Evo i mene ode.. Danas sam bila na pregledu, plod se nije razvio.. Trebala biti 8+1,a plod odgovara 6+6..kako je vama islo s tim tabletama koje treba popiti?
Bas mi je zao🥺😔 drži se💕
Ja sam dobila u ponedjeljak jednu tabletu i trebala sam doći u srijedu u bolnicu pa bi dobila druge. No u utorak popodne sam počela krvariti jako i krenulo je čišćenje tako da sam otišla i utorak u bolnicu, ostala do srijede prijepodne i pustili me doma bez ovih drugih tableta jer nisu bile potrebne. Krvarenje je nekih 2 sata bilo jako sa ogromnim ugruscima i bolovima. Danas je slabije krvarenje ali imam jake bolove. Rekli su da mogu par dana krvariti kao da imam menstruaciju i onda još par dana imati smeđi iscjedak. I za 2 tjedna trebam doći na uzv kontrolu.
Evo i mene ode.. Danas sam bila na pregledu, plod se nije razvio.. Trebala biti 8+1,a plod odgovara 6+6..kako je vama islo s tim tabletama koje treba popiti?
Zdravo Bluew, mnogo mi je zao 😕. Meni je dobro proslo, posle prve tablete sam nakon 36sati prokrvarila, u bolnici sam dobila ostale tablete, bila 24h kod njiha, sutradan ultrzvuk radila i pustena kuci. Bolovi su mi bili jaci, al posto inace imam jace menstrualne bolove to mi nije bio problem veliki. Sada cekam kontrolu 18.6 da vidim da li je beta skroz pala i da je se sve ocistilo.
🧔-34
🙎♀️-24
5/2020 blighted ovum. u 9tt 💔
Lily znaci i ti imas bolove, isto tako i ja imam kao neke grceve, ponekad pri dnu stomaka a ponekad u lijevom jajniku i sve se plasim da li je to normalno. Danas mi je 5ti dan od izlaska iz bolnice, krvarenja nemam sem sto smeđarim kada idem na wc. I imam vrtoglavice, i pred ocima mi je mutno, valjda sam oslabila krv, bojim se bas anemije 😕
🧔-34
🙎♀️-24
Bebac. Koliko si ti poslije još krvarila i kako su ti dugo bolovi bili?
Ako računam da sam prije 2 dana krenula s tim krvarenjem, danas me baš jako boli ali imam malo krvi.
Lily znaci i ti imas bolove, isto tako i ja imam kao neke grceve, ponekad pri dnu stomaka a ponekad u lijevom jajniku i sve se plasim da li je to normalno. Danas mi je 5ti dan od izlaska iz bolnice, krvarenja nemam sem sto smeđarim kada idem na wc. I imam vrtoglavice, i pred ocima mi je mutno, valjda sam oslabila krv, bojim se bas anemije 😕
Imam izrazito jake bolove. Takve bolove inače imam za vrijeme menstruacije svaki mjesec samo što sad više ne mogu procijeniti jel to ok. Nisu mi nepoznati bolovi ali baš me jako boli. Popila sam ketonal sinoć u 3 ujutro i evo upravo sad. Ja imam osjećaj da je meni sve upaljeno unutra i peče me, ali tako mi je svaku menstruciju 3-4 dan. Mrzim tu endometriozu i uz sve ovo samo mi još to treba da me tako jako boli . Ali ne mogu iz svoje kože.
Popijes nešto za bolove?
Ako računam da sam prije 2 dana krenula s tim krvarenjem, danas me baš jako boli ali imam malo krvi.
2 dana sam krvarila obilno kao kad tek dobijem menstruaciju, posle se sve smanjilo postepeno. Izvini sto cu ti ovako opsirno objasniti, ta dva dana je bas bilo tamno gusta krv, pa rozkasto rjeđa da sam sad dosla do svijetlo smeđe boje kafe i to samo pri brisanju. Bolove sam i ja imala jake ta 2 dana, popila sam naglesin i to mi je pomoglo. Vec sada bolove imam kao kad trebam dobiti pa oni blagi grcevi.
🧔-34
🙎♀️-24
Imam izrazito jake bolove. Takve bolove inače imam za vrijeme menstruacije svaki mjesec samo što sad više ne mogu procijeniti jel to ok. Nisu mi nepoznati bolovi ali baš me jako boli. Popila sam ketonal sinoć u 3 ujutro i evo upravo sad. Ja imam osjećaj da je meni sve upaljeno unutra i peče me, ali tako mi je svaku menstruciju 3-4 dan. Mrzim tu endometriozu i uz sve ovo samo mi još to treba da me tako jako boli . Ali ne mogu iz svoje kože.
Popijes nešto za bolove?
Taj isti osjecaj i ja imam. Dole me bas unutra pece i osjecam kao neko titranje, nekad mi je nelagodno sjesti. Ako imas problem sa endometriozom onda kod tebe ti bolovi su opravdavajuci. Ali akoo bas imas jakee bolove da ti ni tableta ne pomogne mislim da bi se trebala javiti na hitnu. Ja sam na otpusnom listu dobila napisano ako imam obilno krvarenje, visoku temperaturu i jakee bolove da se hitno javim gore njima.
🧔-34
🙎♀️-24
2 dana sam krvarila obilno kao kad tek dobijem menstruaciju, posle se sve smanjilo postepeno. Izvini sto cu ti ovako opsirno objasniti, ta dva dana je bas bilo tamno gusta krv, pa rozkasto rjeđa da sam sad dosla do svijetlo smeđe boje kafe i to samo pri brisanju. Bolove sam i ja imala jake ta 2 dana, popila sam naglesin i to mi je pomoglo. Vec sada bolove imam kao kad trebam dobiti pa oni blagi grcevi.
Kužim. Ma ne moraš se ispričavati, meni je ok što tako podijelimo jer lakše je kad ti netko kaže tko je prošao to prije tebe. Tako je i meni bilo. Prva dva dana gusta tamno crvena krv sa ogromnim ugruscima a sad već polako svjetlo crvena pa malo roskasto.
A koliko sam čitala menstruacija bi trebala nastupiti 4-6 tjedana nakon ovog.
Popijes nešto za bolove?
Taj isti osjecaj i ja imam. Dole me bas unutra pece i osjecam kao neko titranje, nekad mi je nelagodno sjesti. Ako imas problem sa endometriozom onda kod tebe ti bolovi su opravdavajuci. Ali akoo bas imas jakee bolove da ti ni tableta ne pomogne mislim da bi se trebala javiti na hitnu. Ja sam na otpusnom listu dobila napisano ako imam obilno krvarenje, visoku temperaturu i jakee bolove da se hitno javim gore njima.
Meni nisu ništa takvo napisali. Ali sam razmišljala o tome. Da imam takve bolove inače i baš takvog intenziteta pa nekako mislim da to nije razlog za brigu ali pazim i na temperaturu i da se ovako nastavi i sutra cijeli dan išla bi nazad sigurno.
Hvala svima na podršci. Mora li se ostati u bolnici ili se moze sve doma?
Pokušavamo od 2./2020.
6./'20. missed ab. - 8.t.t.
Ja: endometrioza,amh s obzirom na dob malo niži..🤷🏼♀️
Muz: sve ok ☺️
Sortiraj odgovore
Najstariji