Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bella🌟
    04. Lipanj 2020. 17:59

Znači mjerila sam temperaturu sad i imam 37.1. dal' da se zabrinem ili ne? Bolovi su mi i dalje prisutni, a krvarenje onako ,malo...
    Mara moguće da je sve izašlo. Sad ćeš točno znati kad te u 6 pregledaju.

• Bebac9697
    04. Lipanj 2020. 18:16

Bluew

Bebac9697

Bluew

PeaceLily

Bluew

Cure ipak nije krvarenje bilo jer nema vise, izgleda da je to samo od pregleda bilo malo krvi kad sam se obrisala nakon mokrenja… Drugi put nije bilo nista pa tako pretpostavljam da nije pocelo samo..

Onda ok. Ti si sutra naručena u bolnicu?

Da, rekao mi je ginek. da sutra dodem po jednu tabletu i da je popijem u subotu, a u nedjelju da dodem po druge dvije..nista ja to ne kuzim vise, zasto dva puta dolaziti, sto nmg i sutra te dvije uzeti… 🤷‍♀️ Glava mi puca..

Cek… Ti onda nisi narucena za bolnicu da ostajes, nego ti daju tablete koje ces svaki put dolazit po njiha i oni ce ti davati upute. Tako sam ja skuzila pomocu ovog tvog posta 🙄

Da, tocno tako..

Onda nista ne brini, bitno je da pratis samo njihove upute. To sto moras ponovo otici u nedelju po druge dvije tablete je zato sto se one koriste nakon 36 sati ili vise sve zavisi, npr sutra ces dobiti tu prvu tabletu koju moras popiti u subotu, a u nedelju ces otici po ostale dvije gdje ce ti dati upute da ih mozda popijes u ponedeljak ili utorak. To ce ti sve oni objasniti, bitno je samo da ih dobro saslusas da se nebi zbunila, i kod kuce uvijek budi u kontaktu sa njima gore ako u slucaju imas jake bolove i krvarenje da ti mogu objasniti sta dalje da radis. 

🧔-34
    🙎‍♀️-24
    5/2020 blighted ovum. u 9tt 💔

Bella🌟
    04. Lipanj 2020. 18:21

Zvala sam bila na odjel da pitam za tu temperaturu i rekli su da uzmem brufen i popratnim bolove i temperaturu pa ako bude 38 da dođem ili ako se ppgorsa ili ako počnem jako krvariti da dođem.

• Bebac9697
    04. Lipanj 2020. 18:21

PeaceLily

Znači mjerila sam temperaturu sad i imam 37.1. dal' da se zabrinem ili ne? Bolovi su mi i dalje prisutni, a krvarenje onako ,malo…
    Mara moguće da je sve izašlo. Sad ćeš točno znati kad te u 6 pregledaju.

Lily i ja imam temp.koja varira od 37-37,1
    To je inace temperatura normalna jer hormoni se jos nisu smirili, ti jos u sebi nosis hormon trudnoce tj, tek kad ti beta padne ispod 5 tada i temperatura pada na 36°.Problem je ako masi 37,5 temp. Tada vec ona polako raste i onda  trebala bi se brinuti. Za bolove mozda da ih nazoves i pitas, oni ce ti svakako sve bolje objasniti a i ti ces se malo umiriti kada cujes od njih savjet..

🧔-34
    🙎‍♀️-24

• Bluew
    04. Lipanj 2020. 18:22

Bebac9697

Bluew

Bebac9697

Bluew

PeaceLily

Bluew

Cure ipak nije krvarenje bilo jer nema vise, izgleda da je to samo od pregleda bilo malo krvi kad sam se obrisala nakon mokrenja… Drugi put nije bilo nista pa tako pretpostavljam da nije pocelo samo..

Onda ok. Ti si sutra naručena u bolnicu?

Da, rekao mi je ginek. da sutra dodem po jednu tabletu i da je popijem u subotu, a u nedjelju da dodem po druge dvije..nista ja to ne kuzim vise, zasto dva puta dolaziti, sto nmg i sutra te dvije uzeti… 🤷‍♀️ Glava mi puca..

Cek… Ti onda nisi narucena za bolnicu da ostajes, nego ti daju tablete koje ces svaki put dolazit po njiha i oni ce ti davati upute. Tako sam ja skuzila pomocu ovog tvog posta 🙄

Da, tocno tako..

Onda nista ne brini, bitno je da pratis samo njihove upute. To sto moras ponovo otici u nedelju po druge dvije tablete je zato sto se one koriste nakon 36 sati ili vise sve zavisi, npr sutra ces dobiti tu prvu tabletu koju moras popiti u subotu, a u nedelju ces otici po ostale dvije gdje ce ti dati upute da ih mozda popijes u ponedeljak ili utorak. To ce ti sve oni objasniti, bitno je samo da ih dobro saslusas da se nebi zbunila, i kod kuce uvijek budi u kontaktu sa njima gore ako u slucaju imas jake bolove i krvarenje da ti mogu objasniti sta dalje da radis.

Hvala ti puno ❤️

Pokušavamo od 2./2020.
    6./'20. missed ab. - 8.t.t.
    Ja: endometrioza,amh s obzirom na dob malo niži..🤷🏼‍♀️
    Muz: sve ok ☺️

• Mara Kokosica
    04. Lipanj 2020. 18:39

Idem kuciiiii. Da tako je. Tope se u ustima.
    Temp ti je normalna kao i bolovi.

06/20 blighted ovum 8tt.

Bella🌟
    04. Lipanj 2020. 18:51

Mara Kokosica

Jeeeej odlično, sad na odmor od svega toga🤗
    Imam sad 37.5 čak ali popila sam brufen pa ako bude 38 il' vise moram doći.

• Bebac9697
    04. Lipanj 2020. 19:45

Mara Kokosica

Mara supeeeer, sada kuci i odmaraj, najgore si prosla sto je najbitnije, ostalo ce sve polako nadoci. 

PeaceLily

Mara Kokosica

Jeeeej odlično, sad na odmor od svega toga🤗
    Imam sad 37.5 čak ali popila sam brufen pa ako bude 38 il' vise moram doći.

🧔-34
    🙎‍♀️-24

• Mara Kokosica
    04. Lipanj 2020. 20:22

Tako je. Najgore je proslo. A sad moje cure u odmor pa u nove pobjede. Ja sam spremna.

06/20 blighted ovum 8tt.

Amelie
    04. Lipanj 2020. 20:51

Curke samo da kazem da je normalno da vam temperatura bude oko 37.. pa i malo visa.. dobile ste s tim tabletama i progesteron i on povisi temperaturu (tako je meni dr objasnio jer sam ja isto imala povišenu u bolnici ali je brzo proslo). Stoput je lakse to sve tamo odraditi jer se ipak osjecas sigurnije, ali naravno da jedva cekas i da bude gotovo i da dodes doma. 
    Bebač čudi me da ti u bolnici nisu dali nikakvu dijagnozu.. jel te netko i tamo pregledao? Sto su rekli?

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.