Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bebac9697
    04. Lipanj 2020. 21:12

Amelie

Curke samo da kazem da je normalno da vam temperatura bude oko 37.. pa i malo visa.. dobile ste s tim tabletama i progesteron i on povisi temperaturu (tako je meni dr objasnio jer sam ja isto imala povišenu u bolnici ali je brzo proslo). Stoput je lakse to sve tamo odraditi jer se ipak osjecas sigurnije, ali naravno da jedva cekas i da bude gotovo i da dodes doma.
    Bebač čudi me da ti u bolnici nisu dali nikakvu dijagnozu.. jel te netko i tamo pregledao? Sto su rekli?

Amelie u bolnici mi nista nisu rekli, na kartonu im je pisalo samo prekid trudnoce sa medikamentima i kao blighted ovum.2x su dolazili u vizitu i svaki doktor je samo me pitao jel to prekid trudnoce, i kako se osjecam. U bolnici me nisu pregledali, odma krenuli sa tabletama, i sutradan samo na uzv. Apsolutno niko nista nije govorio nit sam ja pitala jer mi je moja gin. Rekla da je blighted ovum i da to trebam van izbacit da nebi dobila infekciju. A iz bolnice sam otpustena sa tim papirom gdje im pise trenutna dijagnoza missed ab. 

🧔-34
    🙎‍♀️-24
    5/2020 blighted ovum. u 9tt 💔

Amelie
    04. Lipanj 2020. 21:24

Ako te u bolnici nitko nije gledao onda ne kuzim odakle im dijagnoza missed ab. 

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

• Bebac9697
    04. Lipanj 2020. 21:37

Amelie

Ako te u bolnici nitko nije gledao onda ne kuzim odakle im dijagnoza missed ab.

Vjeruj da ni meni nije jasno,zato jedva cekam kontrolu pa da vidim zasto je to tako.. 

🧔-34
    🙎‍♀️-24

Amelie
    04. Lipanj 2020. 22:00

Moguće da je netko samo zabunom upisao.. jer neke druge logike nema. Nadam se da ćeš dobiti odgovor. U kojoj bolnici si bila ako smijem pitati?:)

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

Bella🌟
    04. Lipanj 2020. 22:44

Joj cure moje mene je baš krenulo.. opet sam se vratila u bolnicu i moram ostati. Temperatura se spustila ali bolovi su nepodnošljivi. Znači danas sam popila 2 ketonala od 100, brufen od 600, dobila intravenozno spazmax na hitni od 0.2mg i mene je i dalje bolilo i onda smo odlučili da jednostavno odem nazad i da vidimo što je. Sad sam dobila još jednu injekciju i nadam se da će od toga popustiti.
    Pogledali me ultrazvučno(jedva sam izdržala toliko me bolilo da je morala prekinuti i gledati preko trbuha), ali maternica je čista, ništa se ne vidi, na jajnicima nema nikakve velike ciste da bi izazivala bolove ,i jedino kad mi je sondu dublje unutra gurala to me bolilo za poluditi.. možda su to priraslice od endometrioze ili nešto od tih stvari. Malo sam krvarila, ništa preobilno, ali tamno i gusto bez ugrušaka . Sad su mi uzeli krv i urin i za 2 sata će nalazi pa ćemo vidjet, a ostavili su me zbog bolova za svaki slučaj preko noći. 

Maro.  Super da si spremna za dalje i da si to sad ostavila iza sebe. Ja vjerujem da će svaka od nas dobiti bebaca kojeg tako jako želimo💕

Bella🌟
    04. Lipanj 2020. 22:46

Amelie

Moguće da je netko samo zabunom upisao.. jer neke druge logike nema. Nadam se da ćeš dobiti odgovor. U kojoj bolnici si bila ako smijem pitati?:)

Da to što kažeš, možda je baš zabunom zapisalo.  bas me zanima Bebac što će ti na kraju reći za to.

• Bebac9697
    04. Lipanj 2020. 22:47

Amelie

U Sloveniji (Maribor).

🧔-34
    🙎‍♀️-24

• Bebac9697
    04. Lipanj 2020. 22:51

PeaceLily

Joj cure moje mene je baš krenulo.. opet sam se vratila u bolnicu i moram ostati. Temperatura se spustila ali bolovi su nepodnošljivi. Znači danas sam popila 2 ketonala od 100, brufen od 600, dobila intravenozno spazmax na hitni od 0.2mg i mene je i dalje bolilo i onda smo odlučili da jednostavno odem nazad i da vidimo što je. Sad sam dobila još jednu injekciju i nadam se da će od toga popustiti.
    Pogledali me ultrazvučno(jedva sam izdržala toliko me bolilo da je morala prekinuti i gledati preko trbuha), ali maternica je čista, ništa se ne vidi, na jajnicima nema nikakve velike ciste da bi izazivala bolove ,i jedino kad mi je sondu dublje unutra gurala to me bolilo za poluditi.. možda su to priraslice od endometrioze ili nešto od tih stvari. Malo sam krvarila, ništa preobilno, ali tamno i gusto bez ugrušaka . Sad su mi uzeli krv i urin i za 2 sata će nalazi pa ćemo vidjet, a ostavili su me zbog bolova za svaki slučaj preko noći.

Maro. Super da si spremna za dalje i da si to sad ostavila iza sebe. Ja vjerujem da će svaka od nas dobiti bebaca kojeg tako jako želimo💕

Lily bas mi je zao, sretno, da se na dobrom zavrsi. Ja se nekako slabo osjecam, magla na ocima i mucninu imam. Imam osjecaj da mi je glava kao bubanj. Osjecaj je kao da mi je potiljak glave otekao. Temperarure nemam, 36,7 je. A ja se preznojavam. Ako nastavi ovako i mene ce zadesit da se vratim njima gore. 

🧔-34
    🙎‍♀️-24

Bella🌟
    04. Lipanj 2020. 22:58

Bebac9697

PeaceLily

Maro. Super da si spremna za dalje i da si to sad ostavila iza sebe. Ja vjerujem da će svaka od nas dobiti bebaca kojeg tako jako želimo💕

Lily bas mi je zao, sretno, da se na dobrom zavrsi. Ja se nekako slabo osjecam, magla na ocima i mucninu imam. Imam osjecaj da mi je glava kao bubanj. Osjecaj je kao da mi je potiljak glave otekao. Temperarure nemam, 36,7 je. A ja se preznojavam. Ako nastavi ovako i mene ce zadesit da se vratim njima gore.

Hmmm..  da, možda nije ništa a možda ko zna. Teško je to odlučiti, meni je bilo isto teško odlučiti da ipak odem jer sam se osjećala ko da bezveze dolazim, ali možda je bolje da sam ipak došla. Tako i ti, ako se stvarno nastaviš osjećati loše i ako će te to jako brinuti, doktori su tu da ti u takvoj situaciji pomognu. Ipak si prošla kroz veliku stvar nedavno. Kao što si rekla i napisali su ti u otpusnom pismu da se možeš vratiti u određenim situacijama tako da ako će te to stvarno brinuti ,jednostavno otiđi da se umiris.

Bella🌟
    05. Lipanj 2020. 00:04

Ostajem na kraju nekoliko dana. Imam nekakvu upalu ili maternice ili jajnika. Uzeli su i bris na bakterije, dobila sam intavenozno antibiotik i tako ću par dana i onda idem doma. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.