Evo cure i mene, tek sada stigla kuci, od jutros sam po bolnici. Ukratko nista se nije bilo promijenilo od sinoc i odem jutros gin. Gdje me je odma uputila vaditi kks i pokazalo se veliki manjak zeljeza i malo sam krv oslabila zbog toga sam ovako nemocna i mutna slika pred ocima. Dobila terapiju da malo popravim zeljezo. Sve ostalo uredu na uzv ali je rekla opet da dođem na kontrolu 18tog za svaki slucaj.
Kako ste mi vi?
🧔-34
🙎♀️-24
5/2020 blighted ovum. u 9tt 💔
Dobro sam, napokon su prestali užasni bolovi. Dobila sam već 5 puta antibiotik od jučer, intravenozno i mislim da počinju djelovati. Osjećam se dobro. Vidit ćemo do kad će me zadržati.
Bebac, super da nije ništa ozbiljno. Tablete željeza će ti sigurno pomoći i bit će bolje.
Bluew hehe taman da se onda lijepo odmoris i onda polako dalje.
👱♀️34, amh 0.8 pmol, desni jajnik i jajovod✂️adenomioza
👱35, sve ok
3× operacija endometrioze, 5 godina ttc
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2025/ 1.IVF - blaga stimulacija (Femara,Menopur,Ganirelix,Ovitrelle) - 2🐣 - nema ❄️ vraćena morula- pozitivan test➕️ 8dpt- beta 4.7❌️
2025/ 2.IVF - dugi protokol (Decapeptyl,Menopur,Ovitrelle) - 9🐣 - 2❄️, ET- 1⏳️beta 11.11.
Bluew pripremi teritorij i odmori tijelo i dusu. Kad stigne zakljucaj kucu hehhee.
Lily kad ti mislis onda pokusat?
06/20 blighted ovum 8tt.
Bluew pripremi teritorij i odmori tijelo i dusu. Kad stigne zakljucaj kucu hehhee.
Pa mi smo odlučili odmah cim ćemo moć. Iako kod mene ima još jedna stvar , a to je da ću možda ići na histeriskopiju i laparoskopiju prije, moram za dva tjedna to dogovoriti s doktorom što ćemo pa bi ju obavila u 7 mjesecu odmah poslije menstruacije ako će imati tad mjesta i onda bi u osmom poslije slijedeće odmah krenuli. Al to je savršeni plan, a sad kako će biti ne znam. Ne znam hoće li mi ova upala i ovi antibiotici što sam dobila sad igrati kakvu ulogu u svemu tome. Al planiramo odmah. Ne bi čekala predugo.
👱35, sve ok
2025/ 1.IVF - blaga stimulacija (Femara,Menopur,Ganirelix,Ovitrelle) - 2🐣 - nema ❄️ vraćena morula- pozitivan test➕️ 8dpt- beta 4.7❌️
2025/ 2.IVF - dugi protokol (Decapeptyl,Menopur,Ovitrelle) - 9🐣 - 2❄️, ET- 1⏳️beta 11.11.
A ti? Isto odmah ili?
👱35, sve ok
Da, nema druge.. Cim dode krecemo turbo 🤣 jeste vi kome vec bile rekle za trudnoću?
Meni je dosta ljudi znalo i sad znam za ubuduće da prije 12.og tjedna necu apsolutno nikome govoriti..
Pokušavamo od 2./2020.
6./'20. missed ab. - 8.t.t.
Ja: endometrioza,amh s obzirom na dob malo niži..🤷🏼♀️
Muz: sve ok ☺️
Da, nema druge.. Cim dode krecemo turbo 🤣 jeste vi kome vec bile rekle za trudnoću?
Meni je dosta ljudi znalo i sad znam za ubuduće da prije 12.og tjedna necu apsolutno nikome govoriti..
Ja nisam nikom rekla sem mojoj mami, i dobro je sto nisam. Nebi mogla podnijeti da me sada svako ispituje sta je bilo, kako mi je, jer tesko je svakom pojedinacno objasnjavati. Bas zbog ovoga i nismo htjeli govoriti drugima, bilo je u planu da cekamo do 12-14tj pa da kazemo ali eto nije bilo sudbine.
🧔-34
🙎♀️-24
5/2020 blighted ovum. u 9tt 💔
Mi smo rekli prije a evo sad sam javila i na poslu posto me nema. Nije mi zao sto smo rekli ali nismo sirili na sva zvona. Planirali smo nakon pregleda ali eto nije se desilo.
Mi isto planiramo odmah nakon prve mjesecnice.
06/20 blighted ovum 8tt.
Mi nismo planirali nikome reći bar do 12tjedna ali pošto sam morala strogo mirovati i ići na komplikacije morala sam reć na poslu, pa smo rekli i obitelji i još možda 3 prijatelja i to je to. Drago mi je da jesmo jer mi je lakše kroz to prolaziti tako nego skrivati ,jer roditelji žive jako blizu nas i ne bi mogli to sakriti.
👱35, sve ok
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji