Hocu obavezno moje cure. Nista bez vas. Prestali su i bolovi.
Odlicno, cim su prestali bolovi to je onda dobar znak da je sve otislo.
Tu smo da budemo jedna uz drugu. 😊
🧔-34
🙎♀️-24
5/2020 blighted ovum. u 9tt 💔
Evo ja sam pocela lagano krvariti, samo od sebe.. Mislite li da se trebam javiti ginek.ili cekari sutra ujutro kad trebam po tabletu?
Pokušavamo od 2./2020.
6./'20. missed ab. - 8.t.t.
Ja: endometrioza,amh s obzirom na dob malo niži..🤷🏼♀️
Muz: sve ok ☺️
Evo ja sam pocela lagano krvariti, samo od sebe.. Mislite li da se trebam javiti ginek.ili cekari sutra ujutro kad trebam po tabletu?
To je dobar znak. Puno je bolje kad samo krene vjeruj mi. Ja ti savjetujem ako ti ubrzo puno krene da odes u bolnicu. Bolje da te oni pregledaju.
06/20 blighted ovum 8tt.
To je dobar znak. Puno je bolje kad samo krene vjeruj mi. Ja ti savjetujem ako ti ubrzo puno krene da odes u bolnicu. Bolje da te oni pregledaju.
Ok, vidjeti cu.. Javim sve..
Pokušavamo od 2./2020.
Slažem se s Marom. Možeš ih i nazvati i pitati što da napravis, dal' da možda prije dođeš ili da čekaš.
👱♀️34, amh 0.8 pmol, desni jajnik i jajovod✂️adenomioza
👱35, sve ok
3× operacija endometrioze, 5 godina ttc
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2025/ 1.IVF - blaga stimulacija (Femara,Menopur,Ganirelix,Ovitrelle) - 2🐣 - nema ❄️ vraćena morula- pozitivan test➕️ 8dpt- beta 4.7❌️
2025/ 2.IVF - dugi protokol (Decapeptyl,Menopur,Ovitrelle) - 9🐣 - 2❄️, ET- 1⏳️beta 11.11.
Bila sam na uzv. Kaze da sam super reagirala na terapiju. Dosta je izaslo. Dala mi jos jednu tabletu pa ce me opet pogledat u 6h. Ako bude sve uredu idem kuci.
06/20 blighted ovum 8tt.
Bila sam na uzv. Kaze da sam super reagirala na terapiju. Dosta je izaslo. Dala mi jos jednu tabletu pa ce me opet pogledat u 6h. Ako bude sve uredu idem kuci.
Odlično. Super. Još malo🤗
👱35, sve ok
2025/ 1.IVF - blaga stimulacija (Femara,Menopur,Ganirelix,Ovitrelle) - 2🐣 - nema ❄️ vraćena morula- pozitivan test➕️ 8dpt- beta 4.7❌️
2025/ 2.IVF - dugi protokol (Decapeptyl,Menopur,Ovitrelle) - 9🐣 - 2❄️, ET- 1⏳️beta 11.11.
Cure ipak nije krvarenje bilo jer nema vise, izgleda da je to samo od pregleda bilo malo krvi kad sam se obrisala nakon mokrenja... Drugi put nije bilo nista pa tako pretpostavljam da nije pocelo samo..
Pokušavamo od 2./2020.
Cure ipak nije krvarenje bilo jer nema vise, izgleda da je to samo od pregleda bilo malo krvi kad sam se obrisala nakon mokrenja… Drugi put nije bilo nista pa tako pretpostavljam da nije pocelo samo..
Onda ok. Ti si sutra naručena u bolnicu?
👱35, sve ok
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji