Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bella🌟
    05. Lipanj 2020. 11:35

Maro kad su tebi rekli da možeš ponovo ići na trudnoću?
    Meni su rekli da može odmah poslije prve menstruacije.. al neki pričaju da bi bilo dobro pričekati 2-3 ciklusa.

• Bluew
    05. Lipanj 2020. 12:04

PeaceLily

Meni su rekli da može odmah poslije prve menstruacije.. al neki pričaju da bi bilo dobro pričekati 2-3 ciklusa.

Meni je dokt. rekao za 3 mjeseca da mogu ponovno. 

Pokušavamo od 2./2020.
    6./'20. missed ab. - 8.t.t.
    Ja: endometrioza,amh s obzirom na dob malo niži..🤷🏼‍♀️
    Muz: sve ok ☺️

Bella🌟
    05. Lipanj 2020. 13:07

Bluew

PeaceLily

Da. To su razlike u mišljenju. Meni su dva rekla odmah nakon prve menstruacije da mogu a jedna nakon 3 mjeseca ali da ako se slučajno prije dogodi da ok.

• Bluew
    05. Lipanj 2020. 13:17

PeaceLily

Bluew

PeaceLily

Da. To su razlike u mišljenju. Meni su dva rekla odmah nakon prve menstruacije da mogu a jedna nakon 3 mjeseca ali da ako se slučajno prije dogodi da ok.

Meni je muz ionako otisa na brod prije 3 dana i vraca se za 4 mjeseca tako da prije toga ni nmg 🤣

Pokušavamo od 2./2020.
    6./'20. missed ab. - 8.t.t.
    Ja: endometrioza,amh s obzirom na dob malo niži..🤷🏼‍♀️
    Muz: sve ok ☺️

• Mara Kokosica
    05. Lipanj 2020. 13:18

Meni je rekla nakon prve mjesecnice.
    Kako si lily?

06/20 blighted ovum 8tt.

• Bebac9697
    05. Lipanj 2020. 13:31

Evo cure i mene, tek sada stigla kuci, od jutros sam po bolnici. Ukratko nista se nije bilo promijenilo od sinoc i odem jutros gin. Gdje me je odma uputila vaditi kks i pokazalo se veliki manjak zeljeza i malo sam krv oslabila zbog toga sam ovako nemocna i mutna slika pred ocima. Dobila terapiju da malo popravim zeljezo. Sve ostalo uredu na uzv ali je rekla opet da dođem na kontrolu 18tog za svaki slucaj. 
    Kako ste mi vi? 

🧔-34
    🙎‍♀️-24
    5/2020 blighted ovum. u 9tt 💔

Bella🌟
    05. Lipanj 2020. 14:19

Dobro sam, napokon su prestali užasni bolovi. Dobila sam već 5 puta antibiotik od jučer, intravenozno i mislim da počinju djelovati. Osjećam se dobro. Vidit ćemo do kad će me zadržati.
    Bebac, super da nije ništa ozbiljno. Tablete željeza će ti sigurno pomoći i bit će bolje.
    Bluew hehe taman da se onda lijepo odmoris i onda polako dalje.

• Mara Kokosica
    05. Lipanj 2020. 14:38

Bluew pripremi teritorij i odmori tijelo i dusu. Kad stigne zakljucaj kucu hehhee.
    Lily kad ti mislis onda pokusat?

06/20 blighted ovum 8tt.

Bella🌟
    05. Lipanj 2020. 14:48

Mara Kokosica

Bluew pripremi teritorij i odmori tijelo i dusu. Kad stigne zakljucaj kucu hehhee.
    Lily kad ti mislis onda pokusat?

Pa mi smo odlučili odmah cim ćemo moć. Iako kod mene ima još jedna stvar , a to je da ću možda ići na histeriskopiju i laparoskopiju prije, moram za dva tjedna to dogovoriti s doktorom što ćemo pa bi ju obavila u  7 mjesecu odmah poslije menstruacije ako će imati tad mjesta i onda bi u osmom poslije slijedeće odmah krenuli. Al to je savršeni plan, a sad kako će biti ne znam. Ne znam hoće li mi ova upala i ovi antibiotici što sam dobila sad igrati kakvu ulogu u svemu tome. Al planiramo odmah. Ne bi čekala predugo.

Bella🌟
    05. Lipanj 2020. 14:48

A ti? Isto odmah ili?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.