I da kako kaze Lily isplaci se, sve je za nas ovo jedna velika borba. Posle kise dođe duga, tako će i za baš biti, vjeruj mi. Samo budi jaka 💕
🧔-34
🙎♀️-24
5/2020 blighted ovum. u 9tt 💔
Bas to što kaze bebac , meni čim sam počela imati kako krvarenje i ugruske otišla sam u bolnicu jer nisam znala što je normalno a što ne i bilo me strah da ne izgubim puno krvi a tamo si pod nadzorom i stvarno te paze pa je lakše.
Cure evo me. Znaci mislim da je sve otislo. Tjesim se. Bila sam u wcu. I izaslo je par vecih ugrusaka.
Odmah se bolje osjecam. Taman sam malo juhe pojela i cekam 3 sata za pregled.
Da slazem se s vama. I ja sam se bojala bolnice i procedure jer mi inace nije to ugodno. Izvrnem se kad trebam krv vadit. Ali ovdje lezis odmaras i pricas s drugim curama koje isto prolaze pa je lakse. Bolje kad si pod nadzorom. Barem sam ja bila smirenija.
06/20 blighted ovum 8tt.
Cure evo me. Znaci mislim da je sve otislo. Tjesim se. Bila sam u wcu. I izaslo je par vecih ugrusaka.
Odmah se bolje osjecam. Taman sam malo juhe pojela i cekam 3 sata za pregled.
Da slazem se s vama. I ja sam se bojala bolnice i procedure jer mi inace nije to ugodno. Izvrnem se kad trebam krv vadit. Ali ovdje lezis odmaras i pricas s drugim curama koje isto prolaze pa je lakse. Bolje kad si pod nadzorom. Barem sam ja bila smirenija.
Odlično Mara. Super da je sve pri kraju. Nadam se da će uzv pokazati da je više manje sve očišćeno pa da ideš što prije doma. Javi kako je pregled prošao.
Hocu obavezno moje cure. Nista bez vas. Prestali su i bolovi.
06/20 blighted ovum 8tt.
Hocu obavezno moje cure. Nista bez vas. Prestali su i bolovi.
Odlicno, cim su prestali bolovi to je onda dobar znak da je sve otislo.
Tu smo da budemo jedna uz drugu. 😊
🧔-34
🙎♀️-24
5/2020 blighted ovum. u 9tt 💔
Evo ja sam pocela lagano krvariti, samo od sebe.. Mislite li da se trebam javiti ginek.ili cekari sutra ujutro kad trebam po tabletu?
Pokušavamo od 2./2020.
6./'20. missed ab. - 8.t.t.
Ja: endometrioza,amh s obzirom na dob malo niži..🤷🏼♀️
Muz: sve ok ☺️
Evo ja sam pocela lagano krvariti, samo od sebe.. Mislite li da se trebam javiti ginek.ili cekari sutra ujutro kad trebam po tabletu?
To je dobar znak. Puno je bolje kad samo krene vjeruj mi. Ja ti savjetujem ako ti ubrzo puno krene da odes u bolnicu. Bolje da te oni pregledaju.
06/20 blighted ovum 8tt.
To je dobar znak. Puno je bolje kad samo krene vjeruj mi. Ja ti savjetujem ako ti ubrzo puno krene da odes u bolnicu. Bolje da te oni pregledaju.
Ok, vidjeti cu.. Javim sve..
Pokušavamo od 2./2020.
6./'20. missed ab. - 8.t.t.
Ja: endometrioza,amh s obzirom na dob malo niži..🤷🏼♀️
Muz: sve ok ☺️
Slažem se s Marom. Možeš ih i nazvati i pitati što da napravis, dal' da možda prije dođeš ili da čekaš.
Sortiraj odgovore
Najstariji