Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mara Kokosica
    04. Lipanj 2020. 15:05

Bila sam na uzv. Kaze da sam super reagirala na terapiju. Dosta je izaslo. Dala mi jos jednu tabletu pa ce me opet pogledat u 6h. Ako bude sve uredu idem kuci.

06/20 blighted ovum 8tt.

Bella🌟
    04. Lipanj 2020. 15:17

Mara Kokosica

Bila sam na uzv. Kaze da sam super reagirala na terapiju. Dosta je izaslo. Dala mi jos jednu tabletu pa ce me opet pogledat u 6h. Ako bude sve uredu idem kuci.

Odlično. Super. Još malo🤗

• Mara Kokosica
    04. Lipanj 2020. 15:34

Da. Dobro se osjecam skroz.

06/20 blighted ovum 8tt.

• Bluew
    04. Lipanj 2020. 17:22

Cure ipak nije krvarenje bilo jer nema vise, izgleda da je to samo od pregleda bilo malo krvi kad sam se obrisala nakon mokrenja... Drugi put nije bilo nista pa tako pretpostavljam da nije pocelo samo.. 

Pokušavamo od 2./2020.
    6./'20. missed ab. - 8.t.t.
    Ja: endometrioza,amh s obzirom na dob malo niži..🤷🏼‍♀️
    Muz: sve ok ☺️

Bella🌟
    04. Lipanj 2020. 17:25

Bluew

Cure ipak nije krvarenje bilo jer nema vise, izgleda da je to samo od pregleda bilo malo krvi kad sam se obrisala nakon mokrenja… Drugi put nije bilo nista pa tako pretpostavljam da nije pocelo samo..

Onda ok. Ti si sutra naručena u bolnicu?

• Bluew
    04. Lipanj 2020. 17:31

PeaceLily

Bluew

Cure ipak nije krvarenje bilo jer nema vise, izgleda da je to samo od pregleda bilo malo krvi kad sam se obrisala nakon mokrenja… Drugi put nije bilo nista pa tako pretpostavljam da nije pocelo samo..

Da, rekao mi je ginek. da sutra dodem po jednu tabletu i da je popijem u subotu, a u nedjelju da dodem po druge dvije..nista ja to ne kuzim vise, zasto dva puta dolaziti, sto nmg i sutra te dvije uzeti... 🤷‍♀️ Glava mi puca.. 

Pokušavamo od 2./2020.

• Mara Kokosica
    04. Lipanj 2020. 17:37

Evo reci cu ti moj primjer. 
    U utorak dosla prvi put dali mi jednu tabletu do jutros se nije nista desilo. I to je normalno jer je to pripremna tabletu. 
    Danas su me narucili za leci u bolnicu gdje mi je dala 2 tablete vaginalno i odmah su mi brzo krenuli bolovi i ugrusci. 
    Kad legnes oni ce ti sve fino obiasnit ne brini.

Evo mene je gledala u 3 gdje je rekla da sam super reagirala na tabletu. I poslije mi dala jos jednu oralno i cekam sad pregled u 6. 
    Imam lagane grceve ali nista ne izlazi vise iz mene. Sta vi mislite cure jel sve izaslo a ovo dala prevencije radi? 
    Izasla su mi dva dobro veca i jos manjih ugrusaka.

06/20 blighted ovum 8tt.

• Bebac9697
    04. Lipanj 2020. 17:45

Mara to su ti dali radi prevencije ako je ostalo jos sitnih ugrusaka da pomocu tableta jos izbacis. Meni su cio dan davali tablete, u 12,pa u 3, pa opet u 6, i zadnje je dala u 9, to su one tablete koje drzis u ustima da se tope.U 12 ponoci me probudili da popijem jos jednu tabletu sa vodom. I nista do ujutro kad je bila vizita i uradili ultrazvuk. 

🧔-34
    🙎‍♀️-24
    5/2020 blighted ovum. u 9tt 💔

• Bebac9697
    04. Lipanj 2020. 17:48

Bluew

PeaceLily

Bluew

Da, rekao mi je ginek. da sutra dodem po jednu tabletu i da je popijem u subotu, a u nedjelju da dodem po druge dvije..nista ja to ne kuzim vise, zasto dva puta dolaziti, sto nmg i sutra te dvije uzeti… 🤷‍♀️ Glava mi puca..

Cek... Ti onda nisi narucena za bolnicu da ostajes, nego ti daju tablete koje ces svaki put dolazit po njiha i oni ce ti davati upute. Tako sam ja skuzila pomocu ovog tvog posta 🙄

🧔-34
    🙎‍♀️-24
    5/2020 blighted ovum. u 9tt 💔

• Bluew
    04. Lipanj 2020. 17:51

Bebac9697

Bluew

PeaceLily

Bluew

Da, rekao mi je ginek. da sutra dodem po jednu tabletu i da je popijem u subotu, a u nedjelju da dodem po druge dvije..nista ja to ne kuzim vise, zasto dva puta dolaziti, sto nmg i sutra te dvije uzeti… 🤷‍♀️ Glava mi puca..

Cek… Ti onda nisi narucena za bolnicu da ostajes, nego ti daju tablete koje ces svaki put dolazit po njiha i oni ce ti davati upute. Tako sam ja skuzila pomocu ovog tvog posta 🙄

Da, tocno tako.. 

Pokušavamo od 2./2020.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.