Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Samoja6
    30. Studeni 2020. 10:52

Nisam Vas pitala dali ste uzimale vrkutu? Ja sam je pila prije nego što sam ostala trudna i onda stala... I sad sam pročitala da bi bilo dobro da se uzima i u trudnoći jer pomaže očuvanju i zadebljanju maternice... I svakako se preporučuje ženama koje su imale ili im prijeti pobačaj... 

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

Orhideja1
    30. Studeni 2020. 11:29

Samoja6

Nisam Vas pitala dali ste uzimale vrkutu? Ja sam je pila prije nego što sam ostala trudna i onda stala… I sad sam pročitala da bi bilo dobro da se uzima i u trudnoći jer pomaže očuvanju i zadebljanju maternice… I svakako se preporučuje ženama koje su imale ili im prijeti pobačaj…

Ja sam za vrkutu uvijek dobila info. da ne u prvom tromjesečju, ali da je u terminu poželjno. 

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
    It's a boy 💙👣👶
    28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
    08/23 biokemijska

Samoja6
    30. Studeni 2020. 14:04

Orhideja1

Samoja6

Nisam Vas pitala dali ste uzimale vrkutu? Ja sam je pila prije nego što sam ostala trudna i onda stala… I sad sam pročitala da bi bilo dobro da se uzima i u trudnoći jer pomaže očuvanju i zadebljanju maternice… I svakako se preporučuje ženama koje su imale ili im prijeti pobačaj…

Ja sam za vrkutu uvijek dobila info. da ne u prvom tromjesečju, ali da je u terminu poželjno.

Ajde Bože budi pametan... Svugdje drukčije piše i svak drukčije govori... 
    Sad kad prestanem s krvarenjem počet ću je opet piti i nastaviti s prenatalom... 

Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

• avica
    30. Studeni 2020. 16:40

Ja sam nastavila piti folnu, mislim da ne može štetiti i pročitala sam negdje da se i preporuča radi oporavka. 

Sutra idem kod ginekologa, imam termin koji je trebao biti redovan uzv a koji će sada biti samo konzultacije nakon kiretaže. S obzirom da mi je ovo bio 2. spontani tj. missed, nadam se da će mi dati uputnice za sve moguće pretrage.

33👨32👩
    03/2020 blighted ovum
    11/2020 missed 9 tt
    https://lbdf.lilypie.com/cQZnp2.png
    ➕04/2021
    Novalac, Duphaston, Aspirin100

• Malena3
    30. Studeni 2020. 16:46

avica

Ja sam nastavila piti folnu, mislim da ne može štetiti i pročitala sam negdje da se i preporuča radi oporavka.

Sutra idem kod ginekologa, imam termin koji je trebao biti redovan uzv a koji će sada biti samo konzultacije nakon kiretaže. S obzirom da mi je ovo bio 2. spontani tj. missed, nadam se da će mi dati uputnice za sve moguće pretrage.

Javi šta ti je rekao ginekolog i koje pretrage ti je dao da napraviš. 

Samoja6
    30. Studeni 2020. 17:06

Malena3

avica

Da, i mene zanima... Smatram da ovo ni jedna žena nebi smjela prolaziti, ali tu smo nemoćne... A s obzirom da se dogodi, mislim da bi doktori trebali reagirati već nakon prvog puta i minimalizirati šanse da se opet dogodi... Naravno, protiv nekih stvari se nemože, ali u većini se može reagirati... 

Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

• Malena3
    30. Studeni 2020. 17:51

Samoja6

Malena3

avica

Da, i mene zanima… Smatram da ovo ni jedna žena nebi smjela prolaziti, ali tu smo nemoćne… A s obzirom da se dogodi, mislim da bi doktori trebali reagirati već nakon prvog puta i minimalizirati šanse da se opet dogodi… Naravno, protiv nekih stvari se nemože, ali u većini se može reagirati…

Meni su rekli da tek nakon 3 spontana šalju na neke detaljnije pretrage.. Strašno 

Monstera
    30. Studeni 2020. 18:10

I meni su to rekli, i to 2 ginekologa.

♀️33 ♂️35
    Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
    Novalac ~ Clexane 0,4 💉
    💜

Samoja6
    30. Studeni 2020. 18:47

Da, i to je žalosno! Stvarno bi ih trebalo na neki način pritisnuti... 

Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

• josipaa
    30. Studeni 2020. 19:22

Veliki pozdrav,
    Uclanila sam se ima 5 minuta jer mi je danas jedan od onih dana kad bi vristala zbog situacije, a hvala bogu u svojoj blizini nemam bas nekoga da je prošao slicno.
    Da skratim, 27 godina, tri godine u braku, 4 spontana pobacaja. Sva 4 u ranoj trudnoći, do 8 tjedna.
    Obišla najbolje doktore u Splitu i napravila bezbroj pretraga i eto na nuli.
    Cula svakakvih čudnih objašnjenja ali nijedno ni blizu rješenja mog problema.
    Tu sam da se malo pojadam, pomognem ako mogu...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.