

Samoja6
    28. Studeni 2020. 22:10

Ja sam radila kontrolu štitnjače nekih 2 mjeseca prije nego sam ostala trudna i sve je bilo u redu... Iskreno, ja više nisam pametna što se tih pretraga tiče... 

Meni su 2 prijateljice imale spontani upravo zbog štitnjače, dobile su terapiju i u roku od 2-3 mjeseca opet ostale trudne bez ikakvih tegoba... 

Ja još krvarim nakon pobačaja, za 7 dana mi je kontrola ali svakako ne mislim odustati i čim prije idemo na bebu... I sad nisam pametna što napraviti prije toga, dali da tražim da me pošalju na pretrage koje bi se možda trebale napraviti? Za trombofiliju sam čula da ne šalju dok nemas 2-3 pobačaja što je po meni prestrašno... 

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.