Moguće da je netko samo zabunom upisao.. jer neke druge logike nema. Nadam se da ćeš dobiti odgovor. U kojoj bolnici si bila ako smijem pitati?:)
Da to što kažeš, možda je baš zabunom zapisalo. bas me zanima Bebac što će ti na kraju reći za to.
👱♀️34, amh 0.8 pmol, desni jajnik i jajovod✂️adenomioza
👱35, sve ok
3× operacija endometrioze, 5 godina ttc
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2025/ 1.IVF - blaga stimulacija (Femara,Menopur,Ganirelix,Ovitrelle) - 2🐣 - nema ❄️ vraćena morula- pozitivan test➕️ 8dpt- beta 4.7❌️
2025/ 2.IVF - dugi protokol (Decapeptyl,Menopur,Ovitrelle) - 9🐣 - 2❄️, ET- 1⏳️beta 11.11.
Moguće da je netko samo zabunom upisao.. jer neke druge logike nema. Nadam se da ćeš dobiti odgovor. U kojoj bolnici si bila ako smijem pitati?:)
U Sloveniji (Maribor).
🧔-34
🙎♀️-24
5/2020 blighted ovum. u 9tt 💔
Joj cure moje mene je baš krenulo.. opet sam se vratila u bolnicu i moram ostati. Temperatura se spustila ali bolovi su nepodnošljivi. Znači danas sam popila 2 ketonala od 100, brufen od 600, dobila intravenozno spazmax na hitni od 0.2mg i mene je i dalje bolilo i onda smo odlučili da jednostavno odem nazad i da vidimo što je. Sad sam dobila još jednu injekciju i nadam se da će od toga popustiti.
Pogledali me ultrazvučno(jedva sam izdržala toliko me bolilo da je morala prekinuti i gledati preko trbuha), ali maternica je čista, ništa se ne vidi, na jajnicima nema nikakve velike ciste da bi izazivala bolove ,i jedino kad mi je sondu dublje unutra gurala to me bolilo za poluditi.. možda su to priraslice od endometrioze ili nešto od tih stvari. Malo sam krvarila, ništa preobilno, ali tamno i gusto bez ugrušaka . Sad su mi uzeli krv i urin i za 2 sata će nalazi pa ćemo vidjet, a ostavili su me zbog bolova za svaki slučaj preko noći.
Maro. Super da si spremna za dalje i da si to sad ostavila iza sebe. Ja vjerujem da će svaka od nas dobiti bebaca kojeg tako jako želimo💕
Lily bas mi je zao, sretno, da se na dobrom zavrsi. Ja se nekako slabo osjecam, magla na ocima i mucninu imam. Imam osjecaj da mi je glava kao bubanj. Osjecaj je kao da mi je potiljak glave otekao. Temperarure nemam, 36,7 je. A ja se preznojavam. Ako nastavi ovako i mene ce zadesit da se vratim njima gore.
🧔-34
🙎♀️-24
5/2020 blighted ovum. u 9tt 💔
Joj cure moje mene je baš krenulo.. opet sam se vratila u bolnicu i moram ostati. Temperatura se spustila ali bolovi su nepodnošljivi. Znači danas sam popila 2 ketonala od 100, brufen od 600, dobila intravenozno spazmax na hitni od 0.2mg i mene je i dalje bolilo i onda smo odlučili da jednostavno odem nazad i da vidimo što je. Sad sam dobila još jednu injekciju i nadam se da će od toga popustiti.
Pogledali me ultrazvučno(jedva sam izdržala toliko me bolilo da je morala prekinuti i gledati preko trbuha), ali maternica je čista, ništa se ne vidi, na jajnicima nema nikakve velike ciste da bi izazivala bolove ,i jedino kad mi je sondu dublje unutra gurala to me bolilo za poluditi.. možda su to priraslice od endometrioze ili nešto od tih stvari. Malo sam krvarila, ništa preobilno, ali tamno i gusto bez ugrušaka . Sad su mi uzeli krv i urin i za 2 sata će nalazi pa ćemo vidjet, a ostavili su me zbog bolova za svaki slučaj preko noći.
Maro. Super da si spremna za dalje i da si to sad ostavila iza sebe. Ja vjerujem da će svaka od nas dobiti bebaca kojeg tako jako želimo💕
Lily bas mi je zao, sretno, da se na dobrom zavrsi. Ja se nekako slabo osjecam, magla na ocima i mucninu imam. Imam osjecaj da mi je glava kao bubanj. Osjecaj je kao da mi je potiljak glave otekao. Temperarure nemam, 36,7 je. A ja se preznojavam. Ako nastavi ovako i mene ce zadesit da se vratim njima gore.
Hmmm.. da, možda nije ništa a možda ko zna. Teško je to odlučiti, meni je bilo isto teško odlučiti da ipak odem jer sam se osjećala ko da bezveze dolazim, ali možda je bolje da sam ipak došla. Tako i ti, ako se stvarno nastaviš osjećati loše i ako će te to jako brinuti, doktori su tu da ti u takvoj situaciji pomognu. Ipak si prošla kroz veliku stvar nedavno. Kao što si rekla i napisali su ti u otpusnom pismu da se možeš vratiti u određenim situacijama tako da ako će te to stvarno brinuti ,jednostavno otiđi da se umiris.
👱35, sve ok
2025/ 1.IVF - blaga stimulacija (Femara,Menopur,Ganirelix,Ovitrelle) - 2🐣 - nema ❄️ vraćena morula- pozitivan test➕️ 8dpt- beta 4.7❌️
2025/ 2.IVF - dugi protokol (Decapeptyl,Menopur,Ovitrelle) - 9🐣 - 2❄️, ET- 1⏳️beta 11.11.
Ostajem na kraju nekoliko dana. Imam nekakvu upalu ili maternice ili jajnika. Uzeli su i bris na bakterije, dobila sam intavenozno antibiotik i tako ću par dana i onda idem doma.
👱35, sve ok
Ajoj Lily pa bas mi je zao. Nikako na zelenu granu. Super da si dosla. Drzi se i sretno.
Aa Bebac i ja mislim da su zabunom prepisali.
06/20 blighted ovum 8tt.
Ja sam evo dosla iz bolnice, dali su mi jednu tabletu koju cu popiti sutra, i onda moram u ponedjeljak doci sa uputnicom za dnevnu bolnicu i tamo ce mi dati ostale dvije tablete. Je li vas boljelo nakon ove prve tablete?
Lily bitno da su otkrili uzrok, izdrzi jos malo pa ce sve biti ok..🤗
Pokušavamo od 2./2020.
6./'20. missed ab. - 8.t.t.
Ja: endometrioza,amh s obzirom na dob malo niži..🤷🏼♀️
Muz: sve ok ☺️
Hvala cure🤗
Maro. Ti se osjećaš ok?
Bluew. Meni su bolovi bili nakon te tablete ali ništa strašno, jedino nakon 22 sata su počeli jaki bolovi i krenulo se sve čistiti.
👱35, sve ok
Ja sam sasvim ok. Noc je dobro prosla Bogu hvala.
Da bolje kad su otkrili sto ti je sada ce te pravilno ljeciti.
Meni su dali 2 tablete vaginalno i da ne lazem odmah su mi poceli simptomi nakon 20ak minuta. Znaci bilo mi hladno,povracala, bolovi i grcevi. Moras nakon te tablete lezat 2 sata. Ja sam se previjala u krevetu. Ali mene boli i kad dobijem pa mi nije bilo preestrasno. Strpila sam se. Nakon toga za 3 sata krenulo mi je krv i ugrusci. Osjetis kad to izade iz tebe.
A curi pored mene sve ista terapija, nije joj nikako djelovala terapija. Tako da je to sve individualno.
Samo polako i sretno. Bolje da ti cim prije krene. Javi se svakako.
06/20 blighted ovum 8tt.
Ja sam sasvim ok. Noc je dobro prosla Bogu hvala.
Da bolje kad su otkrili sto ti je sada ce te pravilno ljeciti.
Meni su dali 2 tablete vaginalno i da ne lazem odmah su mi poceli simptomi nakon 20ak minuta. Znaci bilo mi hladno,povracala, bolovi i grcevi. Moras nakon te tablete lezat 2 sata. Ja sam se previjala u krevetu. Ali mene boli i kad dobijem pa mi nije bilo preestrasno. Strpila sam se. Nakon toga za 3 sata krenulo mi je krv i ugrusci. Osjetis kad to izade iz tebe.
A curi pored mene sve ista terapija, nije joj nikako djelovala terapija. Tako da je to sve individualno.
Samo polako i sretno. Bolje da ti cim prije krene. Javi se svakako.
Znaci ti prvu tabletu nisi popila nego si odma dobila 2 vaginalete? 🤔
Pokušavamo od 2./2020.
6./'20. missed ab. - 8.t.t.
Ja: endometrioza,amh s obzirom na dob malo niži..🤷🏼♀️
Muz: sve ok ☺️
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji